میشه راهنمایی کنین؟
میشه راهنمایی کنین؟
دوست عزیز
برای حجامت کردن ناحیه مخصوصی از بدن یعنی بین دو کتف خراش داده میشه و باعث خروج خون کثیف و کم شدن میزان
کلسترول -اوره-غلظت خون و مواد زائد و همین طور پایین اومدن فشار خون میشه ........و میشه گفت یه سری از بیماری ها رو درمان
میکنه.........البته من خودم تا حالا انجام ندادم
و به طور کل مواد زائدی که از طریق حجامت دفع میشه مقدارش بیشتر از دفع مواد زائد توسط خون گرفته شده از ورید هست....
برای اطلاعات بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
به شما شدیدن توصیه میکنم در مورد چیزی که اطلاع ندارید اطلاعات غلط ندید به دوستان.
پزشکی نوین حجامت رو تایید نمیکنه ضمن اینکه مضراتی هم داره حجامت از جمله آسیب به عصب های اون ناحیه که در اون قسمت نزدیک پوست هستند. چیزی به نام خون کثیف هم نداریم.
خون دادن روی فرد خون دهنده تاثیر چندانی ندارد .
خون دادن مشابه فصد در طب سنتی هست.
ولی حجامت یک درمان و یک پیشگیری از بیماریها هست که طب کلاسیک هم ان را تاییدکرده است و در نقاط مختلف دنیا مورد استفاده قرار می گیرد.
البته حجامت باید توسط پزشک دوره دیده و در محیط استریل انجام بشود.
بسیار از امراض با حجامت قابل پیشگیری هست .
لطفا دوستان از جانب پزشکی نوین و ... حرف نزنن.اگه خودشون با مسئله ای مشکل دارن به خودشون مربوط میشه
تجربه ی انجام حجامت:
احساس سبکی و راحتی مخصوصا در حین خواب
از بین رفتن سرگیجه های احتمالی
عرق کنترل شده (عرق بیش از اندازه دیگه بوجود نمیاد.بلکه در حد مناسب)
از بین رفتن بی حالی و تنبلی
و...
و البته باید بعد از مدت زمانی که پزشک حجامت کننده تعیین میکنه باز اقدام کنید ولی رفته رفته کم میکنن و مدت زمان طولانی تر رو تجویز میکنن.مثلا سالی یه بار
اما اهدای خون یعنی خون تمیز و حیاتی خودت رو در اختیار دیگران بذاری.که باز بدن کمبودشو جبران میکنه
البته قبل از حجامت لازمه آزمایش خون بدین و سنتون مناسب حجامت باشه (اینطور که من از پزشک شنیدم) بعضی فاکتور ها تو آزمایش خون اگه به میزانی بود که لازم باشه حجامت کنید دکتر بهتون میگه
حجامت کنیدو حجامت حتما باید توسط پزشک انجام بشه تا امکان انتقال بیماری ویروسی و عفونی وجود نداشته باشه .
هم حجامت و هم خون دادن به کاهش غلظت خون کمک میکنن در خون دادن از گلبول قرمز پلاکت و فراورده های خونی میشه استفاده کرد ولی در حجامت خون دور ریخته میشه
درباره خون دادن : قبل از خون دادن هم معاینات پزشکی انجام میشه خون دادن باعث دفع آهن اضافه ای میشود که باعث تولید رادیکال آزاد آهن میشود آهن فرآيند تركيب كلسترول با اكسيژن را در بدن تسريع
مي كند و به عروق آسيب مي زند(خصوصا در آقایون)با گرفتن خون از بدن دهنده، سلول هاي خوني كاهش مي يابند و سلو لهاي جديدي براي جايگزيني اين سلو لها توسط مغز استخوان ساخته مي شود كه
همين امر خون را تازه مي كند و در نتيجه اهداي خون توليد سلو لهاي قر مز خوني را تسریع میکند
کسانی که نباید خون بدهند :
ابتلا به اختلالات ريوي، اختلالات كبدي، ابتلا به ديابت انسوليني،
صرع، بيماري هاي قلبي، گرفتگي عروق قلب، آسم، برونشيت حاد، سرطان، پركاري و كم كاري تيروئيد با منشأ خودايمني،
سكته مغزي، عقب ماندگي ذهني و كم خوني و فقر آهن باعث مي شود فرد براي هميشه قادر به اهداي خون نباشد
رئیس مؤسسه تحقیقات حجامت ایران، میگوید: «پزشک بعد از مزاجشناسی و شنیدن مشکلات بیمار، حجامت مورد نیاز را برای وی تجویز میکند.» به گفته او 120 نوع بیماری با حجامت قابل درمان است؛ از
جمله بیماریهای فشار خون، آکنه، سردردهای میگرنی، افزایش کلسترول خون، سکته قلبی، اگزما و ... . دکتر شهلا اسدزاده، مسؤول آموزش مؤسسه تحقیقات حجامت ایران هم معتقد است حجامت قادر
به درمان بیماریهایی مثل آرتروز، مشکلات کبدی، عفونتهایی مثل آنفلوانزا، اوریون و زونا و بسیاری از بیماریهای زنان است. اما دکتر علی تجری، معاون درمان این مؤسسه، حجامت را درمان همه بیماریها حتی
ایدز و هپاتیت و MS میداند و میگوید: «حجامت مهمترین روش درمانی در طب سنتی است و ما علممان راجع به این روش کافی نیست، وگرنه تمام بیماریها توسط حجامت قابل درمان هستند.» دکتر
سیدمحمدحسین شیخالاسلامی، ایمونولوژیست، مخالف این ادعا است. او میگوید: «بعضیها معتقدند که حجامت دهها، بلکه صدها بیماری را درمان میکند. اولاً کدام منبع مستند علمی، دانشگاهی، وزارتی و
دولتی و رسمی در سطح بینالمللی این حرف را تأیید کرده؟ ثانیاً اگر چنین باشد پس چه بهتر که عوامل وزارتی و دولتی، هزینههای گزاف اداره بیمارستانها، اطاق عمل، درمانگاه، لیزر، فیزیوتراپی و تخصصهای
مختلف را متوقف و انواع بیماران را به مراکز حجامت هدایت کنند.» او خونگیری از طریق حجامت را یک روش قدیمی و منسوخ میداند که هیچ پشتوانه علمی ندارد: «بعضیها مدعیاند که با حجامت، خون کثیف و
آلوده و مانده را که در پشت جمع شده است خارج میکنند؛ در حالی که از نظر علوم پزشکی، هماتولوژی، فیزیولوژی، پاتولوژی و آناتومی این ادعا درست نیست و ما در کل بدن خون کثیف و مانده در یک محل خاص
نداریم. جریان خون بهطور دایمی، مستمر، شبانهروزی، حتی در خواب و بیهوشی، از بدو تولد تا لحظه مرگ بدون توقف یا تجمع در محلی، بهطور یکسان و یکپارچه در چرخش و گردش است.» دکتر شیخالاسلامی
معتقد است حجامت اگر هم تأثیر مفیدی چه در قدیم و چه در زمان حال داشته، ناشی از جنبههای روانی و تلقینی است. او میگوید: «درواقع برای معدود بیماریهایی با منشأ روحی و روانی مثل بعضی
سردردهای میگرنی یا برخی از افسردگیها جنبه رواندرمانی دارد، البته به شرط اینکه خود بیمار معتقد و متقاضی این نوع درمان باشد. ولی بر اساس مبانی مستند جهانی علوم پزشکی، حجامت هیچگونه اثر
درمانی بر روی بیماریهای فیزیکی و اندامی بدن ندارد.»
Last edited by V E S T A; 26-01-2013 at 13:52.
امیدوارم بحث رو منحرف نکنم. و حاشیه هم نره تاپیک با این پست.
چند سال قبل وزارت بهداشت منطبق بر نظر پزشکان ( همونایی که وقتی دل درد میگیریم میریم پیششون) انجام حجامت رو ممنوع کرد در ایران.
متعاقبش از طرف مراجع بالاتر این حکم لغو شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در واقع چون موضوع کمی از حیطه دانشی خارجه و وارد بحث های عقیدتی میشه خیلی ها روش حساسن و مطالعات علمی کلا حذف میشه در این مورد.
یعنی کل پزشکان دنیا هم بگن این حجامت فاقد فایده است بر عقاید هرگز نمیتونه تاثیر بزراه.
تنها نکته ای که من تا به حال در مورد فایده اهدا خون ( فایده برای بدن فرد اهدا کننده) شنیدم اینه که فعالیت اعضای خون ساز بدن رو افزایش میده. که به همین هم شک دارم . شاید فقط به قصد تشویق و تبلیغ این جمله گفته شده باشه. جدا از این ازمایش های رایگانی که همراه داره هم از نظر اماری برای سیستم بهداشتی مفیده هم خود فرد زود تر در جریان بیماری های احتمالیش برای کنترل قرار میگیره.
درباره حجامت هم متون سنتی هزاران فایده ذکر میکنن که قابل تحقیق نیست اصولا. مراجع نوین پزشکی هم کلا مفاهیمی مثل خون کثیف و غیره رو قبول ندارن.
بله چیزی تحت عنوان خون کثیف وجود نداره..
اسم سیاهرگهایی که خون بدون اکسیژن رو به دهلیز راست قلب میرسونند بزرگ سیاهرگهای زیرین و زبرین
هستش با نام علمی Venae Cavae که تقریبا خون بدون اکسيژن کل بدن رو به دهلیز راست قلب منتقل میکنند
با گذر زمان این خونهای غیر قابل استفاده یا بهتر بگم بدون اکسیژن در پشت بدن و نقاطی دیگر قرار میگیره و در
فرصتهای مناسب توسط خود بدن دفع میشه، ولـی خدا نکنه توی کشور ما یک رسمی از قدیم انجــــام شـــده
باشه ، ینـــــی اگه خود ایجاد کننده ی رسم هم الان زنده بشه بگه اقا من غلط کردم ملت بهش میگن تو گرمی
نمیفهمی ! نکنید دوستان من... جای زخمهاش خوب شدنی نیست و تا چندوقت خیلی میسوزه..
طب سنتی هم حجامت رو تا یه حدی مفید میدونه و معمولا سالی دو بار . بیشتر از این رو توصیه نمیکنه
حجامت در طب سنتی هم شرایطی داره و باید طبع و شرایط بدنی طرف هم بررسی بشه
دوستان گرامی ما در سده ی 21 زندگی می کنیم. حجامت یعنی چی؟!!! در کدام دانشنامه ی معتبر جهانی حجامت بادگیری و .. تایید شده؟ شگفتا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)