تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: براي منزل من چه سايز ال اي دي مناسب است؟!!

پروفشنال khore mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض براي منزل من چه سايز ال اي دي مناسب است؟!!

با سلام
    من تصميم گرفتم يه ال اي دي بخرم و از اون جايي كه اين اتفاق فقط يكبار در زندگيم ميوفته پس بايد حواسم رو جمع كنم اشتباه نكنم.و از ديگران هم كمك بگيرم.
    مطالب انجمن رو خوندم اما قبل از اعلام بودجه و اينكه ال جي بهتره يا سامسونگ! و از اين جور سوالات ،ميخوام بپرسم:

پذيرايي ما 32 متر مربع هست كه ميشه 4*8

چه سايز ال اي دي مناسب براي اين فضا هست؟

اون سايت هايي كه برنامه براي محاسبه دادن چك كردم ،اما بهتر ديدم اينجا و از ديد كسايي كه استفاده كردند به قضيه نگاه كنم.
    پس خواهشا كمك كنيد تا بعد نوبت سوالات بعدي برسه.

از همه شما سپاسگذارم كه وقت ميگذارين و كمك ميكنين.

تشكر

2. این کاربر از khore mobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام
    من تصميم گرفتم يه ال اي دي بخرم و از اون جايي كه اين اتفاق فقط يكبار در زندگيم ميوفته پس بايد حواسم رو جمع كنم اشتباه نكنم.و از ديگران هم كمك بگيرم.
    مطالب انجمن رو خوندم اما قبل از اعلام بودجه و اينكه ال جي بهتره يا سامسونگ! و از اين جور سوالات ،ميخوام بپرسم:

پذيرايي ما 32 متر مربع هست كه ميشه 4*8

چه سايز ال اي دي مناسب براي اين فضا هست؟

اون سايت هايي كه برنامه براي محاسبه دادن چك كردم ،اما بهتر ديدم اينجا و از ديد كسايي كه استفاده كردند به قضيه نگاه كنم.
    پس خواهشا كمك كنيد تا بعد نوبت سوالات بعدي برسه.

از همه شما سپاسگذارم كه وقت ميگذارين و كمك ميكنين.

تشكر
    سایز 40 اینچ برای شما مناسبه اما اگه موقعیت طوریه که باید از نزدیک تلویزیون رو ببینین شاید کمتر هم بهتر باشه.

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بستگی داره تلویزیون رو چجوری می خواید قرار بدید. اگر جهت تلویزیون در راستای طول باشه از 42 تا 47 اینچ مناسبه ولی اگر در جهت عرض باشه 40 تا 46 خوبه.

5. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

تشكر از جوابتون .يه مستطيل 4 در 8 در نظر بگيريد كه بايد تلويزيون در يكي از گوشه ها قرار بگيره.
    اما بعد:
    چه ماركي پيشنهاد ميدين؟
    سوني / سامسونگ / ال جي

با توجه به اينكه من نميخوام پول بابت گارانتي بدم در واقع ميخوام از بانه خريد كنم!

به نظر شما كدوم برند در قبال پولي كه ميديم(صرف نظر از مقدار بودجه) كار بهتري ارائه ميدن؟تجربه شما چيه؟

تشكر

7. این کاربر از khore mobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خوب چند مدل با قیمت اونجا رو بگید تا معلوم بشه کدوم مدل نسبت به امکانات و کیفیتش بیشتر می صرفه. البته الان تو سایز های پایین بانه و نمایندگی اختلاف قیمت زیادی ندارند و شاید به ریسکش نیارزه که بدون گارانتی بگیرید.

9. 3 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من یه 47 ال جی 7610 گرفتم 3670 از بانه البته گرون گرفتم چون برام آوردند اگه از سایت بانه مارکت سفارش می دادم 3480 بود که تزسیدم اعتماد کنم البته شایدم اشتباه کردم (قیمت نمایندگی 4400)
    به نظرم می رسه این سایز برای شما خوب باشه
    اگه سه بعدی و پخش انواع فرمتها از رو فلش یا هارد براتون مهمه ال جی تو این زمینه بهتر از بقیه هست و توصیه من همین 7610 هست که اگه حودتون برید بانه 3400 الی 3500می تونید گیر بیارید اگه سه بعدی مهم نیست و پخش فرمتها مهمه می تونید سامسونگ بگیرید که به نظرم 7770 سایز 46 بهترین گزینه هست که احتمالا با قیمت 7610 بتونید از بانه بگیرید اگه قیمت بالا بود برید رو 6980 یا 6960
    اگه فقظ کیفیت تصویر مهمه انتخابتون بین سه گزینه 720 و 750 سونی و 8300 شارپ باشه البته شنیدم شارپ هم ساپورت خوبی رو پخش فرمتها داره ولی سونی نه
    یه انتخاب هم می تونه پلاسماهای سری جدید سامسونگ و پاناسونیک باشه که به نظرم اگه می خواهید برای 10 سال تلوزیونو تعویض نکنید پلاسما مناسب نیست چون اگه روزی 6 ساعت استفاده کنید حدودا بعد 6 سال نور صفحه نصف می شه در حالی که برای ال ای دی حدود 12 ساله(نقل از مقاله سایت زومیت) در ضمن هیچ تلوزیون ال ای دی تو کیفیت تصویر و عمق مشکی تو فضای تاریک به پلاسما نمی رسه و تنها رقیب پلاسما OLED که قراره تو 2013 به قیمت فضایی 10000دلار بیاد بازار. ولی تو فضای روشن ال ای دی بهتره
    با توجه به موارد بالا شما می تونید تلوزیونتونو انتخاب کنید.
    در ضمن اگه انتخابتون ال جی بود سعی کنید از 7610(یعنی 6710 یا 6610) پایینتر نگیرید مدل 7610 فکر کنم تو سایت cnet مدل مناسب و بهینه برای خرید اعلام شده.و اگه بودجه براتون مهم نیست 9600 با قیمت 5000 از بانه پیشنهاد می شه که تفاوت کمی با نمایندگی داره(5400) برای بقیه موارد می تونید به سایت بانه مارکت مراجعه کنید

11. 5 کاربر از ali_n2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

تشكر از راهنماييتون.
    سايز 40 يا 42 براي من ظاهرا مفيده و بنابراين روي اين 2 سايز زوم ميكنم.
    در مورد وي‍ژگي ها،خب كيفيت تصوير حرف اول رو ميزنه
    مهمه: تصوير در تصوير واقعي(بعضي فقط تصوير در تصوير با دي وي دي پلير يا رسيور دارن،من ميخوام همزمان دو تصوير از تي وي باشه)
    مهمه: پشتيباني از فرمتهاي رايج فيلم مثل MKV / AVI
    مهمه: گيرنده ديجيتال
    خيلي مهمه: خروجي هدفون
    1080p باشه
    full hd
    خروجي HDMI
    خروجي USB

فعلا اينا يادم مياد،ضمنا سه بعدي اصلا مهم نيست،اسمارت بودن اصلا مهم نيست
    لطفا مدل بدين اولويت با سامسونگ بعد ال جي
    تشكر
    Last edited by khore mobile; 12-01-2013 at 16:33.

13. این کاربر از khore mobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

تصویر در تصویر تا جایی که اطلاع دارم الان همه HDTV ها فقط می تونن تصویر سورس دیگه به همراه یه کانال تلویزیون رو نمایش بدن و چند تا کانال نیاز به چند تا تیونر داره که الان همه تلویزیون ها یه تیونر دیجیتال دارن پس اولویت اولو باید کنار بذارید.
    اگر سامسونگ بخواید بگیرید 40 اینچ میشه و ال جی هم 42 اینج.
    یکی از پارامترهای کیفیت تصویر، فرکانس پنل و قابلیت انطباق هست که سه بعدی ها فرکانس بالاتری دارند بنابراین علاوه بر اینکه سه بعدی هستند کیفیت بهتری نیز ارائه می دن.
    باقی اولویت هاتون هم هم سامسونگ دارن و هم ال جی.
    من نمی دونم بودجه شما چقدره ولی با یه بودجه متوسط 40D6950 سامسونگ انتخاب بهینه هست.
    تو ال جی ها هم به نظرم 42LM5800 یا 42LM6200 خوبند که دومی اسمارت هست و اگر تفاوت قیمتش با اولی زیاد نباشه توصیه میشه.
    حالا شما بودجه رو بگید شاید مدل های بهتری بتونید بگیرید.

15. 3 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

تشكر از جوابتون .يه مستطيل 4 در 8 در نظر بگيريد كه بايد تلويزيون در يكي از گوشه ها قرار بگيره.
    اما بعد:
    چه ماركي پيشنهاد ميدين؟
    سوني / سامسونگ / ال جي

با توجه به اينكه من نميخوام پول بابت گارانتي بدم در واقع ميخوام از بانه خريد كنم!

به نظر شما كدوم برند در قبال پولي كه ميديم(صرف نظر از مقدار بودجه) كار بهتري ارائه ميدن؟تجربه شما چيه؟

تشكر

به نظرم برای شما 47 اینچ مناسبتره

برای 47 فاصله نشستن از تیوی 5 یا 6 متر مناسبه...

اگر 3d خواستی من ال جی رو پیشنهاد میدم

17. 3 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

تشكر از وقتي كه واسه من ميذارين.
    بودجه رو حدود 3 بگيريم.

نكته مهم اينه كه من نميخوام بابت اسمارت بودن يا سه بعدي بودن پول اضافي بدم. بجاي اون سايز دستگاه رو افزايش ميدم.

يه دوستي اينو پيشنهاد داد :
    46ES5960 كه سه بعدي نيست.اما سايزش بيشتره(منم بدم نمياد 46يا 47 ) قيمتش ظاهرا همون حدود 3 تومنه.

نظرتون چيه؟
    با 3 تومن در بانه چي ميشه گرفت و در تهران چي؟

ضمنا با توجه به توضيحات شما و ديگر دوستان،نظرم به سمت سامسونگ كشيده شده،تا نظر فني شما چي باشه!!!

تشكر

19. 2 کاربر از khore mobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •