با سلام.من یه کارت گرافیک gt9400 geforce 512 ddr2 دارم و میخوام یکی دیگه که حداقل یک گیگ باشه به مادربوردم در کنار کارت گرافیک فعلی بزارم.خواستم بپرسم چه کارت گرافیکی به سیستمم اضافه کنم.
با سلام.من یه کارت گرافیک gt9400 geforce 512 ddr2 دارم و میخوام یکی دیگه که حداقل یک گیگ باشه به مادربوردم در کنار کارت گرافیک فعلی بزارم.خواستم بپرسم چه کارت گرافیکی به سیستمم اضافه کنم.
شما مدل مینتون چیه ؟
برای sli دو گرافیک باید دقیقا یکی باشند و دو تا 9400 زیاد جالب نیست بهتره بودجتون رو زیاد تر کنید و با توجه به پاورتون و سی پی یو که متناسب باشه یک گرافیک بهتر تهیه کنید
به نظر شما چی خوبه که بتونه مثلا رزیدنت اویل ۶ رو اجرا کنه یا need for speed البته نه خیلی حرفه ای و با تمام جزییات.سیستمم هم اینه:
ram:2*2 patriot
mb:abit ax78
cpu:amd phenom triple core 8650 2.3
ضمنا همونطور که میدونین سیستمم ddr2 هست و قیمت هم بهم بدین چه نو و چه دست دوم و اگه میشه قیمت کارت گرافیک خودم رو هم لطف کنین بگین.ممنون
من قیمت دقیق ندارم متاسفانه برای اینکه قیمت دقی بدونید در قسمت خرید گرافیک تاپیک بزنید
شما چه مدلی که زیاد هم گرون نباشه و به سیستمم بخوره پیشنهاد میکنین؟اگه میشه چندتا نام ببرین و اینکهddr2 الان تو بازار نو پیدا میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)