تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: نجات ایمیل بلوک شده با گوشی ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض نجات ایمیل بلوک شده با گوشی ...

سلام و درود
    دوستان من ایمیلم بلوک شده (5ساله این ایمیل رو دارم تقریبا تو همه ثبت نام های اینترنتیم از این ایمیل استفاده کردم برام خیلی حیاتیه که از بلوک در بیارمش)
    موقع لاگین شدن سوالات امنتی که موقع ثبت نام نوشته بودیم رو میخاد منم یادم نیست
    چندروزه کل اینترنت رو بهم زدم راهی پیدا نکردم
    تا اینکه بصورت کاملا اتفاقی تونستم با نیمباز به آی دیم لاگین شم و چت کنم اما نمیتونستم به حسابم دسترسی پیدا کنم تا ببینم جواب سوالات رو چی دادم تااز بلوک بودن در بیارمش

حالا هدف از این همه حرف و حدیث این بود
    میخواستم از همه اساتید و دوستان اهل فن بخوام کمکم کنند که آیا برنامه ای هست که بشه با اون به آی دیم لاگین شم و حساب کاربریمو نگا کنم

دوستان ممنون میشم کمک کنید کارم بدجوری گیره انگاری اینترنت رو سرم خراب شده این ایمیلم خیلی برام مهم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام و درود
    دوستان من ایمیلم بلوک شده (5ساله این ایمیل رو دارم تقریبا تو همه ثبت نام های اینترنتیم از این ایمیل استفاده کردم برام خیلی حیاتیه که از بلوک در بیارمش)
    موقع لاگین شدن سوالات امنتی که موقع ثبت نام نوشته بودیم رو میخاد منم یادم نیست
    چندروزه کل اینترنت رو بهم زدم راهی پیدا نکردم
    تا اینکه بصورت کاملا اتفاقی تونستم با نیمباز به آی دیم لاگین شم و چت کنم اما نمیتونستم به حسابم دسترسی پیدا کنم تا ببینم جواب سوالات رو چی دادم تااز بلوک بودن در بیارمش

حالا هدف از این همه حرف و حدیث این بود
    میخواستم از همه اساتید و دوستان اهل فن بخوام کمکم کنند که آیا برنامه ای هست که بشه با اون به آی دیم لاگین شم و حساب کاربریمو نگا کنم

دوستان ممنون میشم کمک کنید کارم بدجوری گیره انگاری اینترنت رو سرم خراب شده این ایمیلم خیلی برام مهم
    ایمیل شما مال کدوم سرور هست؟بگید تا بیشتر بتونیم راهنمایتون کنیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سرویس یاهو.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •