آزمایشگاه سیستم های خوراک فضایی در ناسا، جایی است که این سازمان به تحقیق، تست و تولید غذاهای مناسب برای مصرف در خارج از جو زمین می پردازد. هر چیزی از بسته بندی تا راهنمای غذا باید با دقت زیاد ارزیابی شود: هر خوراکی باید دارای مواد غذایی، مزه و بو، و ماندگاری و بی خطری باشد و در ضمن نگرانی ها در رابطه با زمان آماده سازی، ابعاد و ماندگاری در بسته بندی به میزان 3 تا 5 سال را هم رفع کند.
به گفته ناسا، خوراک های فضایی یک نقش دیگر هم ایفا می کند: «آنها نه فقط مواد غذایی را به بدن فضانوردان می رسانند، بلکه به سلامت روانی آنها نیز کمک می کنند. به این شکل که یک عنصر آشنا را در یک محیط نا آشنا و خصمانه در اختیارشان قرار می دهند.»
ناسا یک سری عکس را بر روی سایت خود قرار داده که خط سیر خوراک های فضایی در دهه های اخیر را نشان می دهد.
جعبه های نگهداری غذای در ایستگاه فضایی بین المللیغذاها و ادویه های طبیعیانواع آب میوه هاغذاهای مقاوم شده با حرارتغذاهای یخ زده خشکسینی غذای شاتل فضاییغذاهای استفاده شده در دو مأموریت مرکوری و جمینای (بین سال های 1961 تا 1966)غذاهای مأموریت آپولو (بین سال های 1968 تا 1972)غذاهای اولین آزمایشگاه فضایی ناسا با نام Skylab (سالهای 1973 و 1974)
narenji.ir