تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 28

نام تاپيک: مناسب ترین LED سامسونگ ( سری 6 یا 7 ؟ )

داره خودمونی میشه MJ-RAIDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض مناسب ترین LED سامسونگ ( سری 6 یا 7 ؟ )

سلام به همه ی دوستان .
    چند وقت پیش میخواستم پلاسما e8880 سامسونگ رو بخرم که به خاطر قیمت زیادش از خرید منصرف شدم تا الان که سامسونگ جشنواره زده و من دوباره تشویق شدم که شانسمو در خرید تلویزیون امتحان کنم منتها این دفعه LED !
    سایز مد نظرم 46 اینچ و اینها هم گزینه ها :

------------------------------
    تفاوت عمده ی E6950 با E6960 و E698 در قابلیت Micro dimming و انطباق تصویر هست که به نظر میاد که اولا این اعداد که سامسونگ اعلام کرده همه جنبه ی تبلیغاتی داره و همشون 120hz هستن . قابلیت local dimming هم که فقط توی full led ها خوب جواب میده که همه ی این tv ها edge led هستند . حالا بماند که اصلا این تکنولوژی سامسونگ در حقیقت local dimming نیست و به قول دوستان جنبه ی نرم افزاری دارن .
    بنابراین در مقایسه ی بین این 3 تا 6950 از همه معقول تر به نظر میرسه . حتی تفاوت 6980 با 6960 در قابلیت هایی مثل پردازنده ی دو هسته ای و smart evolution هست که برای من اهمیتی ندارن .

در عین حال 7750 رو هم مد نظر دارم که مهمترین تفاوتش نسبت به سری 6 اینه که 240hz هست . علاوه بر این که به نظر میرسه کنتراست ( یا حداقل داینامیک کنتراست ) بهتری هم داره .

علاوه بر این یکسری از سایت ها رو هم چک کردم ولی نقد های خوبی از سری 6 صورت نگرفته بود . مثلا es6580 که نمیدونم دقیقا با کدوم مدل مطابقت داره از 3 تا سایت از جمله cnet نمره ی 6 از 10 گرفته بود . توی چند تا از نقد ها اشاره شده بود که یکنواختی تصویر یا همون uniformity بسیار ضعیفی داره و از 3D یش هم زیاد تعریف نشده بود در حالی که نقد های سری 7 به مراتب بهتر بودن .
    قیمت هر کدوم از تلویزیون ها با کسر قیمت سینمای خانگی :
    6950 : 2950000
    6960 : 3115000
    6980 : 3495000
    7750 : 3605000

انتخاب خودم : 7750 . نظر بقیه ی دوستان چیه ؟

2. این کاربر از MJ-RAIDEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من یک پیشنهاد بهت میکنم اگه برات امکان داره یک سری به جنوب ایران بندرعباس بزن دیگه کم کم نوروزه وتعطیلات
    یک سری تلوزیون های اروپایی ومخصوص اروپا وارد میشه که من خودم 40 اینجش ویکی هم 46 اینجش رو گرفتم دارم استفاده میکنم
    ضرری نداره بیایی وتفاوتها رو ببینی این مدلهای خودمون کجا ومدلهای اونا کجا واقعا از هر نظر یک چیز دیگه اند
    دیروز یک 46 اینج سری 8 دیدم داشتم دیونه میشدم قیمتش حدود 4.500.000 تومان ولی چی که این تلوزیون نداشت لمسی -چشم الکترنیک
    کیفیت تصویر بی نظیر

4. این کاربر از sinad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان الان سایت سامسونگ سنتر رو چک کردم دیدم 400-500 هزار تومن کشیده روی قیمت همه ی مدل ها . میخواستم ببینم امکانش هست جایی با قیمت قبلی بفروشن یا همه جا به قیمت بروز میفروشن ؟

6. 2 کاربر از MJ-RAIDEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من شنیده بودم که به نمایندگی های سامسونگ گفتند که بعلت بی ثباتی بازار کلا فروش را متوقف کنند.

داره خودمونی میشه mobin555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ما که میخواستیم 8880 بخریم چهارشنبه 4100 میدادن امروز پول جور کردم رفتم بگیرم دیدم شده 4950(بدون سینما)....کلاً منصرف شدم

9. 2 کاربر از mobin555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    سامسونگ امروز 10% محصولات خودش رو رسما گران کرد لیست قیمت جدید هم چاپ کردند فعلا وقت خوبی برای خرید نیست به نظرم اگر 1 هفته ای صبر کنید بازار از تلاطم می افته و زیر فروشی ها باز شروع میشه البته قطعا به قیمت 3 - 4 روز پیش دیگه پیدا نخواهید کرد اما حتما از قیمت امروز و فردا قیمت بهتره امروز که خیلی جالب بود 46 اینچ 7770 رو از 4.200 تا 5.100 قیمت می دادند بدونه سینما

11. 2 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    سامسونگ امروز 10% محصولات خودش رو رسما گران کرد لیست قیمت جدید هم چاپ کردند فعلا وقت خوبی برای خرید نیست به نظرم اگر 1 هفته ای صبر کنید بازار از تلاطم می افته و زیر فروشی ها باز شروع میشه البته قطعا به قیمت 3 - 4 روز پیش دیگه پیدا نخواهید کرد اما حتما از قیمت امروز و فردا قیمت بهتره امروز که خیلی جالب بود 46 اینچ 7770 رو از 4.200 تا 5.100 قیمت می دادند بدونه سینما
    خوب نگرانی من اینه که جشنواره رو تو همین مدت تموم کنه !

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام سامسونگ امروز 10% محصولات خودش رو رسما گران کرد لیست قیمت جدید هم چاپ کردند فعلا وقت خوبی برای خرید نیست به نظرم اگر 1 هفته ای صبر کنید بازار از تلاطم می افته و زیر فروشی ها باز شروع میشه البته قطعا به قیمت 3 - 4 روز پیش دیگه پیدا نخواهید کرد اما حتما از قیمت امروز و فردا قیمت بهتره امروز که خیلی جالب بود 46 اینچ 7770 رو از 4.200 تا 5.100 قیمت می دادند بدونه سینما
    فقط صوتي تصويري را گران كرده يا بقيه محصولات هم گران شد؟اين ليستي كه ميگيد در دسترس است؟دفعه قبل هم كه 17 درصد گران كرده بودند.

14. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

الان قیمت 46es7770 چنده ؟ بین این مدل و 46es8880 کدوم بهتره ؟ الان بخرم یا بعدا ؟ هدایا رو کلا برداشتند؟

16. این کاربر از hobor971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

الان قیمت 46es7770 چنده ؟ بین این مدل و 46es8880 کدوم بهتره ؟ الان بخرم یا بعدا ؟ هدایا رو کلا برداشتند؟
    لیست قیمت ها :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    طبیتا سری 8 از سری 7 بهتره . مخصوصا از لحاظ طراحی که سری 8 فوق العادست . ولی اگر از لحاظ مشخصات نگاه کنیم می بینیم 7750 و 7770 و 8880 اون قدر تفاوت با هم ندارن . مثلا سری 8 قابلیت
    micro dimming ultimate داره ولی سری 7 pro .یا شاید داینامیک کنتراستش کمی بیشتر باشه . حتی اگر میخواید سری 7 بگیرید 7750 رو بگیرید که از لحاظ مشخصات تفاوت خاصی با 7770 نداره فقط 7770 یه دوربین بالاش داره این نداره که اصلا چیز مهمی نیست و ارزش نداره 400 هزار تومن بیشتر پول بدید .
    جشنواره هم هنوز برقراره .

18. 3 کاربر از MJ-RAIDEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •