با سلام
من تقربیا 19 سالمه و تا اونجایی که یادم میاد 12 سال زندگیمو با ویندوز گذروندم و وابسته به ویندوز بودم هم از بچگی که هیچی ازش سر در نمیوردم و فکر میکردم فقط 1 سیستم عامل وجود داره اونم ویندوزه!
اما الان دیگه میخوام کم کم از ویندوز به لینوکس کوچ کنم و ویندوز رو بذارمش کنار آیا بنظرتون کسی مثل من که تا حالا رنگ لینوکس رو هم ندیده میتونه به همین راحتی با این سیستم عامل کنار بیاد؟؟؟
من کارم طراحی وب هستش و خیلی شدید متوصل به نرم افزار های Microsoft Expression Web 4 و adobe Dreamweaver هستم بنظرتون توی سیستم عامل لینوکس میتونم مشابه این نرم افزار ها رو پیدا کنم که بهتر از اینها باشه؟؟؟
کلا توی بین جنگ بین ویندوز و لینوکس گیر کردم و نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم اگر منو راهنمایی کنید ممنونتون میشم اگر به این نتیجه برسم که همین ویندوز برام مناسبه که میرم سراغ ویندوز 8
کسانی که الان لینوکس دارن نظراتشون رو از سیستم عاملشون بگن از اینکه چقدر ازش راضی هستن و ایا من که توی کار برنامه نویسی تحت وب دارم درس میخونم میتونم با لینوکس بازم به برنامه نویسی البته قوی تر ادامه بدم؟
الان دارم html و css میخونم تا 4 ماه دیگه درسشون رو تموم میکنم ولی بین asp.net و php باید یکی رو انتخاب کنم البته خودم به php خیلی علاقه دارم ولی اینطور که من تحقیق کردم میگن asp.net قدرتمند تر از php هستش ولی به هر حال باید یکیشون رو انتخاب کنم من خودم بیشتر به php علاقه دارم و میخوام لینوکس رو انتخاب کنم ولی چون به ویندوز وابسته شدم این انتخاب رو برام خیلی خیلی سخت میکنه!