تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: DLNA چطور و چگونه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض DLNA چطور و چگونه؟

سلام
    توی مباحث فروم در مورد تکنولوژی DLNA صحبتهای زیادی شده . نرم افزارهای زیادی هم معرفی شده . اما هنوز یک راهنمای کامل و جامع وجود ندارد . با وجود خواندن بیش از 30 صفحه از تاپیک های مختلف هنوز روش اتصال دستگاه ها مشخص نیست . برای همین سوالاتی که در اکثر تاپیکها وجود دارد را اینجا می نویسم .

1- من یک PC دارم . یک مودم وای فای - یک تلوزیون با قابلیت WIFI و DLNA ( سامسونگ 46es7770 ) مقادیری کابل شبکه . خوب! کدام را به کدام وصل کنم؟
    چیزی که الان هست مودم وای فای با اینترنت ADSL توسط کابل شبکه به کامپیوتر متصله . تلوزیون هم 20 متر اونطرف تر. نرم افزار AllShare و PS3 هم روی کامپیوتر نصبه . آیا با همین ترکیب می تونم DLNA رو به کار بندازم و فایلها رو به اشتراکم بگذارم ؟ یا اصلا این ترکیب اشتباهه و باید مودم با کابل شبکه به TV وصل بشه و یک کارت وایرلس برای کامپیوتر بگیرم ؟
    یعنی به طور کلی کدام ترکیب زیر صحیح است ؟

الف ) مودم توسط کابل شبکه به PC متصل باشد .
    ب ) مودم توسط کابل شبکه به TV متصل باشد و کامپیوتر به کارت وایرلس مجهز باشد .

از راهنمایی های شما بسیار سپاسگذارم . بوس

2. این کاربر از hobor971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بهترین حالت اینه که هم PC با کابل شبکه به مودم وصل باشه هم تلویزیون توسط کابل به مودم وصل باشه چون در مورد تصاویر فیلم های حجیم مخصوصا وقتی فاصله تلویزیون از مودم زیاد باشه تصاویر منقطع می شن. البته مستقیم هم میشه تلویزیون رو با کابل به PC وصل کرد که ممکنه نیاز به کابل کراس داشته باشه.
    شما که سامسونگ داری بهترین برنامه براتون همون AllShare خود سامسونگ هست که از لینک زیر می تونید آخرین نسخه اون به همراه فایل راهنماشو بگیرید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بهترین حالت اینه که هم PC با کابل شبکه به مودم وصل باشه هم تلویزیون توسط کابل به مودم وصل باشه چون در مورد تصاویر فیلم های حجیم مخصوصا وقتی فاصله تلویزیون از مودم زیاد باشه تصاویر منقطع می شن. البته مستقیم هم میشه تلویزیون رو با کابل به PC وصل کرد که ممکنه نیاز به کابل کراس داشته باشه.
    شما که سامسونگ داری بهترین برنامه براتون همون AllShare خود سامسونگ هست که از لینک زیر می تونید آخرین نسخه اون به همراه فایل راهنماشو بگیرید:

اگه قرار باشه هم تلوزیون و هم PC به مودم توسط کابل متصل باشند دیگه چه کاریه این DLNA ؟؟؟ در این صورت کابل رو از PC به TV وصل می کنیم . چه نیازی به مودم هست ؟
    به هر حال فکر کنم خوبی DLNA به همین بی سیم بودنش باشه . آیا می تونم همونجوری که مودم به کامپیوتر وصله و TV هم به اینترنت وای فای از DLNA استفاده کنم ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اگه قرار باشه هم تلوزیون و هم PC به مودم توسط کابل متصل باشند دیگه چه کاریه این DLNA ؟؟؟ در این صورت کابل رو از PC به TV وصل می کنیم . چه نیازی به مودم هست ؟
    به هر حال فکر کنم خوبی DLNA به همین بی سیم بودنش باشه . آیا می تونم همونجوری که مودم به کامپیوتر وصله و TV هم به اینترنت وای فای از DLNA استفاده کنم ؟
    خوب ممکنه شما بخوای PC با اینترنت هم وصل باشه که در این صورت میشه اون حالت اولی که گفتم.
    این چیزی که شما می گی هم میشه. اصلا میشه مستقیم لپ تاپ رو بدون سیم و بدون مودم هم به تلویزیون وصل کرد فقط وقتی وایرلس بیاد تو کار همونطور که گفتم ممکنه برخی موارد با تصاویر منقطع روبرو بشید که بستگی به حجم فایل و فاصله داره.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ضمن تشکر ، خوب روش کار چطوری؟
    تو تاپیکهای مختلف از روش های استفاده از نرم افزارهای مختلف گفته شده اما حرفی از روش اتصال زده نشده است . شما به شماتیک زیر نگاه کنید: چطور می شه با این سیستم از DLNA استفاده کرد؟

چطور می شه از این سیستم با DLNA به هم وصل شد؟
    Last edited by hobor971; 09-02-2013 at 13:02.

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

شما باید اول AllShare رو نصب کنی بعدش تلویزیون رو روشن کن و مطمئن شو به مودم کانکت شده و وارد برنامه بشو. خودش اتوماتیک تلویزیون رو شناسایی می کنه. ممکنه تو تلویزیون ازت سوال بشه که کامپیوتر رو تایید کنی. بعدش تو برنامه هر فیلمی رو که می خوای شیر کن و دکمه Source از رو ریموت رو میزنی و فیلم هایی که شیر کردی رو می تونی ببینی.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما باید اول AllShare رو نصب کنی بعدش تلویزیون رو روشن کن و مطمئن شو به مودم کانکت شده و وارد برنامه بشو. خودش اتوماتیک تلویزیون رو شناسایی می کنه. ممکنه تو تلویزیون ازت سوال بشه که کامپیوتر رو تایید کنی. بعدش تو برنامه هر فیلمی رو که می خوای شیر کن و دکمه Source از رو ریموت رو میزنی و فیلم هایی که شیر کردی رو می تونی ببینی.
    مشکل اینه که من تو تلوزیون ، نمی تونم کامپیوتر رو ببینم . اصلا با این روش می شه dlna رو راه انداخت؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مشکل اینه که من تو تلوزیون ، نمی تونم کامپیوتر رو ببینم . اصلا با این روش می شه dlna رو راه انداخت؟
    پس من دارم چی می گم. شما اول باید برنامه رو روی کامپیوتر نصب کنید تا تلویزیون رو پیدا کنه بعدش تو قسمت سورس AllShare هم اضافه میشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پس من دارم چی می گم. شما اول باید برنامه رو روی کامپیوتر نصب کنید تا تلویزیون رو پیدا کنه بعدش تو قسمت سورس AllShare هم اضافه میشه.
    من هم که دارم می گم . من تو کامپیوتر نمی تونم تلوزیون رو شناسایی کنم . توی تلوزیون هم نمی تونم کامپیوتر رو ببینم . ALLshare هم روی هر دو تا هست . مودم هم به کامپیوتر وصله .

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

یه دور از رو کامپیوتر آی پی تلویزیون رو Ping کن ببین کامپیوتر می بینتش یا نه. شاید ایراد از فایروال هست. یه دور فایروال رو غیر غعال کن شاید مشکل حل شد.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •