برنامه royalite را از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم
جون هر چی مرده کرکش کن
تو رو خدا
مشکلش اینه که در قسمت setting/login نمیشه username رو وارد کرد. اصلا نمیشه چیزی توش تایپ کرد
برنامه royalite را از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم
جون هر چی مرده کرکش کن
تو رو خدا
مشکلش اینه که در قسمت setting/login نمیشه username رو وارد کرد. اصلا نمیشه چیزی توش تایپ کرد
كسي اينجا ادعايي نداره
اطالاعات كاملتري از ورژن برنامه بده تا كمكت كنن
دوست عزيز اينجا هيچكس ادعايي نداره. هر كي هم اينجاست يا براي اين مي آد كه مشكلش حل بشه يا اينكه مشكل ديگران را اگه بتونه حل بكنه.
در ضمن ناردين كه مدير انجمن درخواست سريال هست تا اونجايي كه من ديدم سريعا جواب درخواست هاي كرك رو مي ده.
آقا کی گفته اینجا کسی ادعا نداره
من ادعام میشه :o
اینم لینک کرکش
خودم آپلودش کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنوشته شده توسط poldarmisham
اينجا هيچ كس ادعايي نداره.
بعدشم لازم نيست اين همه قسم بدي!!
ممنون آقا سودا
سودا جان ما كه مي دونيم شما كارت درسته! تو قضيه بيبيلون نشون دادي اما فكر كنم در مورد داشتن ادعا شوخي كردي. چون بچه هايي كه اينجا هستن هيچ كدوم اهل ادعا نيستن. حتي آقا سينا و آقا ميثم و همينطور مديران سايت هم ادعايي ندارن و خودشون هم اگه چيز جديدي باشه كه بلد نباشن به راحتي مي پذيرن.
آره بابا دمتون گرمه دیگه یعنی اینقدر مغرورم
ما خاکی خاکی هستیم
سودا جان من كه گفتم تو در مورد داشتن ادعا حتما شوخي كردي. در ضمن من خودم در مورد بيبيلون واقعا مديونتم. چون هيچ رقمه درست نمي شد و با راه حل تو درست شد!
در خواست كرك و سريال برنامه DiskPatch 2.1
عليرضا جان اين تاپيك مربوط به بحث ديگه اي هست. به نظرت جاي درستي رو براي درخواست برنامه و كرك انتخاب كردي؟
حداقل يك تاپيك جديد باز مي كردي. البته اشكالي نداره از اين اشتباهات همه در پست هاي اولشون دارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)