تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: خرید اسمارت فون با 1300 بودجه

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

9 خرید اسمارت فون با 1300 بودجه

سلام دوستان
    من خیلی وقته که می خوام یه گوشی خوب بخرم. متاسفانه صبر کردم به امید اینکه ارزون تر میشه یا اوضاع بهتر میشه ولی نشد که نشد ...
    منم دگ خسته شدم و دلم می خواد که یه گوشی خوب داشته باشم ...
    احتمالا می خوام که گوشی رو واسه یه مدت طولانی استفاده کنم. پس دنبال یه گوشی مقوام و با کیفیت هستم و از طرفی هم می خوام سخت افزار قوی داشته باشه و به این زودی هام جواد نشه !
    خوشگلی و خوشدستی گوشی هم واسم مهمه. در ضمن یه نظری هم به ویندوز فون 8 هم دارم ...
    بودجه م هم که همونجور که بالا گفتم 1300 هستش. برند های مورد علاقه م هم به ترتیب اینا هستن :
    HTC
    MOTOROLA
    SONY
    SAMSUNG
    NOKIA
    LG

*راستی دوستان تو این شرایط به نظرتون وقت خرید هست یا نه الان !؟

2. این کاربر از Glad Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

چون شما یه گوشی میخوای که مدت زمان زیادی نگه داری باید گوشیی بخری که هم کیفیت بالایی داشته باشه از لحاظ ساخت و متریال و هم ساپورت خوبی بشه .
    من تو گوشیهای موجود به نظرم ریزر مکس گوشی خوبیه . از لحاظ ساپورت که خیلی حمایت میشه . و آندروید 4.1 هم بطور رسمی براش میتد و کاستوم رام هم براش فراوونه .
    از لحاظ کیفیت هم تقریبا بی رغیبه . جنس بدنه از فیبر کولار هست که تو جلیقه های ضد گلوله کاربرد داره این فیبر .
    از لحاظ باطری هم خیلی عالیه . یعنی همونطور که همه دنیا میدونن باطریش دوبرابیر گوشیهای موجود بازار کار میده . و این هم برای شما مهمه . چون گوشی میخوای 2سال مثلا دستت باشه . اگر باطری ضعیف باشه و بخوای هر روز گوشیو بزنی تو شارج مطمئنن خسته کننده خواهد شد .
    در مورد قیمتها هم والا هیچ چیز معلوم نیست . اما بعیده حالا حالا ها و حداقل تا 3-4 ماه بعده عید قیمت دلار بیاد پایین .
    قیمت ریزر مکس همین حدود 1300 هست .البته میتونی در حد آک اون رو هم با قیمت مناسبتر بخری که افت قیمتشو کرده باشه . البته اگر حضوری خرید کنی و یا از یک آدم معتبر که گوشی سالم بهت بده

4. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دو یا سه روز پیش گوشی یک دفعه کشید بالا باید زود تر میخریدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •