دوستان سلام
3 سوال داشتم ممنون می شم اگه کسی بلده لطف کنه جواب بده
1- برای طراحی سربرگ و فاکتور باید چیکار کنم من تابحال سربرگ و فاکتور طراحی نکردم واثلا نمی دونم باید این کار رو با فتوشاپ انجام بدم یا کورل اگر کار فتوشاپه لطفا یه مقدار توضیح بدید که باید چجوری درست بشن و اگر کار کورل هست لطفا یه فرومی معرفی کنید که کورل رو آموزش بده
2- کار با بلندینگ مودها و ادجاستمنت ها رو می خوام حرفه ای یاد بگیرم به این معنی که بتونم کارهای خلاق و انتزاعی از ترکیب لایه ها با هم درست کنم سایتهای خارجی رفتم ولی اونها به انگلیسی نوشتند و به خاطر حساسیت این موضوع دوست دارم تعریف دقیق و واضحی از هر کدوم از بلندینگ مودها بدونم چون به نظرم پایه و اساس کار با فتوشاپ دونستن بلندینگ مودها در وهله ی اول و ادجاستمنت ها در درجه ی دومه ممنون می شم اگر کسی تعریف دقیق از این مطالب پایه ای داره تو سایت قرار بده
3- سوال سوم من هم راجع به شناخت رنگ و این که استفاده ی حرفه ای از رنگ به چه صورت هست به این معنی که برای ساخت یک رنگ باید از چه ترکیب رنگ هایی استفاده کرد و اصولا ترکیب چه رنگهایی با هم اثر زیبایی خلق می کنه به نظر من مهم ترین چیز در طراحی استفاده از رنگ های صحیح در جای مناسبه البته این سوال هم با سوال قبلم بی ارتباط نیست اگر دوستان گرافیست از منابع و کتابهایی که برای شناخت ترکیبی رنگ (یعنی مثلا قرمز نگاتیو سایان هست و زرد نگاتیو آبی و برای درست کردن سبز باید زرد و سایان رو با هم ترکیب کنیم و درست کردن نارنجی و قهوه ای و ....) به نظرم دونستن ترکیب رنگ ها کمک زیادی به استفاده ی صحیح از ادجاستمنت ها می کنه استفاده کردن به من هم اطلاع بدن ممنون می شم همونطور که می دونید رنگ و شناخت اون یک رشته ی آکادمیک در خارج هستش ولی متاسفانه در ایران به اون اهمیتی داده نمی شه
دوستان هدف من دونستن این مفاهیم برای خلق آثار حرفه ای هست مثل بعضی از کارهای خلاقه که در سایت پرشین جی اف ایکس از هنرمندان خارجی می بینیم و متاسفانه نمونه اش رو من در بین هنرمندان داخلی کمتر دیدم و کسی برای دیجیتال آرت ارزش ز یادی قایل نیست و اونهایی هم که به این موضوع علاقه دارند ناخودآگاه به سمت دیجیتال پینتینگ کشیده می شن و اثلا از منی پولیشن خبری نیست امیدوارم منظورم رو درست به دوستانم تفهیم کرده باشم با تشکر