بهترین تریدی و ال ای دی-42 - 40 اینچ که میشه گرفت چی هست به ترتیب کیفیت ؟
بهترین تریدی و ال ای دی-42 - 40 اینچ که میشه گرفت چی هست به ترتیب کیفیت ؟
توی 40 اینچی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و تو 42 اینچی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می شه یه رنکینگی از 40اینچی ها داشته باشید؟
بعد از 7770 سام، 710 سونی هست یا 6980سام؟
بهترین 40 سئنی چیه و در مقایسه با 6980 چجوریه؟
ممنون
170 سونی که مال 2 سال پیشه و کلا سونی تو مکانات جانبی تعطیله. مثل اینکه امثال اصلا بازرگانی ایران سونی وارد نکرده اگرم وارد کنه قیمتاش اصلا نمی تونه با سامسونگ رقابت کنه.
به نظر من همون 6980 خوبه واگر مشکل بودجه نداری 7770 بگیری دیگه خیالت راحته.
تو سه بعدی ال جی خیلی بهتره
پیشنهاد ویژه:7610 با پنل 240 هرتز وانطباق 800 هرتز
پخش سه بعدیش عالی و روان و بدون سر گیجه و با عینکهای سبک و ارزان و بدون نیاز به شارژ
ممنون
دیشب بعد از کلی تحقیق، برای منزل خواهرم 6960 رو خریدیم و ما به التفاوت رو گذاشتیم برای سینمای خانگی و میز که هنوز نگرفتیم. دیشب طرف اومد تی وی رو نصب کرد و یه فیلم دارک نایت 11 گیگا بایتی رو که قبلا تو آرشیوم بود و توی تی وی های دیگه دیده بودم، دیدیم. واقعا کیفیتش خیلی عالی هست.(اون هم برای یه خانواده که محتواهای قابل تماشا برای اونها چیزهای معموله) فقط یه چیز و اون هم به نظر من سونی تصاویر طبیعی تری نسبت به سام و ال جی داره و فیلم های مربوط به طبیعتش طبیعی تره! یعنی سعی می کنه هیستوگرام رو دستکاری نکنه!!
7770 خوبه اما نميشه براي مدت طولاني باش 3بعدي ديد چون سردرد مياره اما ال جي براي اين منظور بهتر عمل ميكنه .
ابن به دلبل كاليبره شدن تنظيمات توسط كارخانه ست شما ميتوني خودت تنظيمات تصويرو همونطور كه دوست داري تعيين كني . براي شروع ميتوني درج اشباع رنگ رو كمتر كني .
درسته من توی دانشگاه یک کم پردازش تصویر کار کرده ام. اما صحبت سر موتور هست. که برای همه تصاویر جواب می ده. بحث اشباع، روی بعضی تصاویر نتیجه مطلوب تری رو می ده و روی بعضی تصاویر خراب می کنه.
lm 66100 lg
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)