تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 33

نام تاپيک: مشکل مگس پران چشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

2 مشکل مگس پران چشم

با سلام ؛

من خیلی وقته از زمان بچگی (شاید 12 - 15 سالگی) چشم هام مشکل داشتن و وقتی یه کم پرس و جو کردم متوجه شدم بهش میگن مگس پران چشم...

چند روز پیش که به دکتر هم مراجعه کردم و ایشون هم معاینه کردند ، گفتند اشکالی نداره و ازم در مورد دیدن جرقه پرسید که منم گفتم ندارم .

حالا می خوام بدونم این مشکل اگه از این سنین جوانی آغاز بشه مشکل خاصی می تونه باشه ؟

این خطرناکه یا نه ؟ چون شنیده بودم این موارد مخصوص سنین بالا هست . مثل 60 به بالا !

ضمنا درمانی هم داره یا نه ؟

مدیر انجمن زیست شناسی، پزشکی raana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز....

منم این مشکل رو دارم....3-2 سال پیش به طور اتفاقی یه مطلبی رو خوندم و تازه فهمیدم که مگس پران دارم....

تا اونجا که یادم میاد این مشکل رو از 7-6 سالگی داشتم و تا الانم که مشکلی برام پیش نیموده....

...............................................

علت مگس پران هم به خاطر ضخیم شدن رشاه های زجاجیه هست که معمولا در افرادی که سن بالایی دارن بروز میکنه

ولی گاهی اوقات در سنین کم هم دیده میشه....به علل مختلف:ارث- نزدیک بینی- التهاب چشم -دیابت و ....

مگس پرانی که سال ها وجو داشته باشه و تغییری در اون ایجاد نشه خطرناک نیست......

ولی اگر موارد زیر پیش بیاد باید معاینه دقیق توسط متخصص انجام بشه...

اگر مگس پران جدیدی ایجاد بشه ...یا تو مگس پران قدیمی تغییری ایجاد بشه مثلا بزرگ بشه....

یا همراه یا مگس پران جرقه یا تاری دید همراه بشه.....

اگر مگس پران با پارگی یا جدا شدگیه شبکیه همراه باشه نیاز به عمل جراحی داره...در غیر این صورت مشکلی ایجاد نمیکنه...

و باید بهش عادت کنی........

راستی پیش دکتر که رفتی چه جوری معاینه کرد؟؟؟؟ تو چشمت قطره ریخت یا از لنز خاصی برای معاینه استفاده کرد؟؟؟؟

3. 3 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

فکر کنم منم این مشکل رو دارم و نمیدونستم آیا این قضیه مگس پران همین لکه ی طوسی رنگ هست که تو دید میاد و یه حالت معلق گونه داره که نمیشه روش زوم کرد و بهش نگاه کرد ؟!

داره خودمونی میشه r_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

برای منم وقتی بجه بودم ضربه ای خورد که منجر به عمل شد وتا الان دارم باهاش میسازم .دکترا هم فقط میگن نباید بهش توجه کنی .درمونی هم نداره البته برای من فقط یک چشمم اینطوریه برای شما دوتا چشمتون اینجوریه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دکتر دو تا دستگاه داشت که باهاش توی چشمم رو نگاه کرد و آخرش هم گفت چیز خاصی نیست ...

هیچ قطره ای هم تو مطب استفاده نکرد . ولی دو تا قطره بهم داد . یکیش اشک مصنوعی بود یکیش هم اسمش یادم نیست ولی یه جعبه نارنجی رنگ داشت .

البته من بخاطر مگس پران نرفته بودم ، بخاطر قرمزی چشم رفته بودم که اون مگس پران هم بهش گفتم ، گفت چیزی نیست ...

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

vivabarca عزیز ....مگس پران یه همچنین شکلی داره....

و دقیقا نمیشه روش زوم کرد به دلیل اینکه جهت حرکت مگس پران خلاف جهت حرکت چشم هست....

یعنی اگر به سمت بالا نگاه کنی این لکه ها در حال حرکت به سمت پایین هستن....

و معمولا روی سطوح صاف و یکدست دیده میشه....مثلوار-کاغد سفید-آسمون و......

..............................

یکی از علل به وجود اومدن مگس پران التهاب و خشکی چشم هست.....

که برای رفع این مشکل اشک مصنوعی برای درمان خشکیه چشم باید استفاده بشه

و قطره ی بتامتازون یا نفازولین(که احتمالا اون جعبه نارنجیه همین قطره هست) برای جلوگیری از قرمزی و خارش چشم یا به

طور کل التهابات چشم.....

البته استفاده از اشک مصنوعی یه درمان موقته چون به محض اینکه قطره تموم میشه خشکیه چشم برمیگرده....

دکتر به من گفت بهترین راه اینه که کمتر به مانیتور نگاه کنی ....اونم که نمیشه

............................................

ولی من شنیدم که برای معاینه باید از قطره هایی استفاده بشه که باعث باز شدن مردمک بشه و با لنز و دستگاه های مخصوص

به طور دقیق معاینه بشه.........

............................................

برای منم این مشکل فقط تو چشم راستم هست......الانم که دارم تیراندازی کار میکنم ...لازمه که با چشم راستم

خیلی دقیق روی هدف تمرکز کنم....که گاهی اوقات این لکه ها باعث میشه تمرکزم رو از دست بدم......

ولی مجبورم سعی کنم که توجهی بهشون نکنم.....
    Last edited by raana; 18-01-2013 at 11:50. دليل: اضافه کردن عکس

8. 7 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

با تشکر از توضیحات مفید تون ، یه چیزی رو خواستم بگم ، اونم اینه که این مگس پرانی که من می بینم ، در هر جهتی که چشمم رو تکون بدم ، اونها هم دقیقا در همون جهت تکون می خورن (یعنی مثلا سمت چپ رو بخوام ببینم ، اونا هم میان سمت چپ) و اصلا جای مشخص و دقیقی هم ندارن و حتی جابجا هم میشن. مثلا گاهی اوقات دقیقا روبروی من هستن ، گاهی چپ و گاهی راست (جای مشخصی ندارند) ....

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

با تشکر از توضیحات مفید تون ، یه چیزی رو خواستم بگم ، اونم اینه که این مگس پرانی که من می بینم ، در هر جهتی که چشمم رو تکون بدم ، اونها هم دقیقا در همون جهت تکون می خورن (یعنی مثلا سمت چپ رو بخوام ببینم ، اونا هم میان سمت چپ) و اصلا جای مشخص و دقیقی هم ندارن و حتی جابجا هم میشن. مثلا گاهی اوقات دقیقا روبروی من هستن ، گاهی چپ و گاهی راست (جای مشخصی ندارند) ....
    این مشکل وقتهایی که به نـــور قوی خیره شده باشین هم به وجود میاد. میتونید امتحان کنید.
    یعنی دقیقن جلوی مرکز دید چشم رو میگیره هرجایی که چشم حرکت کنه. جوشکارها بیشتر
    با این مشکل روبرو میشن.

11. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای منم جای مشخصی نداره....اصلا شاید بعضی روزا نباشه.....ولی بعضی روزا خیلی به چشم میاد...

ولی همیشه جهت حرکتش خلاف جهت حرکت چشمم بوده....

13. 3 کاربر از raana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

حالا به نظر تون این مگس پران برای من راه علاجی داره ؟ یا باید صرفاً تحمل بشه ؟

(گاهی اوقات خیلی میره رو اعصاب آدم)

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •