تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 1 از 1

نام تاپيک: سنسور دوربین اچ تی سی ام 7، برخوردار از اولتراپیکسل ها ست و نه مگاپیکسل ها

  1. #1
    M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما
    پست ها
    10,149

    پيش فرض سنسور دوربین اچ تی سی ام 7، برخوردار از اولتراپیکسل ها ست و نه مگاپیکسل ها



    به نظر می رسد علامت سوال بالا یک جواب قطعی پیدا کرده، سنسوری که HTC آن را اولتراپیکسل (Ultrapixel) نام نهاده. همه می دانیم که HTC نیاز دارد M7 یک تلفن پر فروش از کار در آید و از این رو باید همه مشخصات آن خیره کننده باشد. از نمایشگر 4.7 اینچی 1080p بگیرید تا دوربین 13 مگاپیکسلی اش که حالا خبرهای غیر رسمی آن را برخوردار از یک سنسور جدید می دانند.

    هر چند خبرهای قبلی اشاره داشتند که سنسور دوربین M7 یک سنسور 13 مگاپیکسلی خواهد بود، ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارش می دهد که چنین نیست. بلکه این دوربین جدید از 3 لایه سنسور 4.3 مگاپیکسلی ساخته شده که در ترکیب با یکدیگر، یک تصویر واحد را ثبت می کنند. این سه لایه 4.3 مگاپیکسلی در مجموع نزدیک 13 مگاپیکسل را شکل می دهند ولی عکس های گرفته شده با جدیدترین پرچمدار HTC، خروجی آن اندازه بزرگتر نخواهند بود.

    این تکنیک شبیه چیزی است که پیش تر شرکت Sigma در سنسور Foveon X3 از آن استفاده کرده، یعنی 3 قطعه داده مستقل در کنار هم یک پیکسل نهایی را تشکیل می دهند. تمام این حجم داده اضافه می تواند به شکل هوشمند ترکیب شود تا یک تصویر شفاف تر با خطوط سر زنده تر را ارائه کند که در مورد سنسور Foveon دقت رنگ بهتر نیز جزو ویژگی ها بوده.

    سنسورهای رایج از یک فیلتر رنگ موسوم به Bayer filter استفاده می کنند که برای سامان دهی رنگ های قرمز، سبز و آبی کاربرد دارد. یعنی هر عکسی که با یک سنسور 13 مگاپیکسلی گرفته شود 6.5 میلیون پیکسل سبز، 3.25 میلیون پیکسل قرمز و 3.25 میلیون پیکسل آبی دارد. عکس نهایی نیز در هر پیکسل دارای سه رنگ خواهد بود ولی رنگ های از دست رفته بازسازی می شوند.
    اما در سنسور اولتراپیکسل M7 قضیه فرق خواهد داشت. هر یک از لایه هایی که بر روی هم قرار گرفته اند یکی از سه رنگ اصلی را ذخیره می کنند و هر لایه 4.3 میلیون پیکسل را دارا است، بنابراین هر اولتراپیکسل که از ترکیب 3 لایه به دست می آید، شامل اطلاعات واقعی -و نه بازسازی شده- این لایه ها خواهد بود.

    این تکنیک در عین حال نزدیک به روشی است که نوکیا داده های به دست آمده از دوربین 808 PureView را با آن مرتب می کرد و یا شبیه سیستم EXR فوجی فیلم در دوربین های فشرده اش ولی هر دوی این کمپانی ها از ساختار رایج سنسورها و استفاده از پیکسل های مجاور برای بازسازی کردن تصویر نهایی استفاده می کردند، و نه از ساختار چند لایه ای که گفته می شود HTC در M7 کار گذاشته.

    انتظار می رود سنسور اولتراپیکسل یکی از ویژگی های اصلی M7 برای تصاحب لقب پرچمدار HTC در سال 2013 باشد. در اصل با واژه اولتراپیکسل قرار است مفهوم 4 مگاپیکسل بودن سنسور به فراموشی سپرده شود زیرا این سنسور از 3 لایه 4 مگاپیکسلی برخوردار است.














    narenji.ir

  2. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •