آخر من متوجه نشدم که نسخه نهایی ویندوز 8 منتشر شده یا نه!!!
تو یه سایت نوشته دانلود نسخه نهایی ویندوز 8 تو یه سایت دیگه نوشته نسخه نهایی ویندوز 8 هنوز منتشر نشده (سافت 98) !!!
آیا نسخه نهایی منتشر شده؟
اگر منتشر شده لطفا لینک بدین تا دانلود کنیم.![]()
آخر من متوجه نشدم که نسخه نهایی ویندوز 8 منتشر شده یا نه!!!
تو یه سایت نوشته دانلود نسخه نهایی ویندوز 8 تو یه سایت دیگه نوشته نسخه نهایی ویندوز 8 هنوز منتشر نشده (سافت 98) !!!
آیا نسخه نهایی منتشر شده؟
اگر منتشر شده لطفا لینک بدین تا دانلود کنیم.![]()
نسخه نهایی دیگه نداره همین که اومده رو آپدیت میکنید تبدیل مییشه به نسخه اصلی
سلام
آره نسخه نهایی خیلی وقته که اومده.شما باید تاریخ ارسال پست رو نگاه میکردید ممکنه اون پست 6 ماه پیش نوشته شده باشه خب مسلمه اون موقع ورژن فاینالش نیومده بود
نسخه نهایی بیلد آخرش 9200 هست که بصورت پیش فرض rtm هست که وقتی آپ مکنید میشه gdr
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو صفحه باز شده بجای --------- اسم سایت سافت 98.آی آر رو بنویسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hamidreza2010; 18-01-2013 at 16:07.
این نسخه هایی که هستن همه آپدیت نشده ان ! الان نسخه ای هست که آپدیت هارو روش نصب کرده باشن ؟؟ یعنی تا یه تاریخی آپدیت شده باشه !
من همه ی آپدیتاشو دارم ولی خداشش اعصاب میخواد بعد از نصب همه رو بشینی یکی یکی نصب کنی ! هم خیلی طول داره هم تعداد زیاده !
توی اینترنت که هست منم لینشکو بالا گذاشتم ولی قضیه اینه که معلوم نیست آپدیت شده هست یا نه؟نوشته آپدیت شده تا تاریخ فلان ولی این که واقعا آپ باشه معلوم نیست>
من خودم چند بار اینطوری حالم گرفته شده
بعدش واقعا نمیارزه آذم بخواد اینا رو دان کنه.شما مثلا میخوای 10 دقیقه وقت بذاری اونا رو نصب کنی بهتره که 1 ساعت وایسی تا دان شه بعدش دو ماه دیگه بازم بدرد نخور میشه چون هر روز واسش آپ میاد
حالا اگه آپدیت شده باشه از ویندوز آپدیت میشه فهمید ! ولی مساله ی من اینه که آپدیت هایی که ویندوز رو به GDR تبدیل میکنه خیلی مهمن ! اگه نسخه ای پیدا بشه که اونا رو به همراه آپدیتهای Net. روش اعمال کرده باشن واسه من کافیه ! دیگه آپدیت های بعدی رو مشکلی نداره نصب میکنم خودم ! شایدم بعد از اون اصلا دنبال آپدیت نرفتم![]()
بله حرف شما درست ولی قضیه اینه که من خودم چند بار این ویندوزها رو دان کردم با اینکه مثلا گفته بود آپدیت شده تا 6 بهمن ولی وقتی نصب میکنی میبینی هیچ آپدیتی نداره و وقتی چک آپدیت میزنی همه آپدیتها رو از نو دان میکنه.با اینکه ویندوزها رو از سایت های معتبر دان کرده بودم.
حالا اگه میخوای من دقیقا میدونم چه آپدیتی rtm رو به gdr تبدیل میکنه میخوای اسمشو بهت بگم ولی ایمکه همچین ویندوز آپدیت شده ایی باشه باید خودت دان کنی بعدش بنصبی ببینی آپ هست یا نه ، که من به جرات بهت میگم در 99 درصد مواقع نه
نه میدونم کدوم آپدیته ! فقط تعداد زیاده میخواستم یه نسخه ای بگیرم که اینارو لازم نداشته باشه دیگه ! آخه ویندوز8 اولاش اصلا رگباری آپدیت میذاشت
ولی خب اگه اینطوری باشه و قابل اطمینان نباشه که نه ! باید صبر کنم شاید یه نسخه ی تست شده پیدا بشه بگیرم![]()
اگه بری 5 تومان پول بدی برای ویندوز فک کنم به تره ...![]()
اتفاقا این راه از همه بدتره چون اون پکیج ویندوزی که توی بازار هست مال چند وقت پیشه و مطمئنن این آپدیت ها رو نداره
کلی طول میکشه تا یه شرکتی مثل نوین پندار بیاد یه ویندوز رو بسته بندی کنه بفرسته بازار تازه اونم چندماه دست فروشنده خاک میخوره تا یه نفر پیدا بشه اونو بخره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)