با سلام من روی سیستمم چند نسخه یاهو مسنجر نصب کردم اما موقع دادن id ارور میده کلافه شدم میخواستم بدونم من وب کم ندارم میتونه ایراد از اون باشه این هم متن ارورم
.
.
we cannot sign you in to yahoo messenger
There might be problem with your conection
با سلام من روی سیستمم چند نسخه یاهو مسنجر نصب کردم اما موقع دادن id ارور میده کلافه شدم میخواستم بدونم من وب کم ندارم میتونه ایراد از اون باشه این هم متن ارورم
.
.
we cannot sign you in to yahoo messenger
There might be problem with your conection
با سلام
اول اینکه این مشکل و هیچ مشکل دیگه ای ربط به وسایل جانبی نداره. وبکم یه قابلیت هست که شما از اون میتونید برای دیدن و دیده شدن استفاده کنید. این اخطار میتونه علت های مختلفی داشته باشه.
اول از همه شما ایدی خودتون رو از طریق ایمیل باز کنید که ببینید ایا باز میشه و وارد ایمیل میشید یا خیر
از این ادرس >>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر وارد شد پی ایدی سالم هست و مشکل از جای دیگه. اگر هم نشد که مسلما ایدی یا دی اکتیو شده از طرف یاهو یا پسورد رو اشتباه میزنید
اگر وارد ایمیل شد مجدد با یاهو مسنجر تست کنید. به احتمال زیاد وارد بشه. اگر نشد احتمال داره که از چیزپی ان استفاده میکنید. چون به کانکشن شما ایراد میگیره. اگر اینجور نبود به اینترنت آپشن برید و از تنظیمات LAN Setting چک کنید که ------ ست نشده باشه. اینها رو چک کنید امید که مشکل حل بشه
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)