تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: سوییچ برای موسو کیبورد و تصویر...

داره خودمونی میشه hooman79108's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض سوییچ برای موسو کیبورد و تصویر...

سلام
    یه سوییچ می خوام که بتونم باهاش از طریق کابل شبکه، ماوس و کیبورد و VGA رو وصل کنم به PC. آخه فاصلشون تا PC حدود 30 متر میشه.
    آیا همچین سوییچی داریم و اگه میشه مدلش رو معرفی کنید.
    ممنون

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    میخواید چندتا سیستم رو بهم وصل کنید این نوع سویچ kvm هستند که معرف کیبورد گرافیک و ماوس هست ولی به کابل شبکه وصل بشه رو این مدلیش ندیدم
    این سویچ ها واسه وصل کردن یه سیستم مادر به چندها سیستم هست که بیشتر در تعمیرگاه ها و مراکز اموزشی .. هست
    شما میشه دقیق تر بگید میخواید انجام بدید

کاربر فعال انجمن طراحی وب m.m.m5651's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با کابل شبکه نمیشه ولی اگه بخواید میتونید یه USB Hub بگیرید که مثل یک سیم رابط عمل می کنه البته بهتره مدل آداپتور دارشو بگیرید. میتونید هم موس و کیبورد وایرلس بگیرید. واسه وبکم هم از موبایلتون استفاده کنید با وای فای.
    Last edited by m.m.m5651; 12-02-2013 at 21:07.

داره خودمونی میشه hooman79108's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    میخواید چندتا سیستم رو بهم وصل کنید این نوع سویچ kvm هستند که معرف کیبورد گرافیک و ماوس هست ولی به کابل شبکه وصل بشه رو این مدلیش ندیدم
    این سویچ ها واسه وصل کردن یه سیستم مادر به چندها سیستم هست که بیشتر در تعمیرگاه ها و مراکز اموزشی .. هست
    شما میشه دقیق تر بگید میخواید انجام بدید
    چند تا PC دارم که تو یه اتاق هستن. اما کاربراشون تو یه اتاق دیگه که فقط به مانیتور و ماوس و کیبورد دسترسی دارن. حالا می خوام یه جوری این ماوس و کیبورد و مانیتور رو به PCهای خودشون وصل کنم.
    کاری که الان کردم اینه که واسه هر مانیتور 50 متر کابل VGA رو به کمک VGA Extender وصل کردم. واسه ماوس و کیبورد هم دو تا مبدل USB به LAN گذاشتم، یکی به PC وصی شده یکی -- کنار میز کاربر هست که از طریق کابل شبه به هم وصل میشن.
    می خوام ببینم میشه از سویچی یا چیز دیگه ای استفاده کرد که اینقدر کابل کشی مخصوصل واسه VGA نداشته باشم و فقط با یک کابل شبکه به هم وصلشون کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •