سلام دوستان. این روزا هوا در همه جا سرده چه ایران چه اینجایی که بنده مدتیه بدلایلی ساکن شدم(هارلم) بشدت سردتر.
همونطور که میدونید بدن انسان و بقیه ی پستانداران در طول میلیونها سال تکامل خودش برای energy saving میاد مویرگهای سطحی بدن رو تنگ تر میکنه تا خون کمتری در اونها جریان پیدا کنه و گرما بقولی هدر نره.
البته این مکانیسم بدن برای اجداد غارنشین ما که غذای کافی نداشتند و طبعاً لاغر بودند مناسب بود نه انسانهای امروزی که در اثر بهبود تغذیه از بس انرژی در بدنشون ذخیره شده دچار اضافه وزن شدند...
حالا من دنبال پیدا کردن راهکاری معکوس در بدن هستم.
یعنی کاری کنیم و بدن رو مجبور کنیم تا رگهای سطحی زیر پوست رو بازتر کنه و از این راه خون بیشتری وارد مویرگهای زیر پوست کنه تا دست و پا یخ نزنه!
البته بدیهیه که انرژی ذخیره شده ی بیشتری هم در بدن مصرف میشه که خودش باعث کاهش وزن مجانی هست!
لابد افرادی رو سراغ دارید یا در tv دیدید که در هوای یخبندان بدون اینکه کمترین احساس سرما کنند میرن توی دریاچه ی نیمه یخ زده شنا هم میکنند! این افراد این مکانیسم طبیعی enery saving در بدنشون درست عمل نمیکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که بصورت دارو وجود داره و بدن انسان هم بطور طبیعی تولیدش میکنه و البته در بعضیها موجب حساسیت(آلرژی) هم میشه یکی از کارهاش همینه.
یعنی مویرگهای سطحی بدن رو بازتر میکنه تا خون بیشتری در قشر زیرین پوست جریان پیدا کنه و گرمتر بشه.
خوراکیهایی مثل گوجه فرنگی موجب ترشح هیستامین در بدن میشند. پس بنابراین باید از لحاظ تئوری باعث بشن که دست و پای ما کمتر احساس سرما کنه.
دوستانی که بیولوژی یا پزشکی خوندن چه نظری دارند؟ یا چه راه حل موثرتری سراغ دارند؟