تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل در جیمیل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض مشکل در جیمیل

سلام من دو سه روزی میشه لودینگ جیمیلم کند شده و تا نصف بیشتر نمیره امروز حدود 20 دقیقه صبر کردم تا اخر وارد شدم دیدم حدود320 تا ایمیل نخونده دارم میتونه مشکل از این باشه
    و دیگه چطوری میتونم کاری کنم که دیگه این ایمیل هه برای من نیایند و مستقیما مثلا به sapm یا یه جای دیگه برند
    و یا چطوری میتونم یکسره همه ی اینا رو حذف کنم؟؟؟؟؟؟
    ببخشید زیاد سوال کردم

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام من دو سه روزی میشه لودینگ جیمیلم کند شده و تا نصف بیشتر نمیره امروز حدود 20 دقیقه صبر کردم تا اخر وارد شدم دیدم حدود320 تا ایمیل نخونده دارم میتونه مشکل از این باشه
    و دیگه چطوری میتونم کاری کنم که دیگه این ایمیل هه برای من نیایند و مستقیما مثلا به sapm یا یه جای دیگه برند
    و یا چطوری میتونم یکسره همه ی اینا رو حذف کنم؟؟؟؟؟؟
    ببخشید زیاد سوال کردم
    سلام دوست من.

بله جی میل کلا الان این مشکلو داره یا لااقل من این مشکلو باهاش دارم ربطی هم به تعداد مبل های خونده نشده شما نداره (من خودم 1 یا دو میل خونده نشده دارم هر دفعه)
    احتمال میدم مشکل از خود اینترنت ایران هست.

وقتی با این مشکل روبرو شدی دیدی داره ظول می ده برای لود شدن دقیقا زیر همون صفحه ای که داره روند لود را نشون می ده روی لینک:
    load basic HTML
    کلیک کنید (پایین سمت راست)

اونوقت سریع تر باز می شه و البته به ذره گرافیکش پایین می آد. البته تو این چند روزه چند باری شده که همینم جواب نداده حتی سرچ گوگل هم به مشکل برخورده. طبق تجربه بنده یه چندوقتی بعد (مثلا نیم ساعت بعد) درست می شه. نگران نباشید. در ضمن سوالتونو تو تاپیک جی میل که در بالای قسمت سرویس ها ی ایمیل هست بپرسید زودتر به جواب می رسید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •