نظرتون درباره مانیتور های LCD شرکت Philips و Hansol چیه؟
راستش من چند وقته که تو فکر خریدن یک مانیتور LCD هستم. تویه اکثر سایت ها درباره مانیتورهای شرکت LG – sumsung – sony بحث شده اما تا حالا به مطلبی درباره مانیتور های شرکت Philips بر نخوردم ... من به مانیتوری نیاز دارم که کیفیت خوبی داشته باشه ( پس بی خیال LG ) و گارانتی قابل اعتمادی داشته باشه ( پس باز هم بی خیال LG ) و ظاهر خوبی داشته باشه ( پس بی خیال sumsung ) و قیمت مناسبی هم داشته باشه ( پس بی خیال sony ).
چند روز پیش توی سایت gheymat.com به مانیتور های شرکت Philips برخوردم که ساخت هلند بودن ... قیمت مناسبی داشتن و ظاهر فوق العاده شیکی داشتن (حتی از LG هم بهتر ) ... اما درباره کیفیت و گارانتی شون هیچ اطلاعاتی ندارم ... از دوستانی که اطلاعاتی در این زمینه دارن ممنون میشم اگر اطلاعاتشون را در اختیار ما هم قرار بدن.
راستی...
به گفته خیلی از دوستان صاحب نظر مانیتور های CRT شرکت Hansol از نظر کیفیت ( نه گارانتی ) بهترین بودن و هستن ... به نظر شما آیا بالا بودن کیفیت مانیتور های CRT این شرکت دلیلی بر کیفیت مانیتور های LCD این شرکت هست یا نه؟ ( البته میدونم جواب اکثر دوستان اینه که : چه ربطی داره؟ .... اما خوب این هم سواله دیگه!!! )