سلام رفقا
بزرگواری کنید این چند خط رو بخونین زیاد وقت نمیگیره...
من بیشتر از 2 ساله ک یه 5010 دل دارم و کاملا هم ب این مسله واقفم ک لپتاپه مزخرفیه!!(دوستانی ک 5010 دارن دلخور نشن!)
الان چند ماهه ک وقتی دارم باهاش کار میکنم یهو همه چی هنگ میکنه یعنی مثلا اگر درحال پخش موزیک باشه جوری میشه ک انگار PAUSE کردم یا حتی تو اینترنت یا فیلم دیدن و بازی کردن و...اما عجیب بودنش اینجاس ک بعد از حدود30 ثانیه یهو همه چی عادی یعنی پخش موزیک یا فیلم رو ادامه میده...این اتفاق هم بازه زمانی مشخصی نداره یعنی مثلا گاهی تو5دقیقه2بار اینجوری میشه و گاهی هم تو1ساعت 1 بار...
ضمنا در تمام اون 30 ثانیه هیچ کاری نمیشه کرد حتی CNTL+ALT+DELETE وتسک منیجر و اینا...یعنی همیشه میذارم اون 30 ثانیه بگذره بعد ب کارم ادامه میدم...
تو اون مدت هنگ چراغ هارد بی وقفه روشنه وبعدش خاموش میشه...
هارد رو با کلی نرم افزار تشخیص بد سکتور اسکن کردم از HDD REGENARTOR ک معروف ترینه تا نرم افزارهای غیر معروف دیگه اما هیچکدوم از اونا بدسکتور یا مشکلی پیدا نکردن و مثلا میگفتن سلامتی هارد99%...
سیستم هم آنتی ویروسه NORTON 2013 روش نصبه و کاملا آپدیت میکنم هرروز و محاله ویروسی باشه.حتی یه مدت KASPERSKY 2013 رو هم تست کردم ک اونم ویروسی پیدا نکرد...
ویندوز رو هم عوض کردم چند بار اما هیییییییچ فرقی نکرد...
ویندوزم 7 هستش 64بیت.لپتاپم CORE I5 - RAM 2 - HARD 500 - VGA 7470ATI
فقط یه چیزی بگم اونم اینه ک چند وقت پیش یه بار سر یه قضیه ای جفت رم های لپتاپ سوخت و بردم تعمیرکار یه رم 2 گیگ انداخت روش ک البته اوایل خوب بود...
حالا ب نظر شما گیر کار کجاس؟؟؟
من چیکارکنم؟؟؟
فقط لطف کنید کمکم کنید چون واقعا دیگه خسته شدم...
منتظر راه حل هاتون هستم...
دم همتون گرم...