تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: من چرا انگلیسی یاد نمی گیرم!!

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض من چرا انگلیسی یاد نمی گیرم!!

درود
    خواهشا راهنماییم کنید دیگه نمی دونم چیکار کنم.
    کارایی که کردم برای آموزش زبان
    خوندن کتاب 504
    کتاب 1100 رو شروع کردم فثط کلماتش رو وارد جعبه لایتنر کنم.
    پاس کردن انگلیسی عمومی و تخصصی
    از نرم افزار جعبه لایتنر استفاده میکنم که الان حدود 800 کلمه داخلش دارم که تقریبا مسلط هستم.
    نرم افزار رزتا استون رو از 5 بخش 3 بخش اولش رو خوندم.

مشکلم اینه که وقتی یه جمله می بینم یا میشنوم معنی اکثر کلماتش رو بلدم ولی نمی تونم معنیش رو بفهمم! خیلی عجیب و خنده داره نه؟؟!
    یه مشکل دیگه هم اینه که وقتی می خوام یه جمله بنویسم اول اینکه هرکاری می کنم هیچ کلمه ای یادم نمیاد، دوم هم این که گرامرم خیلی ضعیفه و جمله بندی زیاد بلد نیستم.

راه هایی که الان پیش رومه
    یکی نرم افزار Tell me more هست
    یکی زبان نصرت ( درس های آخرش رو گوش دادم به نظرم خیلی پیش پا افتاده بود!)
    رزتا
    کلاس هم اصلا نمی تونم چون دانشگام تو یه ده کوره اییه که هیچی نداره!!

زبان رو به خاطر موارد زیر می خوام یاد بگیرم:
    اول خوندن مقاله
    دوم ارتباط از طریق ایمیل و فروم
    سوم شرکت توی امتحان های بین المللی(تا دو سال دیگه وقت دارم)
    چهارم فیلم!

راستی یه 30-40 گیگ فیلم گرفتم ببینم، با زیرنویس ببینم؟ چه زبانی فارسی یا انگلیسی یا هر دو؟

ببخشید خیلی خیلی طولانی شد گفتم اگه کسی خواست راهنمایی کنه اطلاعات کامل داشته باشه!
    Last edited by vahid javani; 18-01-2013 at 19:52.

2. 2 کاربر از vahid javani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

درود بر شما!

اين خيلي خوبه كه شما مي خواين زبان انگليسي تون رو تقويت كنيد اما شايد از راهكار درستي استفاده نمي كنيد.

به نظر من در ابتداي امر بايد امتحان تعيين سطح رو بدين تا ببينيد كه سطح زبان تون در چه حدي هست و با توجه به سطح شروع به ياد گيري چه از طريق خود آموزي و يا حضوري در كلاسهاي زبان اقدام كنيد.

در اينترنت هم دوره هاي آموزشي از راه دور هست، و يا به صورت خود آموزي هم مي تونيد ابتياع كنيد. اما هميشه به ياد داشته باشيد كه بايد تمرين و ممارست كافي داشته باشيد و براي ياد گيري خوب تلاش كنيد.

نكته ديگه هم كه به نظر من مهم هست اينه كه روي 4 ركن اصلي بيشتر تمركز كنيد...Reading, Listening, Speaking and Writing وقتي كه به خوبي مهارت ها رو كسب مي كنيد مي بينيد كه كم كم زبان انگليسي تون هم تقويت شده...براي يادگيري بهتر به راحتي مي تونيد از انواع كتاب ها و نرم افزار ها ي آموزشي استفاده كنيد. مانند ديكشنري ها، راهنماي دستور زبان و يا نگارش و غيره و غيره.

به نظر من ديدن فيلم ها مي تونه كمك ساز باشه اما به تنهايي و بالقوه نمي تونه عامل يادگيري باشه.

و حتم دارم كه در اين بخش از انجمن دوستاني هم هستند كه مي تونند شما را بهتر راهنمايي كنند.

4. 3 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود بر شما!

اين خيلي خوبه كه شما مي خواين زبان انگليسي تون رو تقويت كنيد اما شايد از راهكار درستي استفاده نمي كنيد.

به نظر من در ابتداي امر بايد امتحان تعيين سطح رو بدين تا ببينيد كه سطح زبان تون در چه حدي هست و با توجه به سطح شروع به ياد گيري چه از طريق خود آموزي و يا حضوري در كلاسهاي زبان اقدام كنيد.

در اينترنت هم دوره هاي آموزشي از راه دور هست، و يا به صورت خود آموزي هم مي تونيد ابتياع كنيد. اما هميشه به ياد داشته باشيد كه بايد تمرين و ممارست كافي داشته باشيد و براي ياد گيري خوب تلاش كنيد.

نكته ديگه هم كه به نظر من مهم هست اينه كه روي 4 ركن اصلي بيشتر تمركز كنيد...Reading, Listening, Speaking and Writing وقتي كه به خوبي مهارت ها رو كسب مي كنيد مي بينيد كه كم كم زبان انگليسي تون هم تقويت شده...براي يادگيري بهتر به راحتي مي تونيد از انواع كتاب ها و نرم افزار ها ي آموزشي استفاده كنيد. مانند ديكشنري ها، راهنماي دستور زبان و يا نگارش و غيره و غيره.

به نظر من ديدن فيلم ها مي تونه كمك ساز باشه اما به تنهايي و بالقوه نمي تونه عامل يادگيري باشه.

و حتم دارم كه در اين بخش از انجمن دوستاني هم هستند كه مي تونند شما را بهتر راهنمايي كنند.
    یه دنیا ممنون از پاسختون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام اگه میتونین حتما برین کلاس استاد میرزایی . منم دنبال ایشون میگردم

7. این کاربر از jarfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

اینطور که من متوجه شدم شما توی همه‌ی این مراحل بیشتر به زبان فارسی متکی بوده‌این تا به انگلیسی...

شما باید از همون اول با مثلا دیکشنری انگلیسی به انگلیسی کار می‌کردین...

منظورتون از این که معنی جمله رو نمی‌فهمم چیه؟

اینجا یه نمونه از جمله‌هایی که مثلا متوجه نمی‌شی بذار...

شما جمله‌هایی که متوجه نمی‌شی رو چند بار بخون و روشون فکر کن...

شاید این مشکل به خاطر عدم تمرکز یا حواس‌پرتی باشه...

باید دید شما چطوری کلمات رو می‌خونی... مثلا یه وقت اینجوری نباشه: book، کتاب، book، کتاب، book، کتاب!

به نظر من واژه‌ها رو با خوندن متن یا همون دیدن فیلم یاد بگیر...

حضور ذهن موقع مطالعه‌ی زبان خیلی مهمه...

ضمن این که از جمله‌های پیچیده و سطح بالا نباید شروع کرد...

توصیه‌ای که من همیشه توی این انجمن کرده‌ام اینه که اگه کلاس نمی‌تونین برین، معلم خصوصی (باسواد و باتجربه) بگیرین...

حتما هم یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن... شاید جواب خیلی از سوالاتت رو گرفتی...

9. 5 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ترنم اعتمادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    metro. khate 4

پيش فرض

این که فیلما رو بدون زر نویس ببینی، آهنگای اینگلیسی گوش بدی
    و دیکشنری انگلیسی به انگلیسی عالیه
    سعی کن تو مغزت از خودت به صورت انگلیسی سوال کنی وو جواب بدی هر کلمه ای رو پیدا نکردی نگاه کن تا جایی که میتونی از همونایی که تو مغزته استفاده کن و اگه از بین کلمه هایی که بلد هستی جواب ندادی نگاه کن
    کلمه جدید رو به انگلیسی ترجمه کن
    فیلم و آهنگ خیلی کمک میکنه
    فقط تقلب نکن
    از جایی نگاه نکن اگه کسی از اطرافیات بلدن الزش بخواه بهت کمک کنه
    فقط یادت باشه یاد گرفتن یه زبون دیگه با چند روش تو رو کمک نمیکنه
    فقط از راه اصلی دورت میکنه

11. این کاربر از ترنم اعتمادی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فیلم رو حتما بازیرنویس انگلیسی ببین.

مقاله ها رو خودت ترجمه کن و سعی کن حدس بزنی معنی جملات رو. این خیلی مهمه. آقا قرار نیست اتفاق خاصی بیفته. خیلی راحت حدس بزن. آخه داداشهای من هم همین مشکل رو دارن فقط نمیدونم چرا جرات نمیکنن معنی جمله رو بگن. با اینکه معنی تک تک کلمه ها رو میدونن.

13. 3 کاربر از smahdis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام اگه میتونین حتما برین کلاس استاد میرزایی . منم دنبال ایشون میگردم
    کسی شماره ایشون رو داره؟؟؟؟؟ خیلی دنبال کلاسشون هستم

15. این کاربر از jarfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از همه دوستان ممنونم واقعا زحمت کشیدید.
    خیلی چیز ها یاد گرفتم و متوجه شدم خیلی از کارهام غلط بوده.
    مخصوصا جمله ای دوست عزیز
    "فقط یادت باشه یاد گرفتن یه زبون دیگه با چند روش تو رو کمک نمیکنه
    فقط از راه اصلی دورت میکنه"
    معنی های جعبه لایتنرم رو هم اینگلیسی می کنم

منظورتون از این که معنی جمله رو نمی‌فهمم چیه؟

اینجا یه نمونه از جمله‌هایی که مثلا متوجه نمی‌شی بذار...
    متن زیر ماله یه مقاله توی ویکی پدیا هست جملات ساده اولش رو خیلی راحت متوجه میشم ولی وقتی یه خورده پیچیده میشه دیگه هیچی نمی فهمم!!
    مثلا این پاراگراف رو 90 معنی 90 در صد کلماتش رو میدونم ولی هرکاری میکنم مفهموش رو متوجه نمی شم که چی می خواد بگه(متن تقریبا تخصصی)
    Using previously encoded pictures as references in a much more flexible way than in past standards, allowing up to 16 reference frames (or 32 reference fields, in the case of interlaced encoding) to be used in some cases. This is in contrast to prior standards, where the limit was typically one; or, in the case of conventional "B pictures" (B-frames), two. This particular feature usually allows modest improvements in bit rate and quality in most scenes.[citation needed] But in certain types of scenes, such as those with repetitive motion or back-and-forth scene cuts or uncovered background areas, it allows a significant reduction in bit rate while maintaining clarity.
    از تاپیکی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز معرفی کردند متوجه شدم که همه با نرم افزار آموزش زبان مخالفند! من خیلی چیزا رو از رزتا یاد گرفتم، واقعا به نظرتون نرم افزار ها رو کنار بذارم؟؟
    بازم متشکرم

در آغاز فعالیت mohana khanom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان من ترم ده زبان هستم ینی کتاب ابی اینترچنج ولی به نظر خودم خیلی ضعیفم راهنمایی کنید واسه قوی تر شدنم مرسی

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •