سلام دوستان
سریال نامبر یا یک کرک معتبر برای System Mechanic Professional 11.5.2 میخواستم
خیلی ممنونم ازتون
![]()
سلام دوستان
سریال نامبر یا یک کرک معتبر برای System Mechanic Professional 11.5.2 میخواستم
خیلی ممنونم ازتون
![]()
آخ آخ آخ منم از ورژن 11.0.5.2 Pro تا همین الان منتظرم ک بلکه امداد برسه ولی زهی خیال باطل.
همینطوری مظلوووووم افتاده ی گوشه هارد و سکتور میخوره![]()
طبق روش زیر اقدام به نصب کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سریال زیر استفاده کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام" ممنون
این کرک اصلا کار نمیکنه. کل گزینه هاشم غیر فعالند. حتی توی safe mode امتحان کردم، تاریخ سیستمو کشیدم عقب و... خلاصه نشد ک نشد!! ولی جالبه سریالش کار کرد.
Last edited by .AraMesh.; 28-01-2013 at 13:32.
دوستان عزیز
لطفا یه سریال نامبر و کرکی که کار کنه میتونید بهم بدین؟
من ک عرض کردم کرک کار نداد اما سریالش ک مشکل نداشت. امتحان نکردید؟ من با سریال فعالش کردم. یکی از همون سه تا
من فکر کردم که باید اینترنت رو قطع کنم و سریال رو امتحان کنم...
واسه همین نیاز داشت به اینترنت کانکت شه تا اینکه سریال رو بررسی کنه و OK رو بده...
الان که گفتید با اینترنت چک کردم و درست شد...
فقط یه سوال...میشه آپدیت کردش یا بعد از اپدیت سریال از کار میوفته؟
ممنونم![]()
من ک عمرا آپدیتش کنم. مگه بیکارم ؟ 6 ماهه منتظریم ی امدادی چیزی برسه. حالام ک رسیده بفهمه کرک شده ، ..
ما که کلاً اصلاً نا امید شدیم کرک و یا لایسنس اصل هم خریداریم و یا شماره لایسنس ...
من نمی دونم چرا اینو نتونستن -- کنند چون حتماً باید این وژن به اینترنت وصل بشه در غیر این صورت نمی شه
ایمل را میگیره بعد به ایمیلت یا شماره سریال می فرسته خوده شرکت که بصورت مجانی ولی با محدودیت زیاد می تونیم استفاده کنیم ..
اگر امکان دارد دوستان راهنمایی بفرمایند این فقط درخواست شخصی نیست فکر کنم تعداد درخواست کنندگان زیاد باشد
وژنی که من دارم 11.5.2.4
سلام
لطف کنید یه Patch یا Loader برای System Mechanic 12 معرفی کنید که بتونه Serial و Register قدیمی رو از رو برنامه پاک کنه.
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)