تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: windows defender در ویندوز 8

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض windows defender در ویندوز 8

با سلام خدمت دوستان. من ویندوز 8 رو نصب کردم و آنتی ویروس خودش یعنی windows defender رو هم آپدیت کردم.حالا چطوری باید از فایل های آپدیت اون یه کپی بگیرم تا دفعه دیگه که ویندوز 8 نصب کردم یا روی یه کامپیوتر دیگه که ویندوز 8 نصبه بتونم دوباره این آپدیت ها رو استفاده کنم؟ تا دوباره نخوام از اول آپدیت بکنم.آخه محدودیت اینترنت دارم. اگه یه نفر کامل توضیح بده ممنون میشم.لطفا. متنشکرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه x64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    عالم مستی

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان. من ویندوز 8 رو نصب کردم و آنتی ویروس خودش یعنی windows defender رو هم آپدیت کردم.حالا چطوری باید از فایل های آپدیت اون یه کپی بگیرم تا دفعه دیگه که ویندوز 8 نصب کردم یا روی یه کامپیوتر دیگه که ویندوز 8 نصبه بتونم دوباره این آپدیت ها رو استفاده کنم؟ تا دوباره نخوام از اول آپدیت بکنم.آخه محدودیت اینترنت دارم. اگه یه نفر کامل توضیح بده ممنون میشم.لطفا. متنشکرم.
    به این لینک برو بعد با توجه به نوع سیستم عاملت آپدیت رو دانلود کن!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از x64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من آنتی ویروس رو آپدیت کردم الآن می خوام فایلهای آپدیت رو بردارم. چطوری باید این فایلها رو بردارم ؟ و چطوری باید وقتی ویندوز رو از اول نصب کردم جایگزیشون بکنم تا درست بشه؟ اگه کسی بلده لطفا راهنمایی بکنه.

(وقتی ویندوز 7 داشتم Microsoft Security essential نصب می کردم .فایل های آپدیتش تو program data\microsoft\...\definition update بود . وقتی می خواستم جایگزینش کنم اول توی services باید گزینه microsoft anti malware رو غیرفعال میکردم بعد جایگزین می کردم.حلا می خوام بدونم برای ویندوز 8 چطوریه؟ باید چه پوشه ای رو بردارم و چه گزینه ای رو باید هنگام جایگزین کردن غیر فعال کنم؟) اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوست گلم ازقسمت تنظیماتش-ازطریق تولس سرویس گزینه اتومات را اوکی کن انتی ویروس خودش اتومات اپدیت و درهنگام خاموش کردن سیستم اونو اپدیت میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •