تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکل پارتیشن بندی HP G4-2205 با ویندوز 8 HP

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض مشکل پارتیشن بندی HP G4-2205 با ویندوز 8 HP

با سلام

یه لپتاپ txHP Pavilion G4-2205 با هارد 500G خریدم که ویندوز 8 اورجینال روشه. کلا دو تا درایو داره که یکیش 440G هست و ویندوز روش نصبه. دومی هم حدود 40 گیگ درایور بکاپ ویندوز 8 هست که برای قابلیت Push Button Reset ویندوز 8 رزرو شده. الان میخوام درایو C رو به چند تا درایو تبدیل کنم. با خود ویندوز 8 که میرم رو درایو Shrink رو میزنم نشون میده که فقط 220 گیگش قابل جدا شدن هست و بقیه 220 گیگ به دلیل اینکه فایلهای غیر قابل جابه جایی روش قرار دارن نمیشه دست زد.
    الان میخواستم بدونم راه حلی برای کمتر کردن حجم درایو C بدون خراب شدن درایو بکاپ هست یا نه ؟ آخه حیفه 220 گیگ برای درایو ویندوز حروم بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه siamak_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم دقیقا همین مشکل رو دارم.
    3 روز پیش خریدم..hp pavilion m6 1070 se
    فروشنده گفت به هیچ عنوان پارتیشن بندی نکن ،در غیر این صورت سیستم ریکاوری از بین میره.(در صورت افزایش پارتیشن،درایو c از حالت استاتیک به دینامیک تغیر حالت میده که باعث غیر فعال شدن ریکاوری ویندوز میشه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به هیچ چی دست نزده درایو ریستوریم پرید.
    80% حجم درایو بکاپم پره ولی تو Recovey Manager میگه درایو ریکاوری پاک شده. روی DVD هم بکاپ نگرفته بودم برش گردونم. قبلا فقط یه پوشه توش بود که الان نیست . مطمئنم که خودم پاکش نکردم.
    این مسخره بازیا چیه HP در آورده. حالا باید چیکار کنم ؟ تو انجمن های HP که میگن در این موارد یه Recovey Disk از HP سفارش بدین که قیمتش تو آمریکا 16 دلاره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کسی بکاپ دیسک این مدل GT-2205 رو نداره ؟

به همه کسایی که لپتاپ HP تازه خریدن توصیه میکنم اولین بار که روشنش کردین یک بکاپ DVD با HP Recovery Manager درست کنین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

راه حل مشکلاتم رو پیدا کردم اگه کسی مثل من مشکل داشت از این روش ها استفاده بکنه :

مشکل اولم : اشغال شدن درایو C و مشکل در جدا کردن حجم دلخواه از آن
    دلیل این مشکل فایلهای اضافی ویندوز هستن که تو کل درایو پخش شدن و مانع Shrink کردن کامل درایو میشن. برای حل این مشکل باید System Restore ، Page file و Hibernate رو خاموش و کل فایلهای اضافی رو با Clean UP حذفشون کنین. بعد با نرم افزار Raxco PerfectDisk درایو رو دیفرگمنت کنین.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد این کار میتونین حجم درایو رو هر قدر که خواستین عوض کنین. برای من قبل این کار 220 گیگ میداد بعدش 420 گیگ یعنی حداکثر ظرفیت ممکن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشکل ریکاوری هم کلا بیخیال ریکاوری اورجینال بشین . بعد اینکه درایو رو پاک سازی کردین با نرم افزار Paragon Recovery یه بکاپ از درایو C روی DVD یا خود هارد بگیرین. این روش هم سرعت بازگردانیش بیشتره و هم یه درایوتون الکی برای ریکاوری اشغال نمیشه.

6. این کاربر از ramin_j2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •