تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 37

نام تاپيک: سلام و درخواست راهنمایی برای دکمه در فلش

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض سلام و درخواست راهنمایی برای دکمه در فلش

با سلام

من برای پروژه پایانی باید یک سایت فلش مولتی مدیا درست کنم که خدا رو شکر با پاورپوینت و camtasia studio

آموزشها رو به صورت فیلمهای ویدئویی درست کردم و با نرم افزار wondershare quiz builder

یک کوئیز به صورت swf درست کردم که با نرم افزار فوتوشاپ , صفحات و دکمه ها رو درست

کردم و داخل فلش ایمپورت کردم تا جایی که الان صفحات میتونن به هم لینک بشن ولی الان

بلد نیستم چطوری باید ویدئوها رو به دکمه های هرکدوم بدم و فلش هم پسوند swf رو قبول نمیکنه ,

میخوام بعد از فشار دادن دکمه , ویدئوی خودش فراخوانی یا پخش بشه و بعد از پخش ناپدید بشه.

واقعا موندم و توی اینترنت چیزی پیدا نکردم . میخواستم بپرسم شما میتونید لطف کنید و راهنمایی

بفرمایید , فایلها رو آپلود کردم اگه لطف کنید نحوه وارد کردن این دو ویدئو رو به دو دکمه quiz و mouse به من آموزش بدید بقیه رو خودم انجام میدم

اینها فایلها هستند که دوتا مربوط به ویدئوها هست و یکی هم کل پروژه هست البته حجمشون کم هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منتظرم انشاءالله سربلند باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1w2w3w4w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    دزفول

پيش فرض

سلام دوست من اگه فایل هاتون بصورت swf هستن باید لود بشن و برای محو شدن آن لود

و اگر میخوایید ویدیو بتشند باید با پسوند .flv ذخیره کنید که در اوت صورت میتونید به دو صورت داخلی و یا خارجی اونها رو لود کنید داخلی یعنی اینمه ایمپورت کنید تو فلش خارجی هم یعنی همون لود و آن لود

در این مورد زیاد بحث شده خودم تاحالا تو این فروم و مجیدآنلاین چند بار جوابشون رو دادم

موفق باشی عزیز

3. این کاربر از 1w2w3w4w بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    دزفول

پيش فرض

من چون میخوام در آخر روی یک وبسایت آپلود کنم و پروژم رو ارائه بدم نمیدونم چکار باید

کرد و آیا داخلی یا خارجی باید لود کرد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این فاکشن هست که وقتی روش کلیک میشه یک swf لود میشه و با کلیک دو باره آنلود میشه فکر کنم کد واضحه برای هر دکمه اسم متغییهر و تابع ها رو عوض کنید

ویدئوهاهم باید بصورت flv باشن که فلش بتونه اونا رو بخونه ویدیوها رو باید کنار فایل اصلیت بزاری و اونا رو import کن و یکی از کامپوننت های خود فلش رو انتخاب کن که پخشش کنه

5. این کاربر از 1w2w3w4w بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

خیلی ممنون فقط من توی فلش حرفه ای نیستم

اگه میشه لطفا مراحل رو هم لطف کنید بنویسید ممنون میشم

انشاءالله سربلند باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    دزفول

پيش فرض

ffین تو کد بالا به دکمه درست کرده به instance name اون pomp01 رو داده و به دکمه فانکشن داده تا فایل emam ali.swf رو که تو پوشه pomp کنار فایل اصلی قرار داره رو اجرا کنه

حالا شما هم همین کار رو بکنید فقط تو کد ها اسم اونا رو به اسم فایلهلتون عوض کنید
    برای فایل های flv هم از نوار بالا گزینه file بعد import at stage رو بزنید و ویدیو تون رو انتخاب کنید

8. این کاربر از 1w2w3w4w بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

باز هم ممنون اینطور که فهمیدم , الان من داخل پروژه که صفحه دوم سایت هست یه دکمه دارم به نام hardware که میخوام

به اون یه ویدئو بدم , حالا توی فلش وقتی داخل دکمه رفتم توی properties یه جا هست به نام instance name که باید اسم پوشه ای که ویدئو

توی اون هست رو بنویسم و همچنین داخل کد باید اسم اون فایل و پوشه رو با فایل و پوشه خودم عوض کنم , فقط من به هر دکمه میتونم این کد

رو بدم؟ و ببخشید نمیدونم دقیقا برای هر دکمه کجا باید وارد کنم؟ و من برای هر دکمه یه حالت برای up و over و down گذاشتم الان با این کد

من دکمه رو فشار دادم یعنی تو حالت down این کد عمل میکنه؟

و الان همه ویدئوهای من flv هستند ولی فایل ویدئوی quiz به صورت swf هست که اونم با نرم افزار quiz builder ساختم این رو چجوری باید

وارد دکمه کنم چون فلش این رو قبول نمیکنه.

واقعا ممنونم از اینکه کمک میکنید فقط ای کاش اون سه تا فایل رو یه لحظه دانلود میکردید که کاملا متوجه منظور بنده بشید ,

ماشاءالله شما حرفه ای هستید و برای شما راحته.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    دزفول

پيش فرض

سلام داداش فایل ها رو دانلود کردم ولی فایل fla با cs6 بود من 5 رو دارم باز نشد
    فیلمت mp4 بود flv نبود
    اون کوییز هم swf نبود msp بود

خوب بگذریم ببین داداش روی دکمه به اسم کوییز کلیک کن بعد تو پنل properties اون قسمت بالا به اسم instance name اسمشو بزار quiz_btn بعد توی تایم لاین یه key frame درست کن و بعد پنل اکشن رو باز کن و کد یزر رو توش کپی کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد فایل کویز زو هم به swf تبدیل کن و بزارش کنار فایل اصلیت"حتما کنارش باشه" و اسمشو بزار quiz.swf دیگه مشکل کوییز حل میشه ایشالا

برای فایل flv هم برو تو پنل componnents و FLVPLAYBACK رو تو صفحه درگ کن و روش کلیک کن و برو تو پنل properties تنظیمات کامپوننت جلوی source عکس یه خودکار هست روش کلیک کن و فالیت رو انتخاب کن بازم تاکیید میکنم فایل هات رو بزار کنار swf اصلیت

به امید خدا حله دیگه

بازم اگه مشکلی بود بپرسید

یا علی

11. این کاربر از 1w2w3w4w بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

خیلی ممنون از شما

شرمنده شدم من اشتباهی کوئیز رو آپلود کردم,چون اون فایل اصلا کوئیز نبود, دوباره فایل پروژه و کوئیز رو به فرمت cs5 سیو کردم و آپلود کردم , خواهش میکنم دوباره دانلود بفرمایید.

بازم ممنون

Last edited by hamidrezaj; 02-02-2013 at 19:10.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    دزفول

پيش فرض

شرمنده شدم من اشتباهی کوئیز رو آپلود کردم,چون اون فایل اصلا کوئیز نبود, دوباره فایل پروژه و کوئیز رو به فرمت cs5 سیو کردم و آپلود کردم , خواهش میکنم دوباره دانلود بفرمایید.
    ببینم مگه با توضیحاتی که دادم مشکلتون رفع نشد؟؟؟؟؟

خوب بگذریم ببین داداش روی دکمه به اسم کوییز کلیک کن بعد تو پنل properties اون قسمت بالا به اسم instance name اسمشو بزار quiz_btn بعد توی تایم لاین یه key frame درست کن و بعد پنل اکشن رو باز کن و کد یزر رو توش کپی کن
    PHP کد:

//quiz

quiz_btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, fl_ClickToLoadUnloadSWF);

var
    fl_Loader:Loader;

//This variable keeps track of whether you want to load or unload the SWF
    var fl_ToLoad:Boolean = true;

function
    fl_ClickToLoadUnloadSWF(event:MouseEvent):void
    {
    if(
    fl_ToLoad)
    {
    fl_Loader = new Loader();
    fl_Loader.load(new URLRequest("quiz.swf"));
    addChild(fl_Loader);
    }
    else
    {
    fl_Loader.unload();
    removeChild(fl_Loader);
    fl_Loader = null;
    }
    // Toggle whether you want to load or unload the SWF
    fl_ToLoad = !fl_ToLoad;
    }

بعد فایل کویز زو هم به swf تبدیل کن و بزارش کنار فایل اصلیت"حتما کنارش باشه" و اسمشو بزار quiz.swf دیگه مشکل کوییز حل میشه ایشالا

برای فایل flv هم برو تو پنل componnents و FLVPLAYBACK رو تو صفحه درگ کن و روش کلیک کن و برو تو پنل properties تنظیمات کامپوننت جلوی source عکس یه خودکار هست روش کلیک کن و فالیت رو انتخاب کن بازم تاکیید میکنم فایل هات رو بزار کنار swf اصلیت
    همین کارها رو که گفتم انجام بده تو فایل خودت بعد همه فایل ها رو باهم آپ لود کن

این کارها رو که گفتم انجام دادی؟؟

انجام بده... ببین مشکلی پیش میاد

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    دزفول

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •