سلام دوستان
در هفته های گذشته که قصد خرید LED TV رو داشتم متوجه استقبال خوب از سری 7000 سامسونگ شدم . با این وجود بعلت ویژگیها و پیچیدگیهای موجود در این سری ، نیازمند تجربه دیگر دوستان در استفاده کامل از امکانات این TV هستیم .
پنجشنبه گذشته من از ترس گرانی های بعدی با عجله رفتم و یک 46ES7770 خریدم . هنگام خرید ترجیح دادم همونجا داخل فروشگاه بازش کنم تااز سلامتش مطمئن بشم . چون پنجشنبه شب بود و فروشنده می گفت ارسال به شنبه موکول می شه. فروشنده همونجا کارتن رو باز کرد و LED رو بیرون آورد و روشنش کرد. مشکلی نداشت . بعد هم گذاشتم توی صندوق عقب ماشین و آوردمش خوونه . سه چهار شبی وقت نکردم برای نصبش اقدام کنم تا اینکه دیشب زنگ زدم نصاب اومد و نصبش کرد . مثل هر خرید دیگه ای توی ذوقم خورد . انتظار تصویر بهتری داشتم . هر چند بخشی از موضوع هم بر می گرده به اینکه فقط تصویر رو از کانالهای دیجیتال گرفتم فیلم اچ دی نداشتم .
تا اینجای کار مشکلی نبود.
بعد از رفتن نصاب سعی کردم بخش اسمارت تی وی رو کشف کنم . به یه مشکلاتی خوردم .
1- دانلود و بروزرسانی app ها خیلی زمان برد که کنسلش کردم . فکر می کنم بخاطر سرعت اینترنت باشه.
2- بازی ANGRY BIRDS بعد از دانلود برای اجرا می گفت که باید فریمور جدید نصب کنم !
3- روزی web browser که می زدم فقط می نوشت بروزرسانی و مدتی همینجور می موند . باز هم کنسلش کردم .
4- بعضی از سرویسها رو مثل Fittness وقتی اجرا می کردم می گفت موجود نیست .
اگه لطف کنید راه حلی برای این موارد بفرمایید ممنون می شم.
و یه سوال :
چطور می تونم " چیز پی ان " رو روی اینترنت تلوزیون داشته باشم ؟
آیا فریمور را باید آپدیت کنم ؟