تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: مشاوره برای تلوزیون سه بعدی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض مشاوره برای تلوزیون سه بعدی

سلام دوستان من میخوام یه تلوزیون سه بعدی بخرم میخوام بدونم تلوزیون های سه بعدی جای خودشونو پیدا کردن یا هنوز جای پیشرفت دارن؟یعنی سه بعدی بخرم بعدا پشیمون نمیشم؟
    بحث بعدی اینه که کدوم برند و مدل در سایز 40 الی 47 بهترین کیفیت با قیمت مناسبتر رو عرضه میکنه.پیشاپیش ممنون از مشاورتون.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تلویزیونهای سه بعدی فعلی عینک دارند، تکنولوژی جدید، سه بعدی های بدون عینک است که بعضی کمپانی ها مشغول کار روی این مدلها هستند.

در نمایشگاه CES امسال، توشیبا، پاناسونیک و ... تلویزیونهای سه بعدی بدون عینک را به نمایش گذاشتند که البته در ابعاد بزرگ بودند.
    و اینکه احتمالش هست مدلهای سایز کوچک سه بعدی بدون عینک هم ساخته شود.

برای اطلاعات بیشتر عبارت glassless 3d tv را جستجو کن.

3. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

تلویزیونهای سه بعدی فعلی عینک دارند، تکنولوژی جدید، سه بعدی های بدون عینک است که بعضی کمپانی ها مشغول کار روی این مدلها هستند.

در نمایشگاه CES امسال، توشیبا، پاناسونیک و ... تلویزیونهای سه بعدی بدون عینک را به نمایش گذاشتند که البته در ابعاد بزرگ بودند.
    و اینکه احتمالش هست مدلهای سایز کوچک سه بعدی بدون عینک هم ساخته شود.

برای اطلاعات بیشتر عبارت glassless 3d tv را جستجو کن.
    این تکنولوژی تا چه زمانی همه گیر خواهد شد اگه تا یک سال باشه میتونم صبر کنم ولی بیشتر از اون نه چون الان به یک تلوزیون نیاز دارم و از سر مد نیست که برم سه بعدی بگیرم.
    پس شما در اینصورت چه پیشنهادی به من میکنین که با قیمت مناسب (تا حدود 4 تومن یکم بیشتر کمتر)بهترین امکانات رو داشته باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این تکنولوژی تا چه زمانی همه گیر خواهد شد اگه تا یک سال باشه میتونم صبر کنم ولی بیشتر از اون نه چون الان به یک تلوزیون نیاز دارم و از سر مد نیست که برم سه بعدی بگیرم.
    پس شما در اینصورت چه پیشنهادی به من میکنین که با قیمت مناسب (تا حدود 4 تومن یکم بیشتر کمتر)بهترین امکانات رو داشته باشه.
    این تکنولوژی ممکن یک یا دو سال دیگه وارد بازار بشه ولی فوق العاده گران خواهد بود و برای رسیدن به قیمت فعلی تلوزیونها باید حداقل 5 سال صبر کنید
    پیشنهاد من برای سه بعدی ال جی هست به دلیل عینکهای سبک و بدون نیاز به شارژ و بدون سر گیجه و ...
    پیشنهاد ویژه 47lm7610 با پنل 240 هرتز وانطباق تصویر 800 هرتز و تصویر با کیفیت هم در سه بعدی و هم دو بعدی

6. 3 کاربر از ali_n2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mobin555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان کسی تلویزیون 46es8880رو داره؟اگر جواب مثبته، لطفاً در مورد کیفیتش راهنمایی کنه...چون میخوام ظرف هفته آتی یکدستگاه بخرم
    ممنون

داره خودمونی میشه mobin555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان کسی تلویزیون 46es8880رو داره؟اگر جواب مثبته، لطفاً در مورد کیفیتش راهنمایی کنه...چون میخوام ظرف هفته آتی یکدستگاه بخرم
    ممنون

امروز رفتم بگیرم دیدم 850 هزار گرون شده 4950(بدون سینما)...کلاً منصرف شدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

تو سایتهای مربروطه بگرد بعضی TV ها هستم که برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مناسبن بعضی ها برای بازی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من هنوز 20تا پست ندارم برا همین نتونستم به دوستمون PM بدم اینجا بیان میکنم دو هفته قبل یک دستگاه 47LM64100 خریداری نمودم هنوز به ایراد خاصی بر نخوردم.به راحتی تمام فرمت ها از جمله MKV رو با زیر نویس پخش میکنه.من خودم دیروز یک فیلم 1.5گیگی که عصر یخبندان4 باشه رو دانلود کردم ریختم رو فلش نمیدونم فیلمش صحنه خاصی نداش یا اینکه به خاطر حجم کم سه بعدی واقعی نبود پخش بلوری هم که ندارم باید بدم بیرون از این فیلم های پر حجم بریزن ببینم وضعیت چطوره.در کل توصیه من به شما اینه که حتما بگید همه مدل ها رو موقع خرید روشن کنه و بزنه سه بعدی تا بهتر بتونی مقایسه کنی.از جایی که فروشنده آشنا بود اولا این مدل رو هم خودش توصیه کرد دوما گفت وقتی کارت اومد بیار واسط نقد میکنم ولی بقیه رو نمیدونم این کارو میکنن یا نه.کیفیتش تصویرش هم خوبه و من راضی ام.ولی وقتی بسته رو خونه باز کرد دیدم کنترل جادویی و دوتا عینک دوال پلی نداش یکم حالم گرفته شد.

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

من هنوز 20تا پست ندارم برا همین نتونستم به دوستمون PM بدم اینجا بیان میکنم دو هفته قبل یک دستگاه 47LM64100 خریداری نمودم هنوز به ایراد خاصی بر نخوردم.به راحتی تمام فرمت ها از جمله MKV رو با زیر نویس پخش میکنه.من خودم دیروز یک فیلم 1.5گیگی که عصر یخبندان4 باشه رو دانلود کردم ریختم رو فلش نمیدونم فیلمش صحنه خاصی نداش یا اینکه به خاطر حجم کم سه بعدی واقعی نبود پخش بلوری هم که ندارم باید بدم بیرون از این فیلم های پر حجم بریزن ببینم وضعیت چطوره.در کل توصیه من به شما اینه که حتما بگید همه مدل ها رو موقع خرید روشن کنه و بزنه سه بعدی تا بهتر بتونی مقایسه کنی.از جایی که فروشنده آشنا بود اولا این مدل رو هم خودش توصیه کرد دوما گفت وقتی کارت اومد بیار واسط نقد میکنم ولی بقیه رو نمیدونم این کارو میکنن یا نه.کیفیتش تصویرش هم خوبه و من راضی ام.ولی وقتی بسته رو خونه باز کرد دیدم کنترل جادویی و دوتا عینک دوال پلی نداش یکم حالم گرفته شد.
    مبارک باشه

برای 3d بهتره یه سری کلیپ دان کنی تا عمق بیرون زدگی رو ببینی

فیلم ها زیاد بیرون زدگی ندارن بیشتر تو عمق هستن

12. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام میخواستم یه tv سامسونگ بگیرم به نظر شما 6950 یا 6960 ؟
    یه سوال تلویزیونهای 3بعدی خودشون به تنهایی میتونن فیم 3بعدی پخش کنن از طریق usb یا حتما باید دستگاهش باشه؟
    بد اینکه برای دیدن فیلم 3بعدی حتما باید عینک خود سامسونگ باشه؟
    Last edited by 131111; 01-03-2013 at 21:15.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •