با عرض سلام لپ تاپ من چند وقتی است که بیش از اندازه داغ می کنه و حتی تا صد درجه هم میرسه لطفا راهنمایی کنید که ایراد از کجا میتونه باشه و چه کار باید بکنم.
با عرض سلام لپ تاپ من چند وقتی است که بیش از اندازه داغ می کنه و حتی تا صد درجه هم میرسه لطفا راهنمایی کنید که ایراد از کجا میتونه باشه و چه کار باید بکنم.
Last edited by fcomputer; 20-01-2013 at 17:18.
چند وقته لپتاپ رو خریدین؟ یک دفعه اینطور شده؟
به هر حال دوتا دلیل میتونه داشته باشه.
یکی اینکه درگاه خروجی هوای فن گرد و خاک و پرز گرفته باشه. برای تشخیص ببینین که جریان هوای خروجی به اندازه ی صدای فن هست یا نه. یعنی اگه فن با صدای زیاد داره کار میکنه ولی هوا با سرعت زیادی خارج نمیشه، یعنی که مشکل همینه که گفتم. برای رفعش هم باید درگاه رو باد بگیری. اگر بتونی لپتاپ رو باز کنی که بهتر.
مشکل دیگه ای که میتونه داشته باشه اینه که خمیر سیلیکون نیاز به تعویض داشته باشه. خودتون هم میتونین انجام بدین، بیرون هم میتونین ببرین براتون انجام بدن.
حدود10 ماهی میشه که خریدم ،هنوزم گارانتی داره . قبلا با دمای 40 درجه کارمی کرد ولی یه دفعه اینجور شد و تا صد درجه هم بالا میره، فکر نمی کنم از گرد و غبار باشه?
این مشکل میتونه به باطری مربوط باشه چون لپ تاپ من قبلا حدود 3ساعت شارژ نگه میداشت ولی الان 1 ساعت زور دوام میاره.
Last edited by fcomputer; 20-01-2013 at 21:43.
نه ربطی به لپتاپ نداره... لپتاپ رو روی قالی میذاشتی؟ یا پتو... به احتمال قوی همون پرز هست... یا سیلیکون که دوستمون بهش اشاره کرد
دوست عزیز این دما که شما میگی برای زمانی هست که لپ تاپ پروسس سنگین داره و یا به صورت دائم داره از کارت گرافیک dedicate استفاده میکنه.
البته بازهم به 100 نمیرسه.
شما بررسی کن ببین خروجی های هوا برای لپ تاپت مسدود نشده باشه.
به گفته دوستمون ممکنه از سیلیکون هم باشه.
لپ تاپت چیه شما؟
این دمارو از کجا به دست آوردی؟
دمای کلی لپ تاپت بالاست یا cpu?
چون اینا مهمه.
از cool pad استفاده نمیکنی؟
*به باتری ربطی نداره ، کم شدن نگهدارندگی باتری بعد از یک مدت شارژ شدن و دشارژ شدن طبیعیه.
با tune up برنامه های در حال اجرا رو ببین و اضافه ها رو غیر فعال کن شاید مشکلت حل شد ضمنا یه ویروس اسکن هم بکن.
لپ تاپ من سامسونگه (cpu core i5 ) و دما رو با نرم افزار CPUID HWmonitor چک کردم دمای hard 30 درجه بالاتر نیست ولی دمای cpu و کارت گرافیک و دمای خود لپتاپ به طور همزمان و یکسان افزایش پیدا میکنه،
یه راهی پیش پام بذارید که بدون باز کردن درش دمارو پایین بیارم چون باعث ابطال گارانتیش میشه ، بلوور پیدا نکردم ولی بعد از خوندن نظر دوستان توش با سشوار باد گرفتم کمی بهتر شده و تقریبا از80 بالاتر نرفته
ممنون میشم اگه بتونید دقیق تر راهنمایی کنید
شما ببین سیستم ویروسی نشده؟
اگه بتونی Task manger رو بیاری و میزان استفاده از سی پی یو رو ببینی . میشه فهمید که الان سی پی یو الکی درگیر هست یا نه.
شما روی دسکتاپ کلیک راست کن gadget رو انتخا کن و بعد cpu meter رو انتخاب کن.
ببین cpu رو چنده
لب تاب من دکمه اف انش بعد یه مدت خراب شد دیگه نمو تونم فنش رو روشن کنم
با اف ان با اف 11 می شد رشن کرد
کسی را هی سراغ نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)