دوستان در میحط بایوس اخیرا با مشکل کندی وبعضا هنگ کردن میحط مواجه ام که گاهی اوقات مجبور میشم سیستم رو ریست ودوباره وارد محیط بایوس بشم به نظر مشکل از کجا ست
الیته اینو هم یگم که در محیط ویندوز مشکلی وجود نداره و قطعات به درستی شناخته و کار میکنند
دوستان در میحط بایوس اخیرا با مشکل کندی وبعضا هنگ کردن میحط مواجه ام که گاهی اوقات مجبور میشم سیستم رو ریست ودوباره وارد محیط بایوس بشم به نظر مشکل از کجا ست
الیته اینو هم یگم که در محیط ویندوز مشکلی وجود نداره و قطعات به درستی شناخته و کار میکنند
با دیفالت کردن بایوس و چک کردن باتری مین و آپدیت بابوس درست نشد ؟
شرمنده دیر جواب میدم یه دو روزی نبودم
اره با اپ بایوس دیفالتش و بر داشتن باطری اصلا درست نشد -هر کدوم رو چند بار تست کردم گفتم نهایت مال محدودیت پاور باشه ولی چیزیکه مشخصه با بر داشتن کارتای گرافیک هم همین مشکل وجود داره واینکه طی یک سال گذشته هم با وجود دو کارت هم مشکلی نبوده
هارد و حررارت رو هم یه نیگاه بنداز ببین چطوره
اگه فکر میکنید هارد عاملش است هارد رو بکنید ببینید بازم اینطوری میشه یا نه
بله دوستان از هارد بود با برداشتنش. مشکل حل شد حالا نمیدونم هارد چشه به ظاهر وکارکرد همه چی درسته ودما هم روی 30.35 متغیره بی خیال ممنون از دوستان بابت پاسخشون
ببین هارد میزبان یا میهمان هستش
کابل ها رو هم عوض کن ببین این هم کاملا درست میشه
موفق باشی
در محیط ویندوز از تب health نرم افزار hd tune عکس بدین ببینیم وضعیت هارد چطوریه
دوستان بازم شرمنده این روزا تو بازار کامپیوتر سرم شلوغه اینکه دیر به دیر جواب میدم عذر میخوام
مشکلی که در هارد دیده نمیشه در جه حرارت هم که همون 35 درجست-یه چند وقتیه سیستم رو همچین دست نزدم وبکل کمی ازش دور بودم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)