سلام دوستان
یه تحقیقی دارم میکنم اگه کسی بتونه کمک کنه خیلی ممنون میشم .
من خودم چون به این مسائل اعتقاد دارم ، جرات امتحان کردن همچین کارایی رو نمیکنم ، یه روش برای احضار مثلا روح یه جا دیدم ، چند نفر هم تست کرده بودن گفتن کار میکنه ، میخوام ببینم واقعا کار میکنه یا نه ، و اصلا چیکار میکنه و چه اتفاقی میافته .
اول از همه روش :
اما بعد باید بگم که یه وظیفه ی علم خرافه زداییه ، به خاطر همین هرکسی علمش رو داره ، بیاد به من کمک کنه .در یک اتاق نیمه تاریک و ساکت ترجیحا نیمه شب (که تمرکز بالاتر و احتمال موفقیت دو چندان است) بنشینید .10 دقیقه تمرکز کنید و در این مدت فقط به اجنه و ارتباط با اونها فکر کنید. سوره جن را تا آخر بخوانید. سپس یک قلم و کاغذ بر دارید و قلم را در دست گرفته نزدیک کاغذ نگه دارید بطوریکه نوک قلم روی کاغذ باشد . سپس بگویید از ارواحی که در اینجا حاضر هستند می خواهم که از طریق این قلم با من صحبت کنند و چند بار این جمله را تکرار کنید.و بگویید سلام .خواهید دید که دست شما بدون اراده و خواست شما شروع به نوشتن می کند و جواب شما را می دهد و این بدلیل این نکته است که جن اکنون در بدن شما میهمان است و از طریق دست شما با شما ارتباط برقرار کرده البته در صورتی که از تمرکز بالاتری برخوردار باشید نیازی به قلم و کاغذ نخواهید داشت و جن بصورت ذهنی با شما حرف می زند و تفاوت میان افکار خودتان و حرفهای جن میهمان برایتان کاملا ملموس خواهد بود و اینجاست که به معنای واقعی کلمه ی "وسوسه " پی خواهید برد.در حین جلسه برای اینکه مطمئن شوید اینها تلقین نیست از جن بخواهید که به نحوی حضور خودش رو براتون ثابت کنه مثلا پرده رو تکون بده یا ضربه ای به در بزنه.
حتی اگه کلا با اصل قضیه ی احضار روح و اینها هم مخالف هستید و اصلا همچین مطالبی رو بی اساس میدونید و اصلا با وجود همچین تاپیکی تو بخش علمی مخالف هستید ، من خواهش میکنم اول این روش رو یه تست کنید ، بعد بیایید توضیح بگید من اشتباه میکنم و توضیح بدید اشکال من از کجاست .