با سلام خدمت دوستان...میخواستم یه سیستم خوب تا سقف ۷۰۰ تومان به من پیشنهاد بدین .در ضمن مادربرد و پاور خیلی برام مهم هست...اگه میشه قیمت قطعات هم اعلام کنید...خیلی ممنون..
با سلام خدمت دوستان...میخواستم یه سیستم خوب تا سقف ۷۰۰ تومان به من پیشنهاد بدین .در ضمن مادربرد و پاور خیلی برام مهم هست...اگه میشه قیمت قطعات هم اعلام کنید...خیلی ممنون..
سیستم کامل به همراه مانیتور یا فقط کیس؟
فقط کیس رو میخوام ....![]()
پیشنهاد من :
CPU : AMD A4-3300 FM1-APU : 110.000
M.B : MSI A55M-P35 FM1 : 150.000
RAM : Kingmax 2*2GB 1333 : 70.000
HDD : Seagate 500GB : 190.000
DVD/RW : 40.000
Power : Green 330 A-EU : 90.000
Case : Green Pars : 70.000
All : 720.000
کارت گرافیک نداره بدون کارت گرافیک فایده نداره اصلا نرو سرغش
اگر کاربردتون عادی و خانگی هست ، گرافیک داخلی پردازنده براتون کفایت مبکنه.
ممنون از راهنمایی هاتون ...گرافیک برام مهمه ولی مهم تر از همه مادربورد و پاور هست.یه مادربورد قوی که بعدها که گرافیک های جدید اومد بشه روش انداخت...بازم ممنون
دوست من ، من با توجه به بودجتون پیشنهاد دادم. بودجتون برای یک سیستم کامل یه مقدار پایین هست و نباید توقع زیادی ازش داشته باشین.
مادربورد پیشنهادی از لحاظ ساپورت گرافیک مشکلی نداره ولی در صورت افزایش بودجه انتخابهای بهتری هم دارین.
در مورد پاور هم اگر در آینده قصد ارتقا یا اضافه کردن قطعه ای دارین بهتره پاور قویتری انتخاب کنین. مثلا Green 430 A-EU با قیمت حدودا 140
این مادر بوردی که پیشنهاد دادین قوی هست ؟؟یعنی میشه بعدا کارت گرافیک روش گذاشت! یا فقط on boardهست؟؟ اگه میشه گذاشت رم و کارت گرافیک DDR3 رو ساپورت میکنه؟
مادربورد برای ساپورت یک کارت گرافیک باید شکاف PCIe 16x رو داشته باشه که مادربورد پیشنهادی داره.
در مورد رم هم دوشکاف DDR3 داره و مشکلی نخواهید داشت.
مادربورد پیشنهادی گرافیک آنبورد نداره و از گرافیک داخلی پردازنده استفاده میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)