تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 43

نام تاپيک: پرسش درباره ی عوارض بنگ و حشیش مخدر

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض پرسش درباره ی عوارض بنگ و حشیش مخدر

با درود

دوستان گرامی من درباره ی گیاه شاهدانه و محصولات اون که بنگ و حشیش و ماری جوانا هست کمی توی اینترنت خوندم. جاهایی که به گونه ی علمی به این موضوع پرداخته شده زیان های اون رو نوشته که توی هیچ کدوم اشاره ای به مشکلات مغزی (اصلاح عامیانه پوک شدن مغز و ...) نیست. پس چرا در میون مردم چنین چیزی رواج داره که می گن بنگ یا ماری جوانا مغزو پوک می کنه و ...

با سپاس

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

پيش فرض

از قدیم گفتن که آدم بنگی مغز نداره !
    منم یه مدت کوتاهی استفاده میکردم! خدا رو شکر فاز خاصی رو من نداشت و بیخیالش شدم!
    یکی از دوستان بنگیه تیریه! میگفت وقتی میکشم احساس میکنم رگهای پشت مغزم(سر) انگار داره بسته میشه!...

3. این کاربر از Beta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

از قدیم گفتن که آدم بنگی مغز نداره !
    منم یه مدت کوتاهی استفاده میکردم! خدا رو شکر فاز خاصی رو من نداشت و بیخیالش شدم!
    یکی از دوستان بنگیه تیریه! میگفت وقتی میکشم احساس میکنم رگهای پشت مغزم(سر) انگار داره بسته میشه!...
    دوست گرامی من هم همین چیزهایی که شما می گید رو شنیدم. ولی دوست دارم به گونه ی علمی بدونم عوارضش روی مغز چیه. چون تا جایی که خوندم چیز ویژه ای براش پیدا نشده و .... در حالی که در میان توده ی مردم به همین چیزهایی که شما می گین معروف هست

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

بهترین منبع :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه تیکش که مربوط به سوال شما میشه که گفته به بافت عصبی آسیب نمیزنه :

این دسته‌بندی هروئین، کوکائین و الکل را به عنوان اعتیادآورترین و مرگبارترین مواد دسته‌بندی کرد؛ بنزودیازپاین‌ها، توهم‌زاها و تنباکو را در دستهٔ متوسط قرار داد، و ماری‌جوانا را در آخرین مقوله قرار داد. برنارد کوچنر نتیجه گرفت:"تحقیقات ما نشان می‌دهد که مصرف ماری‌جوانا بر خلاف مصرف الکل و کوکائین با مسمومیت بافت عصبی همراه نیست

6. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بهترین منبع :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه تیکش که مربوط به سوال شما میشه که گفته به بافت عصبی آسیب نمیزنه :

این دسته‌بندی هروئین، کوکائین و الکل را به عنوان اعتیادآورترین و مرگبارترین مواد دسته‌بندی کرد؛ بنزودیازپاین‌ها، توهم‌زاها و تنباکو را در دستهٔ متوسط قرار داد، و ماری‌جوانا را در آخرین مقوله قرار داد. برنارد کوچنر نتیجه گرفت:"تحقیقات ما نشان می‌دهد که مصرف ماری‌جوانا بر خلاف مصرف الکل و کوکائین با مسمومیت بافت عصبی همراه نیست
    بله دقیقا این جا رو خونده بودم که دیدم به وارونه ی چیزی که توده ی مردم می گن چنین چیزی وجود نداره

البته شکی در این نیست که ما حتی اگر آب رو هم بیش از اندازه بخوریم دچار دشواری های فراوانی می شیم.

نمی دونم واقعا چنین مشکلی وجود نداره و این تناه یک شایعه هست یا خیز منبع معتبری هست که اینو تایید می کنه

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مطلبی که میگم .....گفته ی یه فرد متخصص در این زمینه هست....که تو فدراسیون پزشکی ورزشیه و روی قضیه دوپینگ و

اثرات اون کار کرده....و خودش هم پزشکه....

استفاده ماری جوانا همراه با کاهش آگاهی فرد از زمان ومکان میشه و مصرف آن حافظه ی کوتاه مدت فرد را از بین می بره.....

و بعد از مدتی فرد نمیتونه درک درستی از محیط اطرافش داشته باشه و در نهایت باعث بیماریه روانی میشه......

و تو نت هم که من سرچ کردم....همه جا نوشته بود که باعث به وجود اومدنه مشکلات مغزی میشه.....

9. 5 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

پيش فرض

استفاده ماری جوانا همراه با کاهش آگاهی فرد از زمان ومکان میشه و مصرف آن حافظه ی کوتاه مدت فرد را از بین می بره.....

و بعد از مدتی فرد نمیتونه درک درستی از محیط اطرافش داشته باشه و در نهایت باعث بیماریه روانی میشه......

و تو نت هم که من سرچ کردم....همه جا نوشته بود که باعث به وجود اومدنه مشکلات مغزی میشه.....
    استفاده ی کوتاه مدت،بلند مدت و یا تفریحی ! کدوم؟
    آخه من تفریحی مصرف میکنم!
    حالا این ماری جوانا همون گراس(علف) هستش؟
    Last edited by Beta; 12-02-2013 at 10:38.

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استفاده ی کوتاه مدت،بلند مدت و یا تفریحی ! کدوم؟
    آخه من تفریحی مصرف میکنم!
    حالا این ماری جوانا همون گراس(علف) هستش؟
    موادی كه از بخش های مختلف این گیاه به دست می آید، نام های مختلفی مانند بنگ، حشیش، گرس یا علف (ماری جوانا)
    كه بسته به مقدار THC موجود در آن ها (تتراهیدروكانابینول یا ماده اصلی این خانواده كه مقدار آن در بخش های مختلف گیاه متفاوت است)،
    از قدرت كمتر یا بیشتری برخوردارند.

عوارض مصرف کوتاه مدت:

عوارض مصرف بلند مدت:
    و همین طور مصرف تفریحی باعث:تپش قلب-بالا رفتن فشارخون-اختلالا عصبی-توهم-گیجی-اختلال در درک زمان و مکان..که این حالات
    ابتدا به صورت مقطعی بروز میکنه و بعد از چند بار مصرف این حالات + عوارض مصرف کوتاه مدت پدیدار میشه.....

THC موجود در ماري‌جوانا در چربي بدن حل شده و در آن ذخيره مي‌شود. به همين دليل THC
    حتي يك ماه پس از مصرف نيز در بدن باقي مي‌ماند.

THC مخفف (Tetra Hydro Cannabinol) یكی از عناصر فعال شاهدانه است. THC یك ماده قوی توهم زاست،
    و اثرات شیمیایی آن شباهتهایی به L. S. D. دارد كه عبارتند از تغییرات در رفتار، اختلال در حس زمان و حواس بینایی و شنوایی،
    از خود بی خود شدن.

12. 7 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ببینین من یه چیزی رو تجربی بهتون میگم
    کسی که یک بار حشیش مصرف کنه برای همیشه اعتیاد پیدا میکنه
    ممکنه یه بار مصرف کنه و حتی دیگه تا اخر عمر مصرف نکنه ولی دیگه از زندگی معمولی لذت نمیبره چون با مصرف حشیش به لذتی رسیده که لذتهای عادی زندگی در برابر اون خیلی بی ارزشن حالا ممکنه تا آخر عمر هم دیگه مصرف نکنه ولی روانش همیشه اسیر اون لذت می مونه

14. 3 کاربر از Drug Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام یه کمک احتیاج دارم
    من نامزد کردم و بعد حدود 6 ماه فهمیدم که نامزدم یه چند باری تریاک کشیده و میگفت که چند ماهه که دیگه نمیکشه
    اما من بهش بی اعتماد بودم
    اصلا آدم دوست بازی نیس الان تحت یه شرایطیه که باید خونه دوستش بمونه تو یه شهر دیگه که کلی آدم ناجور میره و میاد.
    چند وقتی اونجا بود یعد خودش زنگ زد و گفت که گراس کشیده و خیلی ناراحت بود
    به نظرتون باز باید بهش اعتماد کنم؟؟؟کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟توروخدا اگر نمیدونید الکی نظر ندید پای زندگیم وسطه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •