بطور مثال
من CCLEANER رو نصب دارم و تو لیست هم هست اما سرچ میکنم نمیاره خیلی چیزارو میاره ولی بعضیارو هم نمیاره مثلا یک بازی هم دارم تو لیست میبینم ولی وقتی اسمشو سرچ میکنم نمیاره
بطور مثال
من CCLEANER رو نصب دارم و تو لیست هم هست اما سرچ میکنم نمیاره خیلی چیزارو میاره ولی بعضیارو هم نمیاره مثلا یک بازی هم دارم تو لیست میبینم ولی وقتی اسمشو سرچ میکنم نمیاره
برای همه برنامه های شما به همین صورته که در سرچ استارت منو چیزی نمایش داده نمیشه شما روشهای تاپیک پایین بترتیب برین ببینید رفع مشکل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش اول رو رفتم الان CCleanerرو مینویسم میاره ولی مثلا کومودو رو مینویسم نمیاره یا مثلا Notepad رو میاره ولی Hitman رو نمیاره!
ویندوزم بیش از یکساله نصبه و جدیدا اینجوری شده
اصلا به یکباره هرچی پین کرده بودم تو استارت نصفش پرید لیست میانبرهایی که زیاد باهاشونم سرو کار داریم و بطور اتوماتیک میاره قاطی شد و یه چیزای دیگه اومده مثلا همه بازیهایی که چندین ماه پیش نصب کرده بودم اومده اونجا
[جدیدا
چندتا uninstaller نصبیدم و بصورت پیشرفته میخواستم چیزی رو پاک کنم که بدون اینکه چیزی رو نگاه کنم هرچی پیدا میکرد رو پاک کردم
و advanced care و gamebooster هم نصب کردم
Last edited by SevenCity; 03-02-2013 at 07:56.
اون روشهایی که من قراردادم داخل اون تاپیک چون همه مربوط به مشکل شما میشد اگر که رفتین برای شما مثمرثمر نبود این دو تا روش برین
روش اول
یک یوزر جدید درست کنید به اینصورت که ابتدا به مسیر پایین برین بعدشم فایلی که بصورت سبز رنگ مشخص کردم اجرا کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد یک کادر باز میشه که تنظیمات طبق شکل پایین انجام بدین روی دکمه اکی کلیک کنید بعد از این مرحله سیستم ریستارت میشه شما برای ساخت یوزر جدید ازاین طریق پیش برین بعد از نوع تست کنید
روش دوم
اگر dvd ویندوز در اختیار دارین طبق فایل پایین ویندوز خودتون یکدور repair کنید که آموزش اینکار داخل همون فایل هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)