سلام یه کیس معمولی میخوام برای استفاده توی خونه، کارای معمولی با کمی بازی، دوستان چه کانفیگی پیشنهاد میدین؟ برای پردازنده 4هسته ای های بولدوزر مناسب تر هست Core i3؟
راستی مینبورد حتما یا ایسوس باشه یا گیگابایت، البته ترجیحا ایسوس. ممنون.
سلام یه کیس معمولی میخوام برای استفاده توی خونه، کارای معمولی با کمی بازی، دوستان چه کانفیگی پیشنهاد میدین؟ برای پردازنده 4هسته ای های بولدوزر مناسب تر هست Core i3؟
راستی مینبورد حتما یا ایسوس باشه یا گیگابایت، البته ترجیحا ایسوس. ممنون.
پیشنهاد من :
CPU : AMD FX-6200 3.8GHz : 360.000
M.B : Asus M5A78L LE : 180.000
RAM : Kingmax 2*2 1333 : 60.000
VGA : Sapphire 6670 1GB DDR5 : 240.000
HDD : Seagate 500GB : 170.000
DVD/RW : 40.000
Power : Green 430 A-EU : 150.000
Case : Green Pars : 60.000
All : 1.260.000
مرسی ولی پدازنده 4هسته ای برام کافیه نمیخوام پول اظافه بدم، 6هسته برای کارای معمولی زیاده اگه میشه از همین سری یه 4هسته ای معرفی کنین، بعد فکر کنم این قیمتهای شما مال قبلا باشه، اخه مثلا من هارد رو 190 قیمت دارم، dvd رو 65 رم هم 85 ، مطمئن هستین این قیمتا مال امروزه؟ گرافیک هم فکر کنم قیمتش بیشتر باشه!
دوست عزیز پردازنده 6 هسته ای amd میتونه با 2 هسته ای اینتل رقابت کنه...اگه زیاد هست core i3 2100 گزینه خوبی هست اما باید مادر بورد lga 1155 ساپورت کنه،متاسفانه قیمت ندارم که بخوام پیشنهاد بدم
Last edited by alireza_73; 15-01-2013 at 15:29.
جک خنده داری بود
sent from my open source device
هر جاش خنده داشت بگو باهم بخندیم...سری fx (faildozer) به چه درد بازی میخوره؟
دوست گرامی من با همین سی پی یو تمام بازی ها رو با تنظیمات اولترا دارم اجرا میکنم
با یه مقدار اور راحت ای فایو رو میگیره
لطفا اطلاعات غلط ندید
sent from my open source device
اطلاعات بنده غلط نیست،شما رو cpu خودت تعصب داری
نهایتا 6200 میتونه با i3 3220 برابری کنه...چون دوستمون گفتن cpu ارزون تر میخوان من 2100 رو پیشنهاد دادم ولی منظورم این نبود که 6200 با 2100 برابره...
در ضمن سری bulldozer بیشتر بدرد کارایی که از همه هسته های cpu استفاده کنه میخوره مثل ردنر کردن چون از hyper threading استفاده میکنه اما تو بازی که نهایتا 2 تا هسته از cpu درگیره بیشتر کارایی 1 هسته مهمه تا عملکرد 6 هسته باهم
همونطور که دوستان هم گفتن ، پردازنده های AMD در گیمها نسبت به مدل مشابهشون در اینتل ضعبفتر عمل کردند و کلا برای کسی که کاربرد اصلیش گیم هست خیلی مناسب و به صرفه نیست.
چون کاربردتون خانگی و عادی هست به نظر من پردازنده پیشنهادی برای شما مناسبتره ولی اگر درکل بودجتون نمیرسه یا به هر دلیل دیگه میخواین پردازنده 4 هسته انتخاب کنین ، میتونین AMD FX-4100 3.6GHz رو با قیمت حدودا 260 انتخاب کنین.مرسی ولی پدازنده 4هسته ای برام کافیه نمیخوام پول اظافه بدم، 6هسته برای کارای معمولی زیاده اگه میشه از همین سری یه 4هسته ای معرفی کنین، بعد فکر کنم این قیمتهای شما مال قبلا باشه، اخه مثلا من هارد رو 190 قیمت دارم، dvd رو 65 رم هم 85 ، مطمئن هستین این قیمتا مال امروزه؟ گرافیک هم فکر کنم قیمتش بیشتر باشه!
در مورد قیمتها هم باید بگم که قیمتها ، قیمتهای کف بازار هستند و شما اگر از سایتها چک میکنین ، قیمت سایتها حدودا 5 تا 10 درصد بیشتر از بازاره.
من که قیمتهام رو از بازار میگیرم (تهران نیستم) ولی به طور مثال مینبورد پیشنهادی شما توی سایت رایان صبا گذاشته 280
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)