/ با مصرف چه چیز هایی میشه خون رو به صورت کامل تصفیه کرد \ ؟!!
/ با مصرف چه چیز هایی میشه خون رو به صورت کامل تصفیه کرد \ ؟!!
کاسنی خیلی عالیه
برخی از میوه جات هم اینجا میتونی ببینی همشون عالین؛
خصوصن انار و گریپ فروت ، هندوونه ، گوجه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین راه پاکسازی خون استفاده از شربت اخلاط بصورت دوره ای و انجام یکی از این 3مورد: فصد - حجامت -زالو
واقعا عالی نتیجه میده
فصد که معجزه وار نتیجه داره!
شاید جاش نباشه اما اینو بگم به شخصه اثر حجامت (نوع خاصیش) رو در بهبود بینایی تجربه کردم(بماند چه خواص زیاد دیگه ای داره که ممکنه متوجهش نباشیم!)
اما به عنوان کمک کننده به این امور! ،شربت مفرح-اب انار ترش-اب زرشک هم تا اندازه ای مفیدند
پ.ن:و البته که من عنوان تاپیک رو خوندم![]()
دوستان خیلی ممنون !
در مورد فصد یکم بیشتر توضیح میدین ؟؟!![]()
فصد یک روش خون گرفتن به شیوه سنتی هستش که ابتدا یه چیزی(از همون نوارهایی که وقته خونه گرفتن میبندن به دست) میبندن به کمی بالاتر از ارنج دستتون تا رگهاتون برجسته بشه بعد یک امپول بی حسی به همون ناحیه تزریق میکنن چند دقیقه بعدش با یک تیغ استریل بخش کوچکی از رگ رو میزنن که دراین حالت خون تیره رنگی که در جداره رگها از قبل رسوب کرده خارج میشه این روند اینقدر ادامه پیدا میکنه که یا مریض بگه سرم گیج میره یا روند بیرون اومدن خون کند میشه و به صلاحدید پزشک سنتی کار تموم میشه پانسمان میکنن
شایان ذکر هست دردی که داره به مراتب از حجامت بیشتره تاثیرش هم به مراتب بیشتر!
((این روش با خون گرفتن معمولی توسط سرنگ خیلی فرق داره چون در خون گرفتن به شیوه معمولی خون جاری در رگ گرفته میشه اما در فصد خونی که رسوب کرده در دیواره رگ!))
شخصا اینکار رو 4بار انجام دادم و بسیار عالی جواب گرفتم![]()
من یک بار حجامت کردم واقعا عالیه روز بعدش کاملا پوست صورت شفاف میشه!
ولی بهرین چیز برای تصفیه خون تا جایی که من شنیدم انار هست.
بواقع نه!
باور کنید بادکشی که پشتتون انجام میدن اون ناحیه رو تاحد خیلی زیادی بی حس میکنه دردش خیلی مختصره!
البته حجامت عام منظورمه همون که بین دوتا کتف هست وگرنه حجامت ساق پا بینهایت درد داره![]()
به نظر من استفاده از روش yrd خیلی بهتره ولی باید طرف کارش رو بلد باشه وگرنه فقط یه روش برای پول به جیب زدنه من 2 سال پیش توسط یه پزشک ایرانی مقیم المان تو بیمارستان انجام دادم اون موقع هزینش 350 تومن شد ولی خیلی عالی بود و البته 24 ساعت طول داره ولی بعدش واقعا انگار دوباره متولد شدی خیلی جالب بود من حس بویایی و چشاییم خیلی قوی تر شده بود و خصوصا مشکل سردرد و گرفتگی عضلانیم تا 2 ماه رفع شد ولی با این غذاها و هوای الوده خوشی دیری بیش نپایید
اون دکتر که دیگه رفت ولی یه جا دیگه هم تابستون رفتم ولی اصلا مثل قبلی نبود و تاثیری هم نذاشت و البته این دفعه طرف دکتر نبود و کارش رو 1 ساعته تموم کرد با هزینه خیلی کم تر .
یه روش دیگه هم این که مخصوصا وقتی کسی به سرش میزنه اینه که می برن دیالیزش می کنن البته ما ایرانیا دیالیز رو فقط برای بیماران کلیوی شنیدیم که استفاده می شه ولی کلا دیالیز یعنی پالایش و تصفیه خون که اگر انجام بشه همون اثر هجامت یا فصد را در انسان سالم داره.من شخصا دیدم افرادی که یهو دیوونه شدن و یا خیلی بدنشون جوش میزده و با چند جلسه دیالیز کاملا درمان شدن.
کلا فرق دیالیز و yrd در این هست که شما دیالیز را در چند مرحله انجام می دید با هزینه بیشتر و خون از بدنتون خارج میشه و تصفیه می شه.ولی در yrd فقط سموم از خون خارج شده و روش یونالیزاسیون(اگر درست نوشته باشم) تمام سموم حتی کم ترین غلظت گرفته می شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)