سلام
دو تا لپ تاپ میخواستم بخرم.یکی با قیمیتی حدود ۱.۶میلیون تومن و دومی با قیمت حدود ۲.۵میلیون تومن.
از برندهای ایسر و لنوو و اچ پی باشه.از ایسوس و ام اس آی و دل نباشه
هرچه با این قیمتها بشه کانفیگ بالاتری داشته باشه که چه بهتر
سپاس
سلام
دو تا لپ تاپ میخواستم بخرم.یکی با قیمیتی حدود ۱.۶میلیون تومن و دومی با قیمت حدود ۲.۵میلیون تومن.
از برندهای ایسر و لنوو و اچ پی باشه.از ایسوس و ام اس آی و دل نباشه
هرچه با این قیمتها بشه کانفیگ بالاتری داشته باشه که چه بهتر
سپاس
دوستان سوال من اینقدر سخته که کسی جواب نداره بده؟
خوب دوست عزيز بنظر من اگه حتما لازم نيست 2 تا لپتاپ بگيريد پولش رو بزاريد رو هم و يكي با كانفيگ قوي بخريد اما اگه ميخوايد 2 تا بگيريد من پيشنهادات زير رو براتون دارم:
با حدود 1800 ميتونيد Z580 Core I3 از برند لنوو يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قيمت 1660 از برند اچپي رو تهيي كنيد
و اما با بودجه 2500:
لپتاپ Z580 Core I5 از برند لنوو ميتونه گزينه خوبي باشه و با اين قيمت از برند اسوس هم نوت بوك هاي قدرتمندي هست كه شما ترجيح ميدين اين برند نباشه
سوال ديگه اي بود در خدمتم![]()
سلام همین دوسته من که گفت سری Z سری خوبیه و من خودم دارم ازش استفاده می کنم (LENOVO(
استفاده شما از لپ تاب چیه ؟
برای 2 نفر می خواین؟
شما استفاده خودتونو بگید تا بهتر بتونم شما رو راهمایی کنم چون هر برند یک معایب و خوبی هایی داره که دیگری اونهارو نداره
مثلا LENOVO کیبرد خیلی خوبی داره و سیستم کولینگ خوب و صدای عالی داره اما صفحه نمایشش زیاد دل چسب نیست اما معقوله وزاویه دید خیلی کمی داره.
حدود 1.6 میلیون لنوو G580 و برای 2.5 میلیون لنوو Z580![]()
دوستان چرا هیچ کسی لپ تاپ fujitsu ah532 ساخت المان رو معرفی نمیکنه .....قیمت 1.650 !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : Ci5 3210M| [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : GF 630M 2GB III [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 4GB III |
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 500 GB | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 15.6" | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : Free Dos
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : DVD RW
منم نمي دونم اين فوجيتسو ها چرا زياد طرفدار ندارن - قيمت كه خوبه امكانات هم كه بالاست !!!
بله برای دو نفر هست
قیمت کمتره برای یه نفره که استفاده خیلی سنگینی از لپ تاپ نداره و در حد نصب چند نرم افزار مثل هلو هست
اما دومی با قیمت بیشتر برای دانشجو هست که کارای سنگین میخواد انجام بده و برنامه های سنگین اجرا کنه.خیلی اهل بازی نیست اما برنامه زیاد کار میکنه
راستی قیمت ACER V3 برای کانفیگ i7 چقدره مگه؟i5 چی؟
اگر مشخصاتش این مشخصات همون مشخصات z580 هست اگه اینجوره با این قیمت خیلی خوبه
اما فو جیتسو لپ تاپ های ظریفی نداره وزنشون بالاست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)