از این پس کلیه مباحث تلویزیون های 4K در اینجا قرار میگیره.
اولین آگهی های مشاهده شده از 4K TV ها در ایران :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این پس کلیه مباحث تلویزیون های 4K در اینجا قرار میگیره.
اولین آگهی های مشاهده شده از 4K TV ها در ایران :
آیا تا به حال بلو-ری 4K اومده؟ آخه وقتی محتوای 4K نباشه، تکنولوژیش به چه درد می خوره؟ قائدتا بلو-ری 4K پلیر مخصوص هم می خواد و لابد کابل HDMI اش هم باید ورژن جدید باشه. به نظر یه کم زوده برای ایران.
الان بر رویه ماه-وا-ره u-تل ست ۱۰ درجه
۴ شبکه با این کیفبت ران شده اند
البته تنها ر-س-ی-و-ر-ی که فعلا تونسته با این کیفیت تصاویر رو دکد کنه ویو s0l02 بوده با قیمت ۲ تومن.
sent from my open source device
هنوز سورس درست و حسابی که در دسترس نیست ولی وارد شدن این تی وی ها به بازار می تونه نکنولوژی رو وادار به پیشرفت سریعتر کنه.
فکر کنید شبکه های متداول SD تو این TVها چه کیفیت افتضاحی خواهند داشت.
در ضمن قیمت اینا تو این وضع اقتصادی خراب که ما هستیم خدا تومن درمیاد. حالا حالاها ما بدبخت بیچاره های طبقه متوسط جامعه ، دستمون از این تکنولوژی کوتاه خواهد موند.
اما خب یه نکته خیلی مثبتی که این TV ها دارن، بزرگ شدن سایز تلویزیون هاست. سایز 84 برای شروع عالیه. اینطوری یواش یواش سینمای خانگی مفهوم واقعی خودش رو نشون میده.
امروز هفته نامه عصر ارتباط گرفتم . فعلا وقت نکردم که کامل بخونمش فقط یه قسمت در مورد همین تلویزیونها 4K توضیح داده بود همچنین در مورد تلویزیون 4K توشیبا.
امروز تو مشهد یه گوشی دیدم HTC مدل Butterfly سایز نمایشگرش 5 اینچ با رزولوشن Full HD و البته قیمت 3تومن.
شرکتها که اینقدر تکنولوژیشون رشد داشته به نظرم واسه سایز 80 به بالا بهتره 8K میدادن، چون ادعا میکنن عمر پنلهاشون حداقل 10 سال و حداکثر 30 ساله، از یه طرف بعضی ها جدیدا evolution kit ارائه میدن هرسال و سخت افزارو نرم افزارو بروز میکنن.
حیفه 4 سال دیگه باز همه کسایی که 4K خریدن مجبور شن عوض کنن... (البته در جهان نه در ایران)
تو ایرانشم یکی از بستگان ما 5 سال پیش LCD خرید اون زمان HD بود، الان رسی. ور Full HD گرفته اما تلویزیونش نمیتونه با اون کیفیت نشون بده حالش گرفتست....
Last edited by parham511; 18-01-2013 at 16:39.
حدود 4-5 ماله پیش مقاله ای تو Cnet میخوندم تحت عنوان "سه ارتقا در تلویزیون ارزشمندتر از 4K " مقاله جالبی هست به دوستان پیشنهاد میکنم مطالعه کنن:
نطر خودم اینه که رزولوشن 4K روی تی وی هایی با سایز کمتر از 60 اینچ تو فواصل استاندارد با تی وی عملا غیر مفیده و تغییر ویژه ای ایجاد نمیکنه البته مثل همیشه در نهایت این به مضوعی تبلیغاتی برای مارکتینگ و پز دادن شرکتها تبدیل میشه و این رزولوشن به سایزهای کوچکتر هم سرایت میکنه ولی برای مصرف کننده سودی به غیر از خالی تر شدن جیبش نداره (البته توجه کنید من منظورم روی سایزهای کمتر از 60 اینچ هست) مثل جریان 720p و 1080p در تی وی هایی با سایز 37 اینچ و کمتر.
برای سازنده 84 اینچ 4K در عمل تفاوتی با 42 اینچ 1080p نداره چون تراکم پیکسل یکسان هست (مثل چسبوندن دوتا پنل 42 اینچی به هم میمونه) تنها کاری که سازنده انجام داده بالا بردن سایز تی وی با همون تراکم پیکسل یک پنل 42 اینچی هست ولی قیمتی که برای این کار از مشتری میگیره در حال حاضر فوق العاده غیر منطقی به نظر میرسه چون این نمایشگر قیمتی چندین برابر دو تاپنل 42 اینچ داره در مورد OLED مسئله فرق میکنه خیلی از کسایی که OLED ها در نمایشگاه CES 2013 دیدن عقیده دارن که OLED های 1080p تصاویری به مراتب جذابتر از LCD های 4K داشتن دلیلش به احتمال زیاد کنتراست بهتر و طیف رنگهای وسیعتر و غنی تر این نمایشگرها باشه.
به هر حال 4K چیز بدی نیست و به نظر من فوق العاده هست مخصوصا برای سایزهای بالا کمک میکنه شما در فاصله کمتری از تی وی بشینین و از صفحه نمایشگر بزرگتون (البته اگه به اندازه کافی بزرگ باشه) لذت بیشتری ببرین ولی به نظر من بهتره تا قبل از منطقی شدن قیمت این نمایشگرها و عمومیت پیدا کردن محتواهای قابل پخش بر روی اونها پولتون رو برای نمایشگرهای با کنتراست بهتر و دقت رنگ بالاتر هزینه کنید چون لذت بیشتری میبرید.
قائدتا دستگاه باید تنظیمی برای پائین آوردن رزولوشن خروجی داشته باشه خیلی از تی وی های HD رزولوشن Ful lHD رو پردازش میکنن و خود پنل Downscale انجام میده.تو ایرانشم یکی از بستگان ما 5 سال پیش LCD خرید اون زمان HD بود، الان رسی. ور Full HD گرفته تلویزیونش نمیتونه نشون بده حالش گرفتست....
فکر کنم منظورتون اینه که جزئیات شبکه های Full Hd رو نمی تونه ببینه. نه؟
من الآن با ----- فول اچ دی و تلویزیون CRT قدیمی پاناسونیک همه شبکه های HD و Full HD رو می بینم چون رزولوشن ----- را روی 576P تنظیم کرده ام.
Last edited by poonel; 18-01-2013 at 13:51.
بله راحت استفاده میکنند ازش، منظورم این بود با اینکه سورس Full HD بصورت 24 ساعت در اختیار دارن اما تلویزیونشون یک نسل عقبه و توان نمایش این رزولوشن رو نداره.
پست قبلیم واضح نبود، اصلاح شد.
Last edited by parham511; 18-01-2013 at 16:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)