با سلام
سرعت و کیفیت کدوم از ارائه دهنده اینترنت بهتره؟
از نظر سرعت:
کیفیت:
پشتیبانی:
با سلام
سرعت و کیفیت کدوم از ارائه دهنده اینترنت بهتره؟
از نظر سرعت:
کیفیت:
پشتیبانی:
سرعت: اسیاتک
کیفیت: اسیاتک
پشتیبانی: اسیاتک
سرعت : آسیاتک ....... پینگ : مخابرات . البته تو شهرهای مختلف متفاوته . من کازرون هستم .
همونطور که دوستان فرمودند مخابرات سرعت و پشتیبانیش راضی کننده نیست ..اما پینگش واقعا برای من محشره...من بازی آنلاین میکنم تو سرورهای ایران پایینترین پینگ رو بین تمام ایرانیها دارم...همیشه پایینترین پینگ واسه منه 20-30-نهایت 40
و راحت تو سرورهای خارجی هم با پینگ 130-170 بازی میکنم ولی بقیه ایرانیها پینگشون اونجا میاد بالای 200 که خوب ضعیف میشه بازیشون ...ولی سرعت و پشتیبانی مخابرات اصلا نسبت به شرکتهای خصوصی قابل مقایسه نیست و من راضی نیستم از پشتیبانی و سرعتش..
موفق باشید
پینگ سرور تهران:سرور خارجی با فاصله 12 هزار کیلومتر:
سرور خارجی 3 هزار کیلومتر:![]()
Last edited by Saeed System; 09-02-2013 at 10:44.
سرعت سرویس 512 تا چقدر برای دانلود میره؟
و خط ها رو روی چند مگ میبندن؟
اگر منظورتون مخابراته که روی خود اسمی سرعت میبنده 512 رو روی خود 512 یا نهایت 560 میبنده که سرعت دانلودشم تقسیم بر 8 کنیم همون حدود 50-60 که اخیرا نواسانات شدیدی گزارش شده تو تاپیک مخابرات با افت سرعت..
ولی آسیاتک رو نمیدونم ولی شاتل رو میدونم پسر عموم سرویس 512 شاتل داره روی 4 مگ بستن براش با سرعت دانلود 250 الی 300 نوسان داره..البته حجم محدود
خودم قبلا پارس آنلاین بودم 128 رو روی 1 مگ بسته بودن سرعت دانلودم 100-120 نوسان داشت...ولی پایینتر از 100 نمیومد با حجم محدود ...مگر در ساعات رایگان ترافیک که کلا زیر 30 میرسید دانلود
موفق باشید![]()
دوست من که 512 داره روزا تا 380 میره و شبانه هم با سرعت 120 دانلود میکنه.و خودمم که 1 مگ برنزی نامحدود دارم با سرعت 120 دانلود میکنم بدون افت سرعت
مخابرات الان برای من روی 5 مگ بسته شده سرویس 256 سرعتم 450 هست.ولی پشتیبانی نداره قطعی هم که جدیدا دستگاها ر عوض کردن 2 هفته قطع بود و بعضی موقع هم قطعی های 5 ساعته هم هست.
میخواستم بگم آسیاتک هم سرعتش همینجوری هست البته روی 4 مگ میبنده الان نویز خطم که تو تنظیمات مودم هست 55 هست.
مخابرات حدودا 100 تا یوزر داره.آسیاتک 10تا.حالا ممکنه که به خاطر همین سرعتش بالا یره؟
اسیاتک الان خط منو رو 4 مگ بسته
![]()
میتونی به قسمت نویز خط بری و مشخص کنی که نویزت چنده؟
سرعت چنده + سرویست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)