با سلام خدمت تمام دوستان
یکی از اقوام قصد خرید ال ای دی داره و میخوام براش یه تلویزیون جدید بگیرم
اگر امکانش هست راهنمایی کنید تا یه انتخاب خوب داشته باشم
ازتون میخوام از هر برند با توجه به بودجه در نظر گرفته شده یه مارک مناسب رو معرفی کنید تا نیازهای این دوستمون رو هم برطرف کنه
1.اگر گیرنده دیجیتال داشته باشه بهتره(اکثر مدلهای روز دارن)
2.فرمتهای رایج رو بتونه پخش کنه نظیر MKV,MP4( بیشتر سونی در این زمینه ضعیف عمل میکنه و شنیدم با اپدیت شاید حل بشه)
3.اگر سه بعدی هم باشه بهتره البته به شرطی که زیاد قیمت رو بالا نبره( اگه بشه مدل 32 اینچ و سه بعدی مناسب گیر اورد که عالی میشه)
4.حتما DLNA برای شبکه شدن و 24f و Wifi هم داشته باشه(که فکر میکنم اکثر مدلها دارن)
5.اگر امکانش هست در مورد اسمارت تی وی هم چند خطی توضیح بدید که ویژگی اصلی اونها چیه
بیشتر نیازش هم برای ماهواره و بازیهای پلی استیشن 3 هست
فقط من یه نکته رو بگم
من خودم چند وقتی هست اخبار ال ای دی رو دنبال میکنم چند مدل مدنظرم هست
یمی مدل 32ex720 سونی هست که البته فکر کنم الان 32 اون نایاب شده باشه و مدل 40 اینچش هست
ال جی هم یه مدل به اسم LG LED 42LM66100 داره که نمیدونم قیمتش حدودا چند هست و اطلاعاتی ازش ندارم ولی دوسان زیاد معرفیش کردند
سامسونگ هم فکر میکنم سری 7770 اون عالیه ولی فکر کنم قیمتش زیاد باشه و از بودجه بزنه بالا
شارپ هم یه مدل داره که میگن 4 رنگ هست و زیاد ازش تعریف میکنن ولی اسم و مدلش یادم رفته
تک و توک هم از پاناسونیک پلاسما تعریف میکنن
خلاصه اگر امکانش هست تو هر برند یه مدل متناسب با بودجه و امکانات روز معرفی کنید
هر چی امکاناتش بیشتر باشه و کیفیتش بالاتر بهتره
یه نکته رو هم بگم و اون اینکه الان دیگه معمولا اکثر رسیورها فرمتهای تصویری رو میتونن نشون بدن و اون ضعف مدلهای سونی در نشون ندادن فرمتهای تصویری تا حدودی به چشم نمیاد
چون من خودم شخصا نظرم روی اون مدل سونی هست
ممنون میشم دوستان در این زمینه کمک و راهنمایی کنند
با تشکر