دوستان من طی انجام عملیات نصب لینوکس ، بوت از روی سی دی رو پاک کردم ( خودمم نمیدونم چه جوری) حالا چه جوری میتونم برش گردونم ؟! با محیط Cmd میشه ؟! با bcdedit میشه یا نه ؟!
لطفا کمک کنید خیلی ضروریه !
دوستان من طی انجام عملیات نصب لینوکس ، بوت از روی سی دی رو پاک کردم ( خودمم نمیدونم چه جوری) حالا چه جوری میتونم برش گردونم ؟! با محیط Cmd میشه ؟! با bcdedit میشه یا نه ؟!
لطفا کمک کنید خیلی ضروریه !
منظورتون اینه که الان منوی بوت ویندوز 7 ندارین اگر که اینطوریه طبق روش تاپیک پایین برین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب خیلی ببخشید فکر کنم بد توضیح دادم ، اصلا بحث بوت ویندوز نیست !
توی منوی بوت شما میتونید بوت از روی هارد و فلش مموری و سی دی یا چند تا چیزه دیگه رو انتخاب کنید ! حالا بنده بوت از روی هارد رو دارم ولی بوت از روی سی دی موجود نیست ! اول بود ولی بعد از دستکاری پاک شده ! چی کار کنم حالا !
خیلی مهمه لطفا جواب بدید !
اگر منظورتون اینه که داخل بایوس در قسمت تنظیمات که سیستم برای بوت شدن از روی سیدی تنظیم میکنید اون قسمت ندارین شما وارد بایوس که شدین یکدور بایوس defaults کنید بعد به قسمت تنظیمات مروبط به بوت برین بوت را روی حالت سیدی رام قراربدین بعد سیو کنید به احتمال زیاد درست بشه اگر که بازم به همون صورت بود باید از Boot Menu مادربورد استفاده کنید طبق شکل پایین که این گزینه مروبط به مادر بورد گیگا میشه شما بطور مثال اگر مادربوردتون گیگا باشه کلیک F12 رو میزنید اون قسمتی که دورش با کادر قرمز مشخص کردم بعد منوی بوت پایین که داخلش Floppy گزینه های دیگری هم هست باز میشه که از اونجا با انتخاب گزینه CDROM از طریق بوت سیدی رام بالا میاین در هر مادر بورد این کلید فرق میکنه درضمن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون توضیحاتتون کامل بود ، اول بگم که مادربرد ایسوس هستش !
مورد بعدی اینکه به ذهن خودم هم رسید که به همون تنظیمات اولیه بیارمش ! ولی باز هم مشکل حل نشد .
اون راه اول که گفتید رو برای مادر برد ایسوس چه جوری بیارم ؟! با F12 میاد ؟! یا چیزه دیگه ؟
شما کلیدهای F1 تا F12 رو بترنیب تست کنید اگر نشد کلید Esc رو هم تست کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)