تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: خاموش شدن ناگهانی سیستم حین استفاده

پروفشنال ghasem13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض خاموش شدن ناگهانی سیستم حین استفاده

یکی دو سالی هست که این سیستم درست کار نمیکنه و معمولا هر چند وقت یه مشکلی براش پیش میاد !

قبل این که بریم سراغ مشکل اصلی اینو باید بگم که یه بار که میخواستم فن سی پی یو رو ببندم خیلی بد قلقی کرد و با پیچ گوشتی چند تا خط رو مین همون دور و بر پایه های فن افتاد و تقریبا بعد اون (البته خیلی مطمین نیستم که این اتفاق باعث بروز مشکل شده باشه ) اتفاق دیگه سیستم درست روشن نمیشه یعنی برا این که سیستم بدون مشکل روشن بشه باید یه بار برق ورودی رو کامل قطع کنم یعنی یا سیم سه راه رو بکشم یا از رو کلید روی پاور جریان رو قطع و وصل کنم تا ویندوز بالا بیاد ( و اگه بخوام بدون قطع کردن برق سیستم رو مستقیم روشن کنم فن های پاور و سی پی یو روشن میشه ولی ویندوز بالا نمیاد و هیچ بوقی شنیده نمیشه ) چند وقت بعد سیستم رو تعمیرگاه بردم و طرف گفت که پاورت سالمه و احتمالا مشکل از مین بورد هست اگه مشکل از مین باشه آیا قابل تعمیر هست یا باید باهاش کنار بیام ؟

ولی مشکلی که الان با سیستم دارم و خیلی رو مخ هست قضیه خاموش شدن بدون دلیل هست که چند ماهیه برام پیش میاد با این که برای کارهای سنگین ازش استفاده نمی کنم (معمولا نت و فیلم و موزیک )
    و جالب تر اینه که این مشکل همیشگی نیست و گاهی ممکنه در روز بیشتر از ده بار این اتفاق بیوفته (پیش اومده حتی قبل بالا اومدن ویندوز هم خاموش بشه ! و گاهی هفته ای یک بار هم پیش نیاد ) مثل این بار که حدود یک ماه ! درست بود و یه بار هم خاموش نشد دیگه داشتم این قضیه رو فراموش که از دو روز پیش دوباره شروع شد

هارد با این نرم افزار چک کردم Hard Drive Inspector و ظاهرا مشکلی نداره و هر سه تا گزینه (ریلیبیلیتی ، پرفرنس و ارور) صد در صد هست
    دمای سی پی یو هم معمولا کمتر از 50 هست
    می مونه مین بورد و رم و گراف والبته پاور

اینم مشخصات سیستم با نرم افزار occt

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

خاموش شدن سیستم از رم و گرافیک مستقیما نیست یا از دمای قطعات است یا پاور یا مین

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد
    Last edited by ghasem13; 29-01-2013 at 21:25.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خاموش شدن سیستم از رم و گرافیک مستقیما نیست یا از دمای قطعات است یا پاور یا مین
    الان با این توضیحات به نظر شما مشکل از کجا می تونه باشه ؟ (متاسفانه دور و برم تعمیرگاه به درد بخوری پیدا نمیشه که بتونه درستش کنه )

عکس های تو بنچمارک ها رو اگه نگاه کنی به نظرت ولتاژهای پاور از حد معمول پایین تر نیستن !؟
    و مشکل نمی تونه از ضعیف شدن پاور باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

الان با این توضیحات به نظر شما مشکل از کجا می تونه باشه ؟ (متاسفانه دور و برم تعمیرگاه به درد بخوری پیدا نمیشه که بتونه درستش کنه )

عکس های تو بنچمارک ها رو اگه نگاه کنی به نظرت ولتاژهای پاور از حد معمول پایین تر نیستن !؟
    و مشکل نمی تونه از ضعیف شدن پاور باشه

چرا من گفتم یک علتش از پاور است
    با نرم افزار خطا داره بهترین راه برای گرفتن ولتاژ پاور استفاده از مولتی متر است

7. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این مشکل رو منم داشتم دوستان میگفتن از مین بورد هستش مین رو هم عوض کردم باز درست نشد

9. این کاربر از mojtaba1200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

میتونه از مین هم باشه ولی شما باید از دمای قطعات و پاور مطمئن بشین بعد برین سراغ مین

رو نصب ویندوز هم باید ببرین ببینید تو نصب ویندوز هم سیستم خاموش میشه یا نه

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میتونه از مین هم باشه ولی شما باید از دمای قطعات و پاور مطمئن بشین بعد برین سراغ مین

رو نصب ویندوز هم باید ببرین ببینید تو نصب ویندوز هم سیستم خاموش میشه یا نه
    تو این مدت چند بار ویندوز رو عوض کردم که حین نصب تا حالا خاموش نشده (تا جایی که یادم مونده )

متاسفانه خیلی فنی نیستم و تا حالا با مولتی متر کار نکردم

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

.
    چند تا نکته دیگه هم هست که به ترتیب میگم

اتفاقا همین چند دقیقه پیش که موقع استفاده خاموش شد وقتی روشنش کردم حدود سه چهار بار تو همون 5 ثانیه اول دوباره خاموش میشد ( حتی قبل این که مانیتور صفحه مربوط به بایوس مین بورد رو نشون بده )

رو سیستم دو تا رم یک گیگ ddr 2 دارم و یه نکته که بر حسب تجربه بهش رسیدم اینه که وقتی مشکل سیستم اوت میکنه و زیاد میشه اگه یکی از رم ها رو بردارم کمتر خاموش میکنه

اون وقت هایی که پشت سر هم خاموش میشه اگه جای رم رو ، رو مین بورد عوض کنم ( رو مین چهار تا رم میشه گذاشت ) بازم به احتمال زیاد ویندوز بالا میاد (همین کار رو دقایقی قبل انجام دادم تا ویندوز بالاخره بالا اومد )

نمیدونم این قضیه رم ها که گفتم تا چه مقدار به موضوع مربوط هست شاید هم اتفاقی باشه

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    با این تفاسیر من احتمال میدم پاورت مشکل داشته باشه چون دماها تو پست اول که طبیعیه ......

15. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •