من الان خودم یه نوکیا n70 دارم و یه نوکیا x1-01
در مورد سوال اولتون باید بگم که بهتره گوشیتون رو نگه دارید . اول به خاطر اینکه با گوشی ساده نمی تونید یه سری کارها رو انجام بدید و گوشی که الان دارید عصای دستتون میشه اونموقع . ( مثل بلوتوث یه فایل ) دوم اینکه اگر گوشیتون رو بفروشید و بعدا پشیمون بشید هزینه بالایی باید برای خرید گوشی جدید بدین .
تو گوشی هایی که گفتید همون طور که گفتم نوکیا x1-01 رو خودم دارم . گوشی خوبیه نقاط قوت و ضعفش رو می نویسم که با باقیه گوشی ها بتونید مقایسه کنید
نقات قوت :
1- شارژ خیلی خوب نگه می داره ( نزدیک به سه تا چهار روز در حالتی که خیلی موسیقی گوش می دم ) اگر خیلی کار نکنید تا یه هفته الی 10 روز هم شاید برسه
2 - پشتیبانی از مموری کارت میکرو اس دی تا 16 گیگ
نقات ضعف :
1 - نداشتن بلوتوث
2 - عدم امکان جلو و عقب بردن زمان موسیقی
3 - فقط امکان پخش فایل های mp3 را دارد و بنابراین چیزی به نام فایل منیجر در آن وجود ندارد ( عکس و ویدیو نمی تونه نمایش بده )
4 - در صورت مکالمه با یک سیم کارت و تماس به سیم کارت دیگر پیغام خاموش بودن میده .
به طور کل بگم هیچ کدوم از معایبی که براتون نوشتم باعث نشد که بعد از حدود 6 ماه از خریدن این گوشی پشیمون بشم . یه گوشی خوبه که نمی خواد هر دقیقه بزاریش تو شارژ و تو مسافرت و بیرون از خونه راحت می تونی باهاش موزیک گوش بدی .