سلام جدیدا وقتی با سیستمم کار میکنم پیغام windows explorer has stop working بعد تمام پنجره ها بسته میشه نمیتونم کاری کنم تا کلیک میکنم تازه میخوام اطلاعات بردارم دوباره بسته میشه کمکم کنید البته لپ تاپه
سلام جدیدا وقتی با سیستمم کار میکنم پیغام windows explorer has stop working بعد تمام پنجره ها بسته میشه نمیتونم کاری کنم تا کلیک میکنم تازه میخوام اطلاعات بردارم دوباره بسته میشه کمکم کنید البته لپ تاپه
این نرم افزار رو دانلود کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای خالی رو با ww w.4 shar ed . co m پر کنید فاصله ها رو هم بردارید @
(( اگه با لینک دانلود مشکل دارین بگین تا جای دیگه آپلود کنم ))
رمز : w w w . a l m a t e c h . r o z b l o g . c o m البته بدون فاصله !
طریقه استفادش هم اینه :
وقتی دانلود کردی به بخش Windows Explorer برو بعدش تو صفحه جدید از بالا گزینه دومی fix رو بزن به احتمال زیاد مشکل حل بشه اگه نشد هم system file checkerUtility رو تو همون صفحه اول انتخاب کن !
اگر هم مشکل حل نشد میتونی یه دور ویروس کشی کنی ! تو اجرای نرم افزار خاصی این ارور رو میده ؟!
حتما نتیجه رو بهم بگو !
سلام نتونستم
یعنی چی ؟! نتونستید اجرا کنید ؟! نتونستید دانلود کنید ؟!
یه کم توضیح بده ...
دانلود نمیشه ویروس کشی کردم جواب نداد گزینه launch folder windows in a separate process رو از folder option هم تیک کردم اینم جواب نداد
در ضمن این گزینه fix رو ندارم مخصوص برنامه ایه که نتونستم دانلود کنم؟
دانلود نشد یا نمیتونید دانلود کنید ؟!
بفرمایید از این لینک استفاده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای خالی رو با almatech .persiangig. com پر کنید بدون فاصله !
اون گزینه fix هم مخصوص همین نرم افزار هست که برای دانلود گزاشتم ( شما فکر کردی برای چیه ؟! )
قبلا یه برنامه mocrosoft auto fix دانلود کردم حالا که اجرا میکنم نمیتونه سرورو پیدا کنه
لینک قبلی که داده بودی الما فناوری باز میشد اما بقیه رو که میزدم میگفت صفحه مورد نظر یافت نشد این لینک جدید "دسترسی به تارنمای اطلاعاتی امکان پزیر نیست " دارم تلاش میکنم خسته شدی از راهنمایی کردن![]()
والا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودم که میبینمش ولی نمیدونم چرا نمی تونی دانلود کنی
تو جای خالی بزار wd l.pe rsiangig. com
من با همین نرم افزار مشکل خودم رو حل کردم ! نمی دونم والا ! بررسی کن ببین ویروسی نیست سیستم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)