تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکل در نصب ویندوز 8

در آغاز فعالیت MOSI1234's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

14 مشکل در نصب ویندوز 8

دوستان سلام .

بنده مشکلی در نصب ویندوز 8 دارم که وقتی مراحل نصب اولیه رو طی می کنم و فایلهای اولیه کپی شد در همون بار اول که سیستم ریست می کنه و می خواهد بالابیاد یه صفحه سیاه میاد مانند صفحات داس که در اون این error مده 0000005D ظاهر میشه و میگه

سیستم رو باید ریست کرد . البته من رو سیستمم ویندوز 7 دارم که خیلی عالی کار می کنه و ازش راضیم . از دوستان خواهشمندم در این مورد بنده رو راهنمایی کنن ممنون هستم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام من ویندوز 8 نصب کردم ولی سیدی رامو نمیشناسه

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام من ویندوز 8 نصب کردم ولی سیدی رامو نمیشناسه
    سلام. کابل DVD/CD Rom رو از مادربرد جدا و به یک پورت دیگه متصل کنید

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سایت پایین بحث همین ارور مربوط به شما رو داشتن که به این اشاره کردن که این اروری که شما دریافت میکنید مربوط به cpu شما میشه که ساپورت نمیکنه و سایت مایکروسافت هم به این مورد اشاره داشته که برای نصب ویندوز از طریق فلش پیش برین یعنی ویندوز روی فلش بوت کنید بعدشم اقدام به نصب ویندوز کنید برای اینکارم برنامه WinSetupFromUSB ورژن بتای این برنامه رو از پایین دنلود فلش خودتون به سیستم متصل کنید فرمت بصورت fat32 کنید فلش بعداقدام به بوت کردن فلش روی ویندوز کنید طبق شکل پایین به اینصورت که

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    طبق شماره 1 چکمارک گزینه مورد نظر بزنید بعدشم روی گزینه شماره 2 کلیک کنید مسیر درایوی که dvd ویندوز در اون قراردادین به برنامه بدین بعدم روی دکمه شماره 3 برای بوت شدن ویندوز روی فلش کلیک کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد:

5. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت MOSI1234's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سایت پایین بحث همین ارور مربوط به شما رو داشتن که به این اشاره کردن که این اروری که شما دریافت میکنید مربوط به cpu شما میشه که ساپورت نمیکنه و سایت مایکروسافت هم به این مورد اشاره داشته که برای نصب ویندوز از طریق فلش پیش برین یعنی ویندوز روی فلش بوت کنید بعدشم اقدام به نصب ویندوز کنید برای اینکارم برنامه WinSetupFromUSB ورژن بتای این برنامه رو از پایین دنلود فلش خودتون به سیستم متصل کنید فرمت بصورت fat32 کنید فلش بعداقدام به بوت کردن فلش روی ویندوز کنید طبق شکل پایین به اینصورت که

کد:
    طبق شماره 1 چکمارک گزینه مورد نظر بزنید بعدشم روی گزینه شماره 2 کلیک کنید مسیر درایوی که dvd ویندوز در اون قراردادین به برنامه بدین بعدم روی دکمه شماره 3 برای بوت شدن ویندوز روی فلش کلیک کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد:
    متاسفانه همه این کارا رو انجام دادم ولی باز همون ارور داد. نشد که نشد . cpu من اینتل پنتیوم 4 با فرکانس 3.0G .L2 CASH 1.0 MB میباشد. لطفن راهنماییم کنید ممنونم .

7. این کاربر از MOSI1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •