با سلام ، چن تا سوال داشتم در مورد کلاسهای زبان انگلیسی خصوصی که اگه اساتید لطف کنن جواب بدن خیلی ممنون میشم چون واقعا جایی رو پیدا نکردم که این سوال رو بپرسم.
من الان دارم تو یه شرکت توریستی کار میکنم که تورهای درایور گاید رو انجام میدم و نیاز دارم که سطح زبانمو بنا به شغلم بهتر کنم، از لحاظ ارتباط با خارجی ها هم تقریبا اکثرا موقعه ها میتونم با اونا ارتباط داشته باشم به نظرتون اگه سطح زبان من در حد intermediate باشه با توجه به اینکه عنوان شغلی من ایجاب میکنه که سطح زبانمو بهتر کنم ، این کلاسهای زبان خصوصی میتونه به من کمک کنه که به هدف خودم برسم؟ البته اینو هم بگم که تو کار ما مهمترین چیز مکالمه زبان هستش(حدود 95%). در مورد کلاسهای زبان هم اینو فقط بگم که کاملا از این کلاسهای زبان کسالت با خسته شدم چون من کلاسهای زبان سفیر و کیش رو هم امتحان کردم ولی چون دیگه واقعا طولانی هستش دیگه واقعا حوصله آدم از هر چی کلاسه سر میره و حتی اینو هم بگم که من خودم به صورت سلف استادی تا حد متوسط زبان پیش رفتم و خیلی هم راضیم چون به نظر من در مورد یادگیری زبان 80 درصد خود آدم هست و 20 درصد چیزای دیگه مثل کلاس و اینها چون بنا بر تجریه شخصی بهترین راه برای مکالمه زبان استفاده زبان به صورت مستفیم با فرد خارجی و در صورت امکان مسافرت با اونها یا بودن در کشور اونهاست که اتوماتیک وار زبانتون به طرز باورنکردنی توپ توپ میشه.
در آخر میخاستم بگم که آیا به نظرتون با شش ماه کلاسهای خصوصی با استاد خوب زبان انگلیسی با این پیش زمینه زبان بنده میشه امیدوار بود که به سطح تقریبا ادونس زبان رسید؟
شرمنده و واقعا ببخشید که سرتونو دراوردم و خیلی ممنون بابت راهنماییهاتون.