تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: ویندوز 8 در حال فروش........پرو یا اینترپرایز؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض ویندوز 8 در حال فروش........پرو یا اینترپرایز؟؟؟؟

سلام دوستان
    توی سایت اصلی پی سی ورد ویندوز 8 در حال فروشه....میخواستم بدونم این ویندوز پرو هست یا اینترپرایز؟؟؟؟؟کدوم یکی بهتر و کامل تره...........من فقط استفاده معمولی ازش میکنم یعنی فقط برای بازی و اینترنت و کارهای خونگی............بنظرتون برای من کدوم باصرفه تره؟؟؟؟؟
    Last edited by mohammad1326; 02-02-2013 at 00:30.

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام
    نسخه اینترپرایز کاملتره ولی برای شما نسخه pro خوبه چون نسخه اینترپرایز یه سری امکانات داره که بدردتون نمیخوره

3. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ممنون.....الان رفتم بیشتر سرچ کردم دیدم این همه ویرایش های 8 رو داره ولی یه سوال.....من کدوم رو نصب کنم بهتره....اینم انواع ویرایش هاش....اگه کسی مقایسه ای بینشون بکنه که من بدونم کدوم بهتر و روون تره خیلی ممنون میشم:
    - Windows 8 x86 -32-bit
    - Windows 8 N x86 -32-bit
    - Windows 8 Pro x86 -32-bit
    - Windows 8 Pro VL x86 -32-bit
    - Windows 8 Pro N x86 -32-bit
    - Windows 8 Pro with Media Center x86 -32-bit
    - Windows 8 Enterprise x86 -32-bit
    - Windows 8 Enterprise N x86 -32-bit

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

راستی اینی که در حال فروشه اپدیت شدس....یعنی نیازی به اپدیت نداره؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

ممنون.....الان رفتم بیشتر سرچ کردم دیدم این همه ویرایش های 8 رو داره ولی یه سوال.....من کدوم رو نصب کنم بهتره....اینم انواع ویرایش هاش....اگه کسی مقایسه ای بینشون بکنه که من بدونم کدوم بهتر و روون تره خیلی ممنون میشم:
    - Windows 8 x86 -32-bit
    - Windows 8 N x86 -32-bit
    - Windows 8 Pro x86 -32-bit
    - Windows 8 Pro VL x86 -32-bit
    - Windows 8 Pro N x86 -32-bit
    - Windows 8 Pro with Media Center x86 -32-bit
    - Windows 8 Enterprise x86 -32-bit
    - Windows 8 Enterprise N x86 -32-bit
    تو ادرس زیر میتونید متوجه تفاوت هاشون بشید و بسته به نیازتون اونی رو که براتون مناسب هست رو انتخاب کنید.
    ولی با توجه به نیازی که شما توی پست اولتون گفتین من به شما Pro رو پیشنهاد میکنم هر چند که Enterprise کاملتره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی اینی که در حال فروشه اپدیت شدس....یعنی نیازی به اپدیت نداره؟؟؟؟
    صد در صد نیاز به آپدیت داره.اصلا شما توجهی به حرف این سایتها که میگن آپدیت شده هست و فلان و .... نکنین.شما هر ویندوزی نصب کنین نیاز به آپدیت داره.میگین نه امتحان کنید.یکی از همین ویندوزهایی که میگن آپدیت شده هست رو دان کنید و نصب کنید بعد check for update بزنین ببینین چقدر آپ براش اومده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

تو ادرس زیر میتونید متوجه تفاوت هاشون بشید و بسته به نیازتون اونی رو که براتون مناسب هست رو انتخاب کنید.
    ولی با توجه به نیازی که شما توی پست اولتون گفتین من به شما Pro رو پیشنهاد میکنم هر چند که Enterprise کاملتره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینجا فقط پرو رو با اینتر پرایز مقایسهکرده.....من فرق بین pro vn,pro n,enrterprise n ,...رو میخوام...........................یعنی اینتر پرایز چون کاملتره سنگین تره؟؟؟؟؟؟یا روونیشون به یه اندازست؟؟؟راستی اینی که درحال فروشه اکتیوه؟؟؟؟
    Last edited by mohammad1326; 02-02-2013 at 19:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

یه چند تا سوال دیگه:
    1-ویندوز توگو چیه؟
    2-هایپر-وی چیه؟
    3-برنچ کش چیه؟
    4-ویندوز مدیا سنتر چیه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

اینجا فقط پرو رو با اینتر پرایز مقایسهکرده.....من فرق بین pro vn,pro n,enrterprise n ,...رو میخوام...........................یعنی اینتر پرایز چون کاملتره سنگین تره؟؟؟؟؟؟یا روونیشون به یه اندازست؟؟؟راستی اینی که درحال فروشه اکتیوه؟؟؟؟
    ببین داداش بین همه اونایی که گفتی اینترپرایز و پرو از همه بهتره.البته اینترپرایز از همه کاملتره ولی خب یه سری امکانات داره که بدردت نمیخوره واسه همین pro نصب کن.(ربطی به سنگینی نداره.کلا وین 8 یجورایی از 7 سبکتر و 100 درصد سریعتره)
    اون ویندوز فروشی هم کرک همراش هست اگه نبود یا کرکش مشکل داشت کرکش رو از همین سایت دان کن

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اونایی که حرف N رو دارند Media Player ندارند (مخصوص اروپاست)
    VL نوعی کلید هست که میشه باهاش رو چندین کامپیوتر ویندوز رو نصب کرد (اینم تو اینجا که نسخه ها غیر اصل هست معنی نداره)
    سایت هایی که این ورژن های بدرد نخور رو میزارن, اگر گزینه دانلود داشته باشن, می خوان طرف, بخاطر حجم زیاد این همه نسخه (بدرد نخور) قید دان رو بزنه و ازشون خرید کنه و اگر هم فقط واسه فروش باشه که میخوان تعداد DVD ها رو بالا ببرن و چیزی بیشتری گیرشون بیاد

در مورد انتخاب برای نصب کدوم نسخه هم میتونم بگم, هیچ وقت چیزی (نه فقط ویندوز, کلآ میگم) که بکارت نمیاد رو نصب نکن, یک حجم بیخودی اشغال میشه - شاید چند تا اپدیت اضافی واسه اون مجبور شی داشته باشی و ...
    یه چند تا سوال دیگه:
    1-ویندوز توگو چیه؟
    4-ویندوز مدیا سنتر چیه؟
    Windows To Go این امکان رو به شما میده که ویندوزتون رو روی یک حافظه جانبی (فلش یا هارد اکسترنال) نصب کنید و روی هر سیستمی بتونید اونو بالا بیارید و ازش استفاده کنید
    Windows Media Center کارش ظبط تصاویر ویدئویی, مدیریت و پخش فایل های ویدئویی, موسیقی و...

11. این کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من میخوام از وینوز xp کوچ کنم. از 7 استفاده کنم یا 8 ؟
    چه نسخه ای ؟
    از کجا ویندوز را تهیه کنم ؟ لرد یا کینگ یا گردو ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •