سلام دوستان سیستم جدیده 8 گیگ رم انداختم 2 تا 4 تا کورس ایر با باس 1600، اما تو ستاپ باس رو 1333 نشون میده، تو سی پی یو زد هم زده 668، قضیه چیه، ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان سیستم جدیده 8 گیگ رم انداختم 2 تا 4 تا کورس ایر با باس 1600، اما تو ستاپ باس رو 1333 نشون میده، تو سی پی یو زد هم زده 668، قضیه چیه، ممنون میشم راهنمایی کنید
از داخل بایوس مادربورد باید تنظیم کنین.
در ضمن از تب های برنامه CPU-Z چندتا شات بزارین.
مدل سی پی یو و مینتون چیه ؟
به احتمال زیاد به فرکانس دیفالت کنترلر حافظه ست شده باید برین تو ستاپ سیستم با با استفاده از پروفایل xmp یا ضریب رم درست کنید
این دوتا شات از سی پی یو زد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سی پی یو i5 3570k مادربرد asus p8z77-v pro من وارد نیستم چجوری باید تنظیم کنم؟
برین تو ستاپ سیستم پروفایل رم دارین میتونید فرکانس هاشو به همراه تایمینگ انتخاب کنید کاملا معلومه برین خودتون میفهمین dram ferecancy
یا با ضریب رم اضافه کنید
سلام
همونطور که مهرداد خان گفتن اگه رمتون xmp ساپورت باشه میتونید از داخل ستاپ فعالش کنید فقط کلاک رم رو در نظز داشته باشید!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون xmp رو که گفتین اینجا پیدا کردم وقتی انتخابش میکنم همونجور که تو عکس پیداش زیرش نوشته 1600 اما بازم اون بالا همون 1333 میزنه، ضریب رم که گفتین همون memory frequency هست که با قرمز مشخص کردم؟ آخه مگه نیاید اتومات بشناسه زورکی باید حالیش کنیم که 1600 هستش؟ الان چه کنم؟
شما xmp رو که گذاشتی رو 1600 بعدش save و reset کردی و نشد؟؟؟؟![]()
شما با ضریب رم یا پروفایل انجام بدین و سیو کنید درست میشه نباید مشکلی باشه
بله همین عکسی که گذاشتم زده 1333 بعد از سیو و ریست بود، البته یه پروفایل بیشتر نداشت.اگه از ضریب رم منظورتون همون memory frequency هست اونو روی 1600 گذاشتم چندباری که ریست کردم و کار کردم فعلا خوبه البته یه دفعه ارور صفحه آبی اومد نمیدونم مال اینه یه نه، اون xmp با این چه فرقی داره چرا xmp رو فعال میکنم بازم 1333 میزنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)