تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: تایپک تخصصی دایناسور ها

  1. #1
    Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    پست ها
    1,115

    پيش فرض تایپک تخصصی دایناسور ها

    دوستان همین طور که از نام تاپیک پیداست در اینجا فقط مطالب خاص در مورد دایناسور هارو قرار می دهیم امیدوارم شما دوستان عزیز هم همکاری های لازم رو بکنید
    ممنون

    دایناسورها موجوداتی خاص


    دایناسورها به خاطر داشتن ویژگی های خاص نسبت به سایر حیوانات گونه غالب بوده اند.

    دایناسورها نوعی خزنده اند
    تمساح ها که از عموزاده های دور دایناسورها هستند. امروزه نزدیک ترین خویشاوندان آن ها محسوب می شوند. دایناسورها ، مانند تمام خزندگان پوستی خشک و ضد آب داشتند که بدنشان را مرطوب نگه می داشت. خزندگان به خاطر داشتن همین مزیت، می توانند در مکان های بسیار خشک زندگی کنند، در حالی که دوزیستان هرگز نمی توانند دور از آب زندگی کنند.
    دایناسورها به سرعت می دویدند؟
    سرعت دایناسورها به نوع شان بستگی داشت. چابک ترین دایناسورها شبیه شتر مرغ بودند، پس به همان سرعت هم می دویدند، یعنی 50 تا 60 کیلومتر در ساعت. طبیعتاً دایناسورهای بزرگتر آهسته تر حرکت می کردند. البته، این موضوع در همه موارد صادق نیست. مثلاً فیل، علی رغم هیکل بزرگش، می تواند 40 کیلومتر در ساعت حرکت کند.
    دایناسورها از درخت ها بالا می رفتند؟
    بیشتر دایناسورها یا خیلی بزرگ بودند یا ساختار بدنشان با بالا رفتن از درخت سازگاری نداشت. فقط بعضی از دایناسورها که جثه های کوچکی داشتند و چابک بودند، می توانستند به کمک چنگال هایشان از درخت بالا بروند.
    دایناسورها می توانستند شنا کنند؟
    دایناسورها ، حتی بزرگترین شان، شنا می کردند. رد پای دایناسورهایی را یافته اند که به زحمت قابل تشخیص بود. بررسی این رد پاها نشان می دهد که دایناسورها باید تا گردن در آب فرو رفته باشند و گاه پاهایشان را در ته آب گذاشته باشند.
    پاهای دایناسورها به شکل قائم زیر بدنشان قرار داشتند، به همین دلیل آن ها می توانستند به سرعت بدوند.

    خزندگانی که نمی خزند

    پاهای دایناسورها ، مانند پستانداران به شکل قائم زیر بدنشان قرار داشتند، و مانند پاهای سوسمارها و تمساح ها در پهلوی بدنشان قرار نگرفته بودند. به همین دلیل دایناسورها ، حتی آنهایی که خیلی بزرگ و سنگین بودند، می توانستند به جای خزیدن روی سطح زمین، به سرعت و با چابکی حرکت کنند.
    پاهای انواع سوسمارها و تمساح ها در پهلوی بدنتان قرار دارند، به همین دلیل آنها مجبورند بخزند.

  2. 5 کاربر از orochi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    پست ها
    1,115

    پيش فرض

    احمق ترین دایناسور جهان کدام است؟: دی


    استگوزاروس کوچک ترین مغز را در بین تمام دایناسورها داشته است. اندازه مغز این حیوان فقط 3 سانتی متر و وزن آن فقط 75 گرم بود که برابر با یک گردوی کوچک است. اگرچه در صورتی که شما اندازه مغز را با اندازه بدن مقایسه کنید، آن گاه احتمالا پلاتوزاوروس لقب یکی از احمق ترین دایناسورهای جهان را به خود اختصاص خواهد داد.
    استگوزاروس، 17 ورقه استخوانی داشت که به درون پشتش فرورفته بودند. آرایش این ورقه ها تا سال 1992 نامعلوم بود تا اینکه در سال 1992، نمونه ای از فسیل استگوزاروس در کلرادو کشف شد(کارپنتر و همکاران)- ورقه ها در دو ردیف و در امتداد پشت و دم استگوسراس قرار گرفته بودند و صف آرایی و قرار گیری آنها متناوب و یک در میان بود.
    عملکرد و نقش این ورقه ها نامعلوم است. ورقه ها از استخوانهایی ساخته شده بودند که سخت نبوده و دارای تونلهای لوله مانندی بود. ارتفاع بزرگترین ورقه مثلثی حدود 5/2 فوت(76سانتیمتر)بود.احتمالا این ورقه ها با رگهای خونی تغذیه می شدند و نشان می دهد که احتمالا این ورقه ها برای تنظیم دمای بدن دایناسور به کار می رفته اند. احتمالا این ورقه ها برای دفاع و حفاظت یا جفت گیری هم به کار می رفته است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به علاوه در انتهای دم انعطاف پذیر استگوزاروس نیز خارهایی وجود داشت(این خارها تاگومایزر نامیده می شدند، آنها از روی کارتون گری لارسون این نام را به آنها داده اند که در این کارتون مرد غارنشینی توضیح می دهد که انتهای دم استگوزاروس، تاگومایزر نامیده می شود). طول این خارها بیش از 4فوت بود و برای دفاع و حفاظت در مقابل درندگان به کار می رفتند. این خارها به دو طرف دم نوک تیز می شدند. تعداد خارهای دم در گونه های مختلف استگوزاروس، متفاوت بود. استیگوزاروس اونگولاتیس 8 خار و استگوزاروس استنوپس 4 خار داشتند. بعضی از استگوزاروسهای اولیه روی شانه هم خار داشتند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

    برای حفاظت بیشتر، بر روی پوست گردن، لگن(رانها) و احتمالا روی دو طرف بدن بعضی گونه های استگوزاروس، سپری زره ای وجود داشت. سپر استخوانی آنها، در سال 1992، توسط کارپنتر کشف شد.
    پاهای عقبی استگوزاروس بلندتر و راست تراز پاهای جلویی اش بودند که به دو طرف و به سمت خارج پهن می شد. پاهای جلویی، پنج انگشت کوتاه و عریض داشتند که نوک آنها کوتاه و سم مانند بود. پاهای عقبی سه انگشت کوتاه و عریض داشتند.

    بلندترین دایناسور جهان کدام است؟
    بلندترین دایناسورها گروه براکیوزارید بودند. پاهای جلویی این دایناسورها بلندتر از پاهای عقبی آن ها بود که باعث می شد آن ها ظاهری شبیه به زرافه ها داشته باشند. این فیزیک بدنی به همراه گردن بسیار بلند به آنها این امکان را می داد تا از بلندترین درختان آن دوران تغذیه کنند. مشهورترین گروه شناخته شده از این دایناسورها 13 متر قد داشت. ساروپوزیدو بسیار غول پیکر بود و احتمالا تا 18.5 متر قد می کشید.

  4. 2 کاربر از orochi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  5. #3
    Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    پست ها
    1,115

    پيش فرض

    سنگین ترین دایناسور
    سنگین ترین دایناسور شناخته شده تادکنون براکیوزاروس (Brachiosaurus) با وزن تقریبی 80 تن است. وزن و جثه این حیوان تقریبا معادل با 17 فیل آفریقایی است. براکیوزاروس نزدیک به 16 متر قد و 26 متر طول داشته و اسکلت آن بزرگ ترین بازمانده زمین است که در موزه ها در معرض چشمان حیرت زده بازدیدکنندگان قرار می گیرد.


  6. 3 کاربر از orochi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  7. #4
    Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا
    پست ها
    11,405

    پيش فرض

    سلام حسین جان

    تشکر بابت ایجاد تاپیک من از بچگی عاشق دایناسورها بودم(نمیدونم این حس متقابله یا نه :دی)
    راجع به علت انقراضشون نظریه های زیـادی خوندم، مستندهای شبکه چهار، دلایلی مختلفی رو
    به عنوان علت انقراض دایناسورها مطرح کردن، میخواستم ببینم کسی اطلاع داره الان قویترین و
    معتبرترین نظریه چی هست؟

    یک دوره ی گرما/سرمای بی سابقه، یک انفـجار بزرگ، برخورد شـهاب سنگ، خورده شـدن توسط
    نوعی کروکودیل (که بعضی ها معتقداند نـژاد اول دایناسور ها بودن) و... نظـریه هایی هستند که
    درست یا غلط راجع به علت انقراض دایناسور ها (یا حداقل گونه ای اون ها) مطرح شده.

    با تشکر مهران...

  8. 3 کاربر از Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  9. #5
    Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    پست ها
    1,115

    پيش فرض

    سلام حسین جان

    تشکر بابت ایجاد تاپیک من از بچگی عاشق دایناسورها بودم(نمیدونم این حس متقابله یا نه :دی)
    راجع به علت انقراضشون نظریه های زیـادی خوندم، مستندهای شبکه چهار، دلایلی مختلفی رو
    به عنوان علت انقراض دایناسورها مطرح کردن، میخواستم ببینم کسی اطلاع داره الان قویترین و
    معتبرترین نظریه چی هست؟

    یک دوره ی گرما/سرمای بی سابقه، یک انفـجار بزرگ، برخورد شـهاب سنگ، خورده شـدن توسط
    نوعی کروکودیل (که بعضی ها معتقداند نـژاد اول دایناسور ها بودن) و... نظـریه هایی هستند که
    درست یا غلط راجع به علت انقراض دایناسور ها (یا حداقل گونه ای اون ها) مطرح شده.

    با تشکر مهران...
    سلام مهران جان
    کلا من و شما شبیه هم هستیم شک نکن: دی(منم مثل شما عاشق دایناسور ها هستم)
    درمورد سوال شما هم باید بگم هنوز نظریه ی(دقیق و قابل اعتمادی) نیامده که دلیل واقعی دایناسور هارو
    که چگونه نابود شده اند رو مطرح کنه.
    (بعضی از دانشمندان معتقدند که به دلیل برخورد شهاب سنگی بزرگ به زمین دایناسور ها نابود شده اند
    برخی دیگر معتقدند که به دلیل فوران های بسیار بزرگ اتشفشانی از بین رفته اند و...)

    این مطلب رو بخونید:

    تحقیقات گروه مشترکی از «موسسه تحقیقات جنوب غربی»(Southwest Research Institute) آمریکا و دانشگاه «چارلز»(Charles) در پراگ، نشان می‌دهد که منشا دهانه «چیکسولاب»(Chicxulub) در شبه جزیره یوکاتان و دهانه «تیکو» در ماه، تکه تکه شدن سیارک «باپتیستینا»(Baptistina) در اثر برخورد با سیارکی دیگر بوده است.

    این محققان مشاهدات رصدی و محاسبات ریاضی را به کار گرفته‌اند تا گذشته باپتیستینا و عواقب تکه تکه شدن آن را بررسی کنند. این درحالی است که تنها قسمتی از کار آنان بررسی تاثیرات این واقعه بر زمین و ماه است.
    به نظر می‌رسد باپتیستینا که نمونه‌ای از سیارک‌های کاندوریتی کربنی با قطری معادل ۱۷۰ کیلومتر است، از برخورد سیارکی ۶۰ کیلومتری با جسم مادر خود به وجود آمده باشد. ظاهرا این برخورد «خانواده سیارکی باپتیستینا» را به وجود آورده که شامل تعدادی خرده سیارک مشابه با مداری یکسان است. شبیه سازی‌های این گروه، وجود حدود ۳۰۰ جرم با قطر بیشتر از ۱۰ کیلومتر و ۱۴۰۰۰۰ جرم با قطر بیشتر از ۱کیلومتر را در این مجموعه پیش‌بینی می‌کند.
    مدار این خرده سیارک‌ها ،بعد از تشکیل، بر اثر جذب و آزاد کردن نور خورشید به صورت گرما٬ بازتر می‌شود. به اعتقاد دکتر «باتک»(Bottke)، پژوهشگر آزمایشگاه تحقیقاتی جنوب غربی، شبیه سازی دقیق این پدیده‌ها و محاسبه مسافتی که هر جرم طی کرده است، نشان می‌دهد که باپتیستینا ۱۶۰ میلیون سال قبل شکسته شده است.
    افزایش تدریجی این گروه سبب شده که تعدادی از آن‌ها از کمربند سیارک‌ها به بیرون پرتاب شوند و در مسیر مدار زمین قرار گیرند. محاسبات دانشمندان نشان داده است که در حدود ۲۰ درصد اعضای این خانواده به این ترتیب از آن جدا شده‌اند و در حدود ۲ درصد اجرام جدا شده در مسیر زمین قرار گرفته‌اند. بنابر این تعداد سیارک‌های مهاجم به زمین بسیار افزایش پیدا کرده است.
    آمار به دست آمده نشان می دهد که آهنگ ایجاد دهانه‌های بزرگ در ماه و زمین در بازه ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون سال قبل دوبرابر شده است. دکتر «نسورنی»(Nesvorny) از مرکز جنوب غربی آمریکا می‌گوید:”خرد شدن باپتیستینا در ۱۰۰ میلیون سال گذشته، برای مدتی طولانی منشا برخوردهای فضایی با زمین شد. به نظر می‌رسد که این وقایع مطابقت زمانی خوبی با هم دارند.”
    دکتر باتک می‌گوید:” ما امروز در پایان این دوره از برخوردها هستیم. شبیه سازی های ما نشان می‌دهند که در حدود ۲۰درصد از سیارک‌های نزدیک زمین (NEO) در گذشته در خانواده باپتیستینا بوده‌اند.
    این گروه، سپس با استفاده از شبیه سازی‌های رایانه‌ای به دنبال منشا دهانه‌های چیکسولاب(در زمین) و تیکو (در ماه) رفتند. بسیاری معتقدند که دهانه چیکسولاب، ۶۵ میلیون سال قبل در برخورد «کی-تی»(KT) که منجر به انقراض نسل دایناسورها شد، به وجود آمده است. این گروه نشان داد که به احتمال بسیار زیاد منشا هر دو دهانه از خانواده باپتیستینا است.
    البته همان‌طور که دکتر «وکروهیلکی»(Vokrouhlicky) از دانشگاه پراگ می‌گوید، این احتمال برای تیکو کمتر است. دانشمندان این احتمال برای چیکسولاب را حدود ۹۰درصد و برای تیکو حدود ۷۰ درصد می‌دانند.
    از سوی دیگر،دکتر باتک از رابطه کمربند سیارک‌ها و شرایط طبیعی زمین می‌گوید:”احتمالا حوادث بیشتری در کمربند سیارک‌ها با اتفاقات زمین، ماه و دیگر سیارات مرتبط است. ما در جستجوی آن‌ها هستیم.”
    البته برخی محققان این نظریه را رد می کنند و می گویند فوران های عظیم آتشفشانی که با بالا رفتن درجه حرارت و برخورد چندین سیارک به زمین توام بود، به نابودی دایناسورها و اکثر موجودات زنده منجر شد.
    بحث بر سر چگونگی از بین رفتن دایناسورها بر اثر عوامل خارجی بسیار است و البته نظرها متفاوت اما اگر کمی تعمق کنیم نتیجه می گیرم که حتی اگر شدت برخورد این شهاب سنگ بسیار بالا بوده و فوران های اتش فشانی هم به حداکثر فوران رسیده باشد ایا موجوداتی چنین مقاوم که سالیان مدیدی بر کره زمین فرمانروایی می کردند می بایست با بروز چنین پدیده ای جای خود را به ما پستانداران بدهند و همگی یکباره نابود شوند ؟
    دایناسورهای غول پیکری چون تی رکس ( لیزارد بیرحم )، پاراسارولوفوس ( مادر خوب ) ، ولاسی رپتور البته ۱۸۰ cm میاساروس ، و دایناسورهایی مقاومی به مانند : انکی لوسوروس ، تری سراتوپس ( صورت سه شاخی ) پیستیکوساروس ( باله اژدهایی ) یا پرندگان غول اسایی مثل تراداکتیل ها یا سراداکتیل ها به ناگاه ناپدید شوند و تنها استخوان های بزرگشان را برای ما به یادگار بگزارند و حتی یک گونه از انها نمانده باشد …
    البته عده دیگری هم بر این باورند که باعث و بانی انقراض چنین موجودات بزرگی تنها خودشان می توانند باشند شکار بیش از حد یک شکارگر که منجر به انقراض گونه ای علف خوار شده یا زاد و ولد بیش از حد گوشتخواران بزرگ که جمعیت علف خواران را تهدید می کرد به هر صورت بحث درباره این مسئله زیاد است و خوشحال می شوم اگر دیگر دوستان اطلاعاتی دراین باره میدانند یا جمع اوری کردند در این بحث شرکت کنند .

    منبع:
    lovely-earth

  10. 2 کاربر از orochi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  11. #6
    Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    پست ها
    1,115

    پيش فرض

    حیواناتی که در کشتی نوح جای نداشتند

    دایناسورها حدود 14 میلیون سال بر عرصه زمین جولان می دادند و دشت ها و رودخانه ها و جنگلهای زمین قلمرو آنها بود

    بر طبق محاسبات حدود 65 میلیون سال قبل این خزندگان بناگاه از عرصه زمین محو شدند هنوز علت واقعی این امر روشن نیست.
    این مسئله یکی از بزرگترین معماهای بشری است آنچه موضوع را پیچیده می کند آنست که تنها یکنوع دایناسور وجود نداشته بلکه صدها نوع از این جانور بر زمین می زیسته اند.
    بعضی از آنها هیولاهایی بودند با حرکات سنگین و برخی دیگر شکارچیانی با سرعت زیاد. دانشمندانی که نمونه های مشخص ازاین جانوران را مطالعه می کنند عقیده دارند که آنها جانورانی کم هوش بوده اند.
    اما مطالعات جدید نشان می دهد که آنها از خزندگان امروزی کم هوش تر نبوده اند.
    باقیمانده دایناسورها در نقاط مختلف جهان یافت شده اند معهذا تا بحال دانشمندان نفهمیده اند که چرا این حیوانات بنا گاه به کل از عرصه زمین محو شده اند. آنچه بجا مانده توده ای از فرضیه های مختلف است که بعضی از آنها را بنظر می رسانیم :
    الف: شکار آنها توسط سرنشینان بشقاب پرنده.
    ب: نابودی آنها توسط انسان های غارنشین ( البته می دانیم دایناسورها میلیونها سال قبل از آنکه بشر پا بر روی زمین بگذارد نابود شده بودند پس نباید گناه را گردن بشر انداخت.)
    ج: نبودن جا بر روی کشتی نوح (خدایش یه کشتی مگه چقدر جا داره)
    د: جدا شدن کره ماه از زمین در منطقه اقیانوس اطلس و نتایج فاجعه آمیز آن ( اگر این واقعه براستی اتقاق افتاده باشد که ستاره شناسان درباره آن تردید دارند میلیونها سال قبل از ظهور هر گونه موجود زنده بر زمین واقع شده است)
    ه: خودکشی دسته جمعی این حیوانات در یک زمان بنا به فرضیه یکی از دانشمندان دایناسورها دچار افسردگی روحی شدند و از سر یکنواختی به هلاکت خود مبادرت کردند.(حتما توی کنکور قبول نشده بودن)

    سایر فرضیه ها اندکی قابل تامل است البته در نظر اول:

    1- بیماری و وجود انگلها: البته نامحتمل است که همه انواع در نقاط مختلف بیکباره دچار اپیدمی شده باشند.
    (چقدر بگیم دست ندین، روبوسی نکنین این هم تجربه ی قدیمی ها)
    2- پرتوهای کیهانی: انفجار یکنواخت کیهانی پرتوهایی به زمین ساطع کرد که باعث تغییراتی مرگبار شد اما اگر چنین باشد پستانداران اولیه و سایر موجودات زنده نیز می بایست از میان می رفتند.(احتمال دارد چون دایناسور ها همش تریپ فشن می زدن پرتو ها را جذب کردن و پیش مرگ موجودات شدن برای شادی روحشان کمی سکوت)
    3- قحطی : دایناسورهای گوشت خوار دایناسورهای علفخوار را از میان بردند و بعد خود نیز از گرسنگی به هلاکت رسیدند.(نوش جان،دیدین صحت ندارد که ظالم همیشه سالم)
    4- فیزیولوژی نامساعد: دایناسورها از چنان جثه عظیم و نامناسبی برخوردار بودند که نمی توانستند غذای مورد نیاز خود را پیدا کنند در بعضی از سنگواره های پیدا شده این حیوان،محل غده هیپوفیز که رشد حیوان را مهار می کند بسیار بزرگ است به دلیل جهش های کروموزمی بزرگ شدن ناگهانی هیپوفیز متابولیزم بدن حیوان را مختل کرده و باعث نابودیشان شده است.(چقدر گفتن قبل از ازدواج آزمایش بدین وقتی گوش نمی کنن نسل شان از بین می ره دیگه!!)
    5- مغز کوچک: بعضی از دایناسورها نسبت به جثه شان مغزی کوچک داشتند برای مثال یکی از اولین نمونه هایی که از بین رفت یعنی استگاسروس 3- پا طول و 1 4/3 تن وزن داشت اما مغزش کمی بزرگتر از یک فندق بود(اینه دیگه چقدر بگم فسفر بخور حالا گوش نکن))

    6- پستانداران تخم خوار: بسیار احتمال دارد که جانوران دیگر تخم دایناسور ها را خورده باشند اما نه تا به این حد که باعث نابودی آنها شود بسیاری از جانوران تخم کروکودیل را می خورند اما کروکودیلها هنوز وجود دارند.(شاید تخم دایناسور ها امگا3 بیشتری داشتند)

    7- کبرسن : این عقیده که کهولت نژادی باعث نابودی دایناسورها شده زمانی نادرستی خود را نشان می دهد که بخاطر بیاوریم که این جانوران بسیار فعال و تعداد آنها زیاد بوده است. (سن و سال رو بی خیال شین دیگه)
    اما آیا اصولا احتیاج به چنین فرضیه های پیچیده هست؟
    عده ای دیگر از دانشمندان اعتقاد دارند که در حقیقت کاهش تعداد دایناسورها روند کندی داشته که حدود 5 میلیون سال طول کشیده اما شواهد حاکی از آنست که نابودی دایناسورها به علت سرد شدن تدریجی آب و هوای کره زمین صورت گرفته است.
    نابودی آنها همزمان با پایان دوران گرم کرتاسئوس صورت گفت این پدیده اثری سرد کننده بر اوضاع آب و هوا داشت زمستانهای سرد از راه رسید و دایناسورها جانورانی خونگرم بودند فقدان پوشش مو و پر که پستانداران و پرندگان را محافظت می کند باعث شد که آنها نتوانند درجه حرارت پایین را تحمل کنند.

  12. 2 کاربر از orochi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  13. #7
    Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا
    پست ها
    11,405

    پيش فرض

    ممنون

    علاوه بر 7 نظریه ی بالا، یه نظریه ی دیگه هم هست که مستندات قوی داره و میشه راجع بهش بحث کرد
    یکی از نظریه ها اینه که دایناسورها، چه گیاهخور چه گوشتخوار، برای ادامه ی حیات به آب نیاز داشتن، در
    اون عصر، ظاهرا کروکودیل ها هم وجود داشتن.. از اینکه اولا سنگواره ی یه سری دایناسور بدون سر کنار
    نهر های آب پیدا شده ثانیا فسیل کروکودیل ها نشون داده ساختاری داشتن که میتونستن به راحتی گردن
    دایناسورهای گردن دراز رو بگرین و تدریجا باعث انقراض یا کوتاه شدن گردن و نهایتا تغییر شکل شون بشن.

    یه موضوع دیگه راجع به تـکامل دایناسورها هست ظاهرا دایناسورهای اولیه چهار دست و پا حرکت میکردن
    به تدریج تغییر وضعیت دادن مثلا تغییر وضعیت از تریسراتوپس به تیرانوسور [البته سوال اینجاست که اینها
    دریک برهه ی زمانی زندگی میکردن یا زمان امثال تریسراتوپس هیچ دایناسوری به شکل تیرانوسور نبوده]
    و به تدریج دایناسورها تغییر شکل پیدا کردن تا دایناسورهای پرنده بوجود اومدن.

    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

    با تشکر مهران...

  14. 3 کاربر از Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  15. #8
    Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    پست ها
    1,115

    پيش فرض

    ممنون

    علاوه بر 7 نظریه ی بالا، یه نظریه ی دیگه هم هست که مستندات قوی داره و میشه راجع بهش بحث کرد
    یکی از نظریه ها اینه که دایناسورها، چه گیاهخور چه گوشتخوار، برای ادامه ی حیات به آب نیاز داشتن، در
    اون عصر، ظاهرا کروکودیل ها هم وجود داشتن.. از اینکه اولا سنگواره ی یه سری دایناسور بدون سر کنار
    نهر های آب پیدا شده ثانیا فسیل کروکودیل ها نشون داده ساختاری داشتن که میتونستن به راحتی گردن
    دایناسورهای گردن دراز رو بگرین و تدریجا باعث انقراض یا کوتاه شدن گردن و نهایتا تغییر شکل شون بشن.

    یه موضوع دیگه راجع به تـکامل دایناسورها هست ظاهرا دایناسورهای اولیه چهار دست و پا حرکت میکردن
    به تدریج تغییر وضعیت دادن مثلا تغییر وضعیت از تریسراتوپس به تیرانوسور [البته سوال اینجاست که اینها
    دریک برهه ی زمانی زندگی میکردن یا زمان امثال تریسراتوپس هیچ دایناسوری به شکل تیرانوسور نبوده]
    و به تدریج دایناسورها تغییر شکل پیدا کردن تا دایناسورهای پرنده بوجود اومدن.

    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

    با تشکر مهران...
    سلام

    مهران جان من یه تحقیق در سایت های اینترنتی کردم تا به یک مطلب تقریبا واقعی رسیدم
    طبق گفته ی این مطلب دلیل اصلی نابودی دایناسور هارو گفته که البته دلیلش هم مثل برخورد
    شهاب سنگ به زمین هست.

    مطلب:

    سالیان سال است كه دانشمندان و پژوهشگران سراسر دنیا در تلاشند تا علت واقعی انقراض نسل موجودات عظیم الجثه ای به نام دایناسورها را كه میلیونها سال پیش روی كره زمین می زیسته اند، كشف كنند ولی هنوز كه هنوزه نتوانسته اند دلیل واقعی این امر را بیابند. گرچه طی این سالها نظریات مختلفی از سوی برخی دانشمندان ارائه شده است، مانند برخورد یك شهاب سنگ با كره زمین یا خشكسالی و یا عصر یخبندان، ولی هیچ كدام از اینها علت اصلی و واقعی انقراض نسل دایناسورها نمی باشد.



    به همین جهت، چندی پیش گروه تحقیقاتی «SOOSEH RESEARCHERS» وابسته به گروه طنز نویسان سوسه، در اقدامی خداپسندانه و در راستای عمل به رسالت خود كه همانا آگاهی بخشیدن به اقشار جامعه و شفاف سازی هر آنچه كدر است، می باشد! و به علت یافتن پاسخی برای سؤال چندین ساله بشریت در مورد راز انقراض دایناسورها، تصمیم گرفت تا تحقیقات گسترده ای را در این باره به انجام برساند ..


    پس از ماهها حفاری و كاوش در مناطق دایناسور نشین سابق، بالاخره گروه اعزامی ما موفق به كشف شیء عجیبی شد كه این وسیله پاسخ سالها تحقیق و بررسی بشر در مورد دایناسورها را در خود داشت !


    وسیله ای كه با خود هزاران حرف نگفته داشت كه راز اصلی انقراض این موجودات را روشن می كرد و با توجه به جنس آلیاژ به كار رفته در ساخت این وسیله عجیب، دانشمندان ما دریافتند كه این وسیله بدون شك متعلق به موجودات فضایی ساكن در سیارات همسایه بوده است كه به دلایل نا معلومی میلیونها سال قبل بوسیله یك شهاب سنگ از جو كره زمین گذشته و در نزدیكی محل سكونت این دایناسورها سقوط كرده است و نكته مهم و جالب توجه این بود كه تعداد بسیار زیادی از سنگواره ها و استخوانهای متعلق به گونه های مختلف دایناسورها نیز درست در نزدیكی این شیء عجیب یافت شدند و مشخص شد كه طی حادثه ای مانند یك كشتار جمعی، تمامی این دایناسورها در یك محل و یك زمان از بین رفته اند !

    برای خواندن ادامه مطلب به سایت زیر بروید:

    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by orochi; 16-02-2013 at 10:30.

  16. این کاربر از orochi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  17. #9
    Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    پست ها
    1,115

    پيش فرض

    کوچک ترین دایناسور جهان
    کوچک ترین فسیل دایناسور که تاکنون شناسایی شده متعلق به لسوتوزوروس (lesothosaurus) است که اندازه ای برابر با یک جوجه کوچک دارد. البته فسیل های کوچک تر از لسوتوزوروس نیز شناسایی شده اما آن ها در حقیقت متعلق به نوزادان دایناسورهای بزرگ تر بوده اند.

    لسوتوزوروس
    کوچک ترین تخم دایناسور
    کوچک ترین تخم دایناسور که تاکنون یافت شده فقط 3 سانتی متر طول دارد. هنوز مشخص نیست این تخم متعلق به کدام گونه از دایناسورها بوده است.
    Last edited by orochi; 16-02-2013 at 10:31.

  18. 2 کاربر از orochi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  19. #10
    Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    پست ها
    1,115

    پيش فرض

    باهوش ترین دایناسور جهان
    یکی از باهوش ترین دایناسورهای جهان ترودون (Troodon) است. این شکارچی با طول تقریبی 2 متر، مغزی به اندازه پستانداران یا پرندگان امروزی داشت.
    ترودون

  20. این کاربر از orochi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •