تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: رایت بدون نرو

آخر فروم باز manli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض رایت بدون نرو

سلام من شنیدم میشه بدون نرو توی ویندوز های 7 8 رایت کرد

میشه بگید چه طوری؟ مرسی

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان کسی اطلاع نداره ؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

بدون نرو که میشه رایت کرد ولی فکر کنم 700 مگ رو کامل نمیتونید رایت کنید. تو ویندوز 7 و 8 تست نکردم. تو اکس پی من بیشتر رایت کردم.
    باید فایل رو ببرید توی درایو سی دی بعد از پنل چپ رایت رو بزنید و بقیه ماجرا

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

بله امكان داره خوبم امكان داره

شما سي دي رو تو سي دي رام قرار بديد بعد تو همون ماي كامپيوتر سي دي رو باز كنيد ! بعد از اين كار يه ارور ميده به اسم بورن ا ديسك ! With a cd/DVD player رو انتخاب كنيد و نكست بزنيد! حالا اون فايلي رو كه مي خواد رايت كنيد رو دراگ كنيد تو سي دي يه شرت كان مي سازه( اتوماتيك) از اون فايل، حالا تو منوي file گزينه burn to disk رو انتخاب كنيد تنظيمات دلخواه رو انتخاب اعمال كنيد ! فايل شما رايت شد تو سي دي يا دي وي دي

سوالي بود بفرماييد

5. 2 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنون دوست من.. اصولی این کار آیا ؟ و این که میشه آهنگ هم زد برای ماشین ؟ خوب بعد نرو چی میشه با این همه بزرگی ؟

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

ممنون دوست من.. اصولی این کار آیا ؟ و این که میشه آهنگ هم زد برای ماشین ؟ خوب بعد نرو چی میشه با این همه بزرگی ؟

خب ببين دوست من خوده ويندوز تمام ابزار هايي كه نياز داشته باشي داره از همون عكس گفتن از دسكتاپ و رأيت و سي دي و فاير وال و كلا همه چي پس به همين دليل نمي تونيم بگيم كه كسپر به درد نمي خوره چون ويندوز خودش فاير وال داره ...
    يه سري از نرم افزار ها صرفا جهت راحتي كار و كمك به ويندوز ساخته شده ! شما بهتره براي رأيت سي دي از نرو استفاده كنيد و زمان هايي كه نرو وجود نداره از ويندوز استفاده كنيد

بله براي رأيت موزيك ماشين هم ميشه استفاده كرد فقط زمان رأيت تنظيم كنيد رو كمترين سرعت تا كيفيت و دوام بيشتر داشته باشه

8. 2 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

نرو مخصوصا الان که کاملش کلی برنامه داره برای کاربرای حرفه ای خوب جواب می ده. مثلا روی سی دی درست کنی برای سی دیت لیست بنویسی سی دی مولتی درست کنی و.... البته برنامه های مجانی کم حجم تری هم هست مثلCDburner XP که مجانیه برات چند چور سی دی می زنه. اما چون نرو برنامه قوی ای است می تونی راحت باهاش کار کنی مثلا همین برنامه ای که بهت معرفی کردم اگر اسم فابل هایی که می خوای رایت کنی زیادی بزرگ باشه رایتشون نمی کنه در صورتی که نرو به این اندازه محدودیت نداره. اما به هر حال به نظر من لزومی نداره از نرو حتما استفاده کنید. مثل این می مونه که نوت پد و ورد و وردپد دارید رو کامپیوترتون همشونم برای یه کارند حالا از هر کدوم به موقعش استفاده می شه.

10. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دوستان کسی اطلاع نداره ؟
    تو ویندوز سون هم میشه دی وی دی و هم سی دی رو از ویندوز رایت کرد در xp فقط cd میشه
    برای اینکار اون فایلی که میخواین رایت کنید send to کنید به درایوی که سی دی یا دی وی دی خام توش است روی درایو در my computer راست کلیک کنید و burn disc بزنید سرعت رایت رو تعیین کنید و رایت کنید

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام خوشحالم میتونم از راهنمایی شما استفاده کنم
    مشکل من اینه که با ویندوز 7 نمیتونم رایت کنم چون موقع گذاشنن سی دی و پیغام فرمت کردن میده و بعد میگه سی دی خراب شد و خودش از سی دی رام خارج میشه .

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام خوشحالم میتونم از راهنمایی شما استفاده کنم
    مشکل من اینه که با ویندوز 7 نمیتونم رایت کنم چون موقع گذاشنن سی دی و پیغام فرمت کردن میده و بعد میگه سی دی خراب شد و خودش از سی دی رام خارج میشه .
    موقع گذاشتن سی ذی پیغام فرمت کردن میده ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •