تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 56

نام تاپيک: یک تحقیق راجع به احضار روح

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض یک تحقیق راجع به احضار روح

سلام دوستان
    یه تحقیقی دارم میکنم اگه کسی بتونه کمک کنه خیلی ممنون میشم .
    من خودم چون به این مسائل اعتقاد دارم ، جرات امتحان کردن همچین کارایی رو نمیکنم ، یه روش برای احضار مثلا روح یه جا دیدم ، چند نفر هم تست کرده بودن گفتن کار میکنه ، میخوام ببینم واقعا کار میکنه یا نه ، و اصلا چیکار میکنه و چه اتفاقی میافته .
    اول از همه روش :
    در یک اتاق نیمه تاریک و ساکت ترجیحا نیمه شب (که تمرکز بالاتر و احتمال موفقیت دو چندان است) بنشینید .10 دقیقه تمرکز کنید و در این مدت فقط به اجنه و ارتباط با اونها فکر کنید. سوره جن را تا آخر بخوانید. سپس یک قلم و کاغذ بر دارید و قلم را در دست گرفته نزدیک کاغذ نگه دارید بطوریکه نوک قلم روی کاغذ باشد . سپس بگویید از ارواحی که در اینجا حاضر هستند می خواهم که از طریق این قلم با من صحبت کنند و چند بار این جمله را تکرار کنید.و بگویید سلام .خواهید دید که دست شما بدون اراده و خواست شما شروع به نوشتن می کند و جواب شما را می دهد و این بدلیل این نکته است که جن اکنون در بدن شما میهمان است و از طریق دست شما با شما ارتباط برقرار کرده البته در صورتی که از تمرکز بالاتری برخوردار باشید نیازی به قلم و کاغذ نخواهید داشت و جن بصورت ذهنی با شما حرف می زند و تفاوت میان افکار خودتان و حرفهای جن میهمان برایتان کاملا ملموس خواهد بود و اینجاست که به معنای واقعی کلمه ی "وسوسه " پی خواهید برد.در حین جلسه برای اینکه مطمئن شوید اینها تلقین نیست از جن بخواهید که به نحوی حضور خودش رو براتون ثابت کنه مثلا پرده رو تکون بده یا ضربه ای به در بزنه.
    اما بعد باید بگم که یه وظیفه ی علم خرافه زداییه ، به خاطر همین هرکسی علمش رو داره ، بیاد به من کمک کنه .
    حتی اگه کلا با اصل قضیه ی احضار روح و اینها هم مخالف هستید و اصلا همچین مطالبی رو بی اساس میدونید و اصلا با وجود همچین تاپیکی تو بخش علمی مخالف هستید ، من خواهش میکنم اول این روش رو یه تست کنید ، بعد بیایید توضیح بگید من اشتباه میکنم و توضیح بدید اشکال من از کجاست .

2. 5 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام..

من وقتی بچه بودم.. با همچین خیالاتی انواع و اقسام این روشهارو امتحان کردم و البته این روش.
    افرادی هم که میشینن این مزخرفات رو درست میکنن به معنای واقعی کلمه ترول هستند.
    هیچوقت چیزی رو بدون استدلال عاقلانه قبول نکنید. اگه یک نفر به شما همچیـــن چیزی رو گفت
    دستش رو بگیرید و بگین همین الان اینکار رو انجام بده... قضاوت با خودتون.

نمیخوام بحث قدیم رو باز کنــم که قبلن در تاپیک تناسخ بحثش شده بود.. این بحث هیچ استـدلال
    علمی ای نداره ، لذا جایگاهی هم در انجمن علمی نداره.

پس با عرض معذرت ، تاپیک به زودی بسته و ترش میشه.

4. 13 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ممنونم از راهنماييت . لطفا اگه ميبينيد ديگه هيچ كس تجربه اي نداره ،‌ پاك كنيد .
    علم رو براي از بين بردن جهالت و خرافات ساختن ،‌ پس بهتره يكم از كاركردش رو اينجاببينيم ...
    Last edited by کاربر شماره ی یک; 03-02-2013 at 20:36.

6. 3 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خرافات هست چون اگر این جور ی بود لاقل در یکی از ازمایشگاههای معتبر علمی تایید شده بود.

8. 3 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

من به شخصه حاظرم یه بار امتحان کنم البته اینکه میگید خرافاته نمیدونم تا حالا نیمه شب رفتین تو قبرستون یا نه ولی اونجا یه سری اتفاقا بودش که به نظرم دروغ نبود با اینکه قبول ندارم ولی واقعا جرات میخواد ...

و اگر همچین چیزی باشه استقبال میکنم تا یه سفری هم با ارواح داشته باشیم بیشترم به خاطر هیجانش میگم فکر کنم آدرنالین خون رو زیاد کنه و ...

به هر حال باید چیز خوب و جالبی باشه

10. 4 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من به شخصه حاظرم یه بار امتحان کنم البته اینکه میگید خرافاته نمیدونم تا حالا نیمه شب رفتین تو قبرستون یا نه ولی اونجا یه سری اتفاقا بودش که به نظرم دروغ نبود با اینکه قبول ندارم ولی واقعا جرات میخواد ...

و اگر همچین چیزی باشه استقبال میکنم تا یه سفری هم با ارواح داشته باشیم بیشترم به خاطر هیجانش میگم فکر کنم آدرنالین خون رو زیاد کنه و ...

سریع تر تست کن ببینم راسته یا دروغ

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

خرافات هست چون اگر این جور ی بود لاقل در یکی از ازمایشگاههای معتبر علمی تایید شده بود.
    اگه انجام نداديد لطفا از ردش بپرهيزيد .
    خيلي كار راحتيه ،‌ من ميگم شما انجام بده ،‌ نياز هم نيست توسط آزمايشگاه هاي معتبر علمي چك كنيد .
    در ضمن همه ي آزمايشگاه هاي علمي معتبر جهان اولا نتايجشون رو شما خبر نداريد ،‌ بعدشم حتما نبايد نتايجشون رو براي همه در دسترس بزارن .

فعلا اولين كسي هستيد كه ميخواد امتحان كنه و بعد نتيجه گيري ....
    در ضمن ممنون ميشم همه ي نكات رو رعايت كنيد و با تمركز اين كار رو انجام بديد تا نتيجه گيري بهتري بشه انجام داد....
    Last edited by کاربر شماره ی یک; 03-02-2013 at 20:34.

13. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من کلا بحث وجود روح و جن رو قبول دارم (اعتقادیه دیگه!) ولی شما همین متن رو بخون همون اول باید از نویسنده بپرسید که اصلا روح با جن یکیه یا نه!!
    خلاصه خودتون رو علاف این سری خضعبلات (خزعبلات؟ خظعبلات؟ خضعبلاط؟ ...) نکنید
    +
    اگه یک نفر به شما همچیـــن چیزی رو گفت
    دستش رو بگیرید و بگین همین الان اینکار رو انجام بده

15. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من کلا بحث وجود روح و جن رو قبول دارم (اعتقادیه دیگه!) ولی شما همین متن رو بخون همون اول باید از نویسنده بپرسید که اصلا روح با جن یکیه یا نه!!
    خلاصه خودتون رو علاف این سری خضعبلات (خزعبلات؟ خظعبلات؟ خضعبلاط؟ ...) نکنید
    +
    خب اين به قول شما خزعبلات ، داخلشون يه سري واقعيت ها هست ، من ميخوام كاوش كنم ببينم چقدرش واقعيته و چه چيزايي باعثش ميشه .

17. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

من در این رابطه یک فیلم مستند چندین سال قبل دیده بودم اینقدر که واقعی بود شدیدا ادم تحت تاثیر قرار میگرفت یکسری اطلاعات دیگه هم دارم که ترجیح میدم مطرح نکنم:
    1-بنظر اساتید محترم بخش علمی حرفام غیرعلمی و نامستند هستند و کلا پست من توجیحی نخواهد داشت
    2-متهم به خرافه پرستی و اینا میشم و کلا اصلا حوصله بحث ندارم انصافا
    ولی فقط میتونم اینو بگم که درسته که ممکنه استدلال علمی نداشته باشه و در ازمایشگاهی ثابت نشده باشه ولی نه دقیقا با این روشی که شما بیان کردید اما اینکار عملی و شدنی هست (نه برای همه، فقط برای افرادی با شرایط خاص)

19. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 6 12345 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •